Pri vsakem naročilu nad 30 € prejmete še Vitamin D3 2000 IU popolnoma BREZPLAČNO!

test jetra mobile

Rezultat od 12 do 21 točk:

Pozor! Ukrepajte preden bo prepozno.

Vaša jetra kažejo vse znake preobremenjenosti, kar lahko vodi do mnogih hujših zdravstvenih posledic, zato ukrepajte, da ne bo prepozno!

Za vas smo pripravili popoln dvostopenjski paket za temeljito in celovito čiščenje in razstrupljanje jeter po izjemno ugodni ceni: 30 DAYS Liver Detox + Hepafar.

1. stopnja: temeljito razstrupljanje jeter s programom 30 DAYS Liver Detox

Če želite res temeljito očistiti vaša jetra in iz telesa odstraniti vse strupe je potrebno zavihati rokave in se lotitit dela. 30 DAYS Liver Detox vsebuje kombinacijo treh naravnih prehranskih dopolnil, ki združujejo kombinacijo pegastega badlja, kebulskega mirobalanovca, atričoke, kurkume, rožmarina, cikorije in črnega popra. Zaradi svoje izjemne sestave vam 30 DAYS Liver Detox nudi celodnevno podporo in zaščito ter spodbuja prečiščevalno funkcijo jeter tako podnevi, kot tudi ponoči.

Paketu 30 DAYS Liver Detox je priložena tudi knjižica s priporočili in jasnimi navodili za 30-dnevni program ter priročna škatlica za enostavno shranjevanje in doziranje kapsul. V času 30-dnevnega programa pa ste deležni tudi motivacijske e-mail podpore.

2. stopnja: vzdrževanje in podpora delovanju jeter

Po opravljenem razstrupljanju jeter je izjemno pomembno, da jetra čim dalj časa ostanejo čista in na vrhuncu svojega delovanja. Pri tem vam bo pomagal Hepafar, ki združuje fosfolipide, artičoko in vitamin E.

Fosfolipidi so osnovni gradniki membran jetrnih celic, ki omogočijo optimalno regeneracijo in delovanje vsake jetrne celice. Kombinacija artičoke in vitamina E pa imata celovito antioksidativno delovanje, ki varujeta jetrne celice pred negativnimi vplivi prostih radikalov, ki zavirajo delovanje jetrnih celic in pripomorejo k nastanku mnogih bolezni.