Ali ste vedeli, da le 14 % odraslih moških užije dovolj vitaminov in mineralov iz hrane – preostalih 86 % pa se sooča z neprijetnimi simptomi njihovega pomanjkanja?

 

Ponuja oporo imunskemu sistemu.

Izboljšuje počutje, še posebno je učinkovit v času spomladanske utrujenosti

Omogoča naraven dvig ravni energije.

Povečuje delovanje kognitivnih procesov ter odpravlja zmedenost in pozabljivost.

Pripomore k lažjemu premagovanju stresa in stresnih situacij.

Zmanjšuje tveganja za nastanek bolezni srca.

Zmanjšuje bolečine v mišicah in sklepih.

Pripomore k nastajanju semenčic in zmanjšuje težave s plodnostjo.

 
 

Kdo potrebuje dodatni dnevni vnos Multivitamin za moške?

Vsak sodoben moški 

Kombinacija 100% naravnih vitaminov, mineralov in drugih hranil bo poskrbela za vaše zdravje, energijo in telesno moč vsak dan.

Posamezniki, ki so pogosto pod stresom

Sodobne moški so zelo pogosto soočeni s stresnimi situacijami tako v službi kot tudi doma. Sibirski ginseng in šisandra v izdelku blažita stres in obenem poskrbita za več umske energije.

Moškim, ki imajo težave s plodnostjo 

Ključno vlogo pri nastajanju semenčic ima selen, ki pripomore pri zmanjšanju težav s plodnostjo. 

Športnikom

Naraven magnezij iz morske vode bo po vadbi vaše mišice sprostil in odpravil neprijetne krče. Izdelek pomaga odpraviti tudi bolečine v mišicah in sklepih po športni dejavnosti.
 

Zakaj jih ne dobimo dovolj iz prehrane?

Naše telo posameznih vitaminov in mineralov ne zna shranjevati, zato izloči tiste, ki jih sproti ne porabi. Z zadostnim dnevnim vnosom bomo poskrbeli za dolgoročno zdravje svojega telesa in preprečili številne morebitne bolezni.

Pomemben naraven vir vitaminov sta sveže, ekološko pridelano sadje in zelenjava – vendar ju povečini ne zaužijemo dovolj. Težava je tudi v njuni hitri oksidaciji. Takoj ko sadje in zelenjavo odtrgamo ali vzamemo iz zemlje, začne vsebnost vitaminov padati. Pomembno je tudi vedeti, da sveže sadje in zelenjava, ki ju lupino, dušimo, pečemo ali kuhamo, postopoma izgubljata vitamine. Torej, tudi če pojemo veliko sadja in zelenjave, še vedno ne zadostimo našim dnevnim potrebam!

Zato je nujno, da poskrbite za dodaten vnost vitaminov, mineralov in drugih izjemno pomembnih hranil.

 
 

Iz katerega vira je ALL IN A DAY Multivitamin za moške?

 

Vitamini in minerali so pridobljeni izključno iz naravnih virov, brez dodanih barvil in arom, shranjeni pa so v priročni kapsuli iz 100% celuloze. Izdelek vsebuje vse naravne sestavine, ki ji potrebuje vsak odrasel moški za ohranitev vitalnosti in življenjske energije:

 • magnezij iz morske vode, ki sprošča mišice in preprečuje neprijetne krče;
 • ekstrakt iz plodov šipka, ki vsebuje kar 70 % naravnega vitamina C ter pripomore k ohranjanju zdravja in gibljivosti sklepov, obenem pa ponuja oporo imunskemu sistemu;
 • sibirski ginseng, ki dvigne raven energije, pripomore k optimalnemu delovanju umskih funkcij in blaži odziv telesa na stres;
 • B kompleks iz ekstraktov gvajave, svete bazilike in limonine lupine, ki združuje kombinacijo vitaminov B – ti pa omogočajo normalno delovanje celotnega telesa (od tvorbe celic do delovanja metabolizma);
 • šisandro, ki jo imenujejo tudi jagoda vitalnosti in deluje adaptogeno, kar pomeni, da uravnava delovanje notranjih organov in zmanjšuje stres;
 • ekstrakt grozdja, ki je bogat vir polifenolov, izjemnih antioksidantov, ki ščitijo telo pred oksidativnim stresom ter varujejo zdravje srca in ožilja,
 • selen, ki ima ključno vlogo pri nastajanju semenčic.
 

Priporočamo uporabo ALL IN A DAY Multivitamina za moške

 

Skrb za naše telo je skrb za naše zdravje. Zato smo razvili ALL IN A DAY Multivitamin za moške, ki s pomočjo 100% naravnih in kakovostnih sestavin zadosti dnevnim potrebam vsakega moškega – ne glede na dejavnost, starost in življenjski slog.

 • Primeren je tudi za vegane, saj vsebuje izključno naravne sestavine ter ovojnico iz 100% naravne celuloze;
 • vsebuje čiste ter naravno pridobljene vitamine in minerale, ki zadovoljijo dnevno potrebo vsakega posameznika;
 • ob vsakodnevni uporabi zagotovi številne pozitivne učinke;
 • ne obremenjuje naših jeter in ledvic, ki prečiščujejo telo;
 • ne razdraži naše sluznice in želodca, kot to povzročijo šumeče in sintetično ustvarjene tablete;
 • se hitro absorbira in začne učinkovati ob zaužitju.
 
 
19,90 €

Na zalogi

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82
Mesečna garancija na zadovoljstvo
Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar
Dostava v roku 3 – 5 delovnih dni preko Pošte Slovenije.

SESTAVINE: kompleks bioflavonoidov iz citrusov 60%, ekstrakt magnezija iz morske vode, ekstrakt plodov šipka z min. 70% vitamina C, suhi ekstrakt podzemnih delov sibirskega ženšena z maks. 2% elevterosidov (B+E), kombinacija ekstraktov plodov navadne gvajave, listov svete bazilike in limonine lupine z naravnim kompleksom vitaminov B (pantotenske kisline, niacina, tiaminijevega klorida, piridoksinijevega klorida, riboflavina in folne kisline), ekstrakt plodov šisandre z min. 10% šisandrinov, suhi ekstrakt grozdnih pečk z 95% skupnih polifenolov, s selenom obogateni kvas, sredstvi proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, silicijev dioksid, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

UPORABA: Priporočeni odmerek je 1 kapsula 2x dnevno z 2 dl vode po jedi. 

POMEMBNO OBVESTILO: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. 

OPOZORILO: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. 

SHRANJEVANJE: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

NETO TEŽA: 52,13 g.