Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.

Essentials OPC

Prehransko dopolnilo Zaščitite vsako celico in tkivo v telesu z OPC, ki ima 82x boljšo absorpcijo v primerjavi s podobnimi izdelki!

-25%

Essentials OPC

Naš izdelek vsebuje patentirani ekstrakt grozdnih pečk Grap'Inside™️ 60O in nudi:

 • 20-krat močnejše antioksidativno delovanje kot vitamin C
 • 50-krat močnejše antioksidativno delovanje kot vitamin E
 • Blagodejne učinke na srčno-žilni sistem
 • Zaščita pred poškodbami prostih radikalov za vse telesne celice in tkiva
Sensilab garancija

Brez glutena
Brez GSO
Brez laktoze
Vegansko
Vegetarijansko
 

Ni na zalogi

19,99 €

14,99 €

 

ali pokličite brezplačno in naročite 0590 82 770

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 2–3 delovnih dni

preko GLS Slovenija

Načini plačila:
Vsebina: 90 kapsul za 90 dni

Ostanite zdravi z brezplačno e-knjigo in spletno telovadnico - brezplačno ob vsakem nakupu!

Prevzemite brezplačno e-knjigo o zdravju z okusnimi recepti in nasveti, kako oblikovati nove zdrave navade. Pripravili smo tudi brezplačen 4-tedenski program vadbe za oblikovanje celotnega telesa.

Vse to združite z vrhunskimi izdelki Sensilab in postanite fit še hitreje!

Prednosti tega izdelka:

 • Pomaga ohranjati zdravje srca in ožilja
 • Prispeva k zdravemu krvnemu tlaku
 • Podpira vensko cirkulacijo in lajša občutek težkih nog
 • Podpira hujšanje
 • Ohranja normalno delovanje in zdravje celic
 • Izboljša zdrav videz kože
 • Ohranja zdravje krvnih žil
 • Ščiti celično membrano pred poškodbami prostih radikalov

Kaj sploh so oligomerni proanthocianidini?

Polifenoli, zlasti OPC, so neverjetno močni antioksidanti. Ker se rastline ne morejo braniti pred mikrobi, žuželkami ali škodljivim ultravijoličnim sevanjem tako, da bi zbežale ali se borile, so se prilagodile in same razvile zaščitne snovi. Mi pa smo se naučili izkoristiti moč teh snovi za svoje potrebe.

Kako mi koristijo?

Polifenoli zagotavljajo zaščito pred poškodbami prostih radikalov vsem telesnim celicam in vsem vrstam tkiv in organov - gredo tja, kjer je njihova pomoč najbolj potrebna. Ampak, kako to vedo? To najbolj ve vaše telo! Pri razdeljevanju sredstev je telo tako učinkovito, da polifenole pošlje tja, kjer je pomoč najbolj potrebna.

Poleg antioksidativnega delovanja imajo OPC tudi protibakterijske, protivirusne in azodilatacijske učinke (razširitev krvnih žil). Ugotovljeno je bilo tudi, da krepijo kolagenska in elastinska vlakna - izboljšujejo elastičnost in videz kože ter krepijo vsa druga tkiva, ki vsebujejo omenjena vlakna, kot so žile in sklepi.

Zakaj izbrati prav Essentials OPC?

1. Boljša biorazpoložljivost

Patentirana formula Grap'Inside ™ 600 vsebuje polifenole v monomerni obliki. To pomeni, da imajo manjšo velikost molekul, zato se lažje absorbirajo in vam omogočijo vse svoje prednosti. Absorbira se kar do 82% monomerov iz Essentials OPC, v primerjavi z generičnimi ekstrakti grozdnih pečk, kje se absorbira samo 1%.

2. Ekstrakt grozdja iz francoske pokrajine Šampanja

Naš ekstrakt izvira iz sort grozdja, ki so najbogatejše z monomeri flavanola: chardonnay, pinot noir in pinot meunier. Te sorte so kar do 5-krat bogatejše z izjemno absorbirajočimi polifenoli kot druge sorte grozdja.

3. Večja vsebnost polifenola in OPC kot drugje

Izdelek vsebuje natančno 95% polifenolov in 60% OPC. Essentials OPC za razliko od podobnih izdelkov zagotovo vsebuje to količino, zahvaljujoč najbolj natančnim in točnim merilnim metodam: Porter in HPLC.

Je Essentials OPC primeren zame?

Dodatna podpora telesnim celicam in tkivom je še posebej pomembna, kadar se vaše telo spopada z ogromno količino prostih radikalov. Te škodljive snovi nastajajo v različnih okoliščinah, kadarkoli:

 • se soočamo z okužbami
 • smo pod nenehnim stresom
 • imamo nezdrav življenjski slog (kajenje, uživanje alkohola, sedeč življenjski slog)
 • nam primanjkuje esencialnih hranilnil zaradi slabe ali neuravnotežene prehrane

Prehransko dopolnilo

SESTAVINE (v 1 kapsuli): Grap'Inside™ 60O [ekstrakt grozdnih pešk s 95% skupnih polifenolov in 60% OPC] 430 mg (od tega 260 mg oligomernih proantocianidinov), sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, kapsule: hidroksipropil metilceluloza, barvilo: titanov dioksid.

NAČIN UPORABE: Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula z 2 dl vode po obroku.

OPOZORILA: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

POMEMBNA OBVESTILA: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

SHRANJEVANJE: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

NETO TEŽA: 42,9 g 

Essentials OPC