Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.

test jetra mobile

Rezultat od 6 do 11 točk:

Pozor! Zavarujte vaša jetra dokler je še čas.

Uspešno presnavljanje in čiščenje škodljivih snovi iz telesa je ena od pomembnih nalog naših jeter. Kljub vsemu pa se z vsakodnevno izpostavljenostjo škodljivim snovem sposobnost čiščenje in regeneracije jeter postopoma zmanjšuje.

Glede na vaše odgovore so vaša jetra zmerno preobremenjena, kar lahko na dolgi rok ogrozi vaše zdravje. Da bodo vaša jetra ponovno delovala s polno paro vam priporočamo, da opravite celovit 30 dnevni program razstrupljanja jeter.

30 DAYS Liver Detox vam nudi vse kar potrebujete za temeljito razstrupljanje jeter. Paket vsebuje kombinacijo treh naravnih prehranskih dopolnil, ki vsebujejo kombinacijo pegastega badlja, kebulskega mirobalanovca, atričoke, kurkume, rožmarina, cikorije in črnega popra. Zaradi svoje izjemne sestave vam 30 DAYS Liver Detox nudi celodnevno podporo in zaščito ter spodbuja prečiščevalno funkcijo jeter tako podnevi, kot tudi ponoči.

Paketu 30 DAYS Liver Detox je priložena tudi knjižica s priporočili in jasnimi navodili za 30-dnevni program ter priročna škatlica za enostavno shranjevanje in doziranje kapsul. V času 30-dnevnega programa pa ste deležni tudi motivacijske e-mail podpore.