Ali ste vedeli, da se pegasti badelj najpogosteje pojavlja v sredozemskem okolju, gojijo pa ga tudi nekatere kmetije v Sloveniji?

 

Podpira zdravje jeter.

Prispeva k zaščiti jeter.

Pomaga pri razstrupljevalni funkciji jeter.

Ščiti jetrne celice.

Uravnava prebavo.

Spodbuja izločanje žolča.

 

Komu priporočamo dnevni vnos pegastega badlja?

Posameznikom s slabimi prehranskimi navadami

Pegasti badelj je glavni ščit naših jeter. Ob prekomernem uživanju mastne hrane, alkohola in zdravil lahko pride do preobremenjenosti jeter.

Starejšim 

Pogosto uživanje zdravil ter s starostjo povezana počasnejša regeneracija telesa in s tem tudi jeter lahko preobremenita jetra in okrnita njihovo delovanje.

Posameznikom, ki pogosto uživajo alkohol

Verjetno ni nikakršna skrivnost, da alkohol negativno vpliva na zdravje jeter. Pegasti badelj varuje jetrne celice pred negativnim vplivom alkohola, poleg tega pa pospeši njihovo regeneracijo.
 

Zakaj ga ne dobimo dovolj iz prehrane?

Pegasti badelj je zelišče, za katerega so dolgo časa mislili, da je pravzaprav plevel, zato so ga s travnikov, vrtov in polj želeli izkoreniniti. Danes ga v naravi skorajda ne najdemo več. Če ga vzgojimo, lahko za potrebe razstrupljanja ter zaščite jeter uporabimo njegove živo vijolične cvetove in semena. Svoje ime je dobil iz pegastih listov, po katerih pegasti badelj tudi prepoznamo.

V svojo prehrano ga običajno ne vključujemo, a vendar to ne pomeni, da ga v njej ne potrebujemo. V naravni medicini pegasti badelj uporabljajo že več stoletij za zdravljenje številnih jetrnih obolenj in bolezni žolčnika. Z njegovo pomočjo lajšajo prebavne motnje, žolčna obolenja, zamaščenost jeter in različna obolenja jeter

 
 

Iz katerega vira je ALL IN A DAY Pegasti badelj?

 

Pegasti badelj je sredozemska rastlina, ki se uporablja predvsem za podporo zdravja jeter. Veliko raziskav dokazuje, da glavna učinkovina v pegastem badlju silimarin ščiti jetrne celice pred strupi, ki jih vnašamo v telo.

Jetra so »čistilni servis« našega organizma. Skrbno ločujejo koristne snovi od strupov in odpadnih snovi ter jih izločajo iz telesa. Če ne poskrbimo za redno razstrupljanje jeter, postanejo preobremenjena. Med jetrnimi celicami se začne nabirati vse več maščobe in v njej topnih strupov. Bolj kot so jetra obremenjena, bolj zamaščena postajajo in počasneje delujejo.

Priporočamo uporabo ALL IN A DAY Pegasti badelj

 

Poleg tega, da je ALL IN A DAY Pegasti badelj 100% naraven, ima še druge prednosti, ki ga uvrščajo na vrh kakovostnih izdelkov z dokazanim delovanjem:

  • primeren je tudi za vegane, saj vsebuje naravni ekstrakt pegastega badlja in ovojnico iz 100% naravne celuloze;
  • z eno kapsulo na dan omogoča zaužitje enako količino aktivnih sestavin, kot jih najdemo v  7200 mg semenih pegastega badlja;
  • ob vsakodnevni uporabi zagotovi številne pozitivne učinke;
  • ne obremenjuje naših jeter in ledvic, ki prečiščujejo telo;
  • ne razdraži naše sluznice in želodca, kot to povzročijo šumeče in sintetično ustvarjene tablete;
  • se hitro absorbira in začne učinkovati ob zaužitju.
 
 

SESTAVINE: ekstrakt semen pegastega badlja z min. 80% silimarina + min. 30% silibina, sredstvo za povečanje prostornine: riževa moka, sredstvi proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, silicijev dioksid, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

NAVODILA ZA UPORABO: Priporočeni odmerek sta 1-2 kapsuli dnevno z 2 dl vode po jedi.

OPOZORILA: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek odsvetujemo nosečnicam in doječim materam.

POMEMBNA OBVESTILA: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

SHRANJEVANJE: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

51,60 €

25,80 €

Na zalogi

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82
Mesečna garancija na zadovoljstvo
Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar
Dostava v roku 3 – 5 dni preko kurirske službe GLS.