Hepafar MEGA PACK

Prehransko dopolnilo. Kapsule in napitki Hepafar za enostavno 3-mesečno razstrupljanje jeter!

-55%

Hepafar MEGA PACK

Kapsule Hepafar forte:

 • delujejo z močnejšim učinkom
 • delovanje 3 v 1: razstrupi, obnovi in okrepi vaša jetra
 • revolucionarna patentirana kombinacija pegastega badlja in fosfolipidov v kapsulah za maksimalen učinek razstrupljanja


Napitki Hepafar fibers:

 • napitki, ki izločijo strupe iz telesa
 • bogati z vlakninami, ki nase vežejo toksine in pomagajo jetrom
 • osvežujočim okusom limone


 

214,80 €

96,66 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.
Načini plačila:

Pakiranje: 6 x 30 kapsul Hepafar Forte, 6 x 15 napitkov Hepafar Fibers

Hrana bolj »skuri« jetra kot alkohol

Če bi zdaj naključnega mimoidočega na ulici vprašali, ali ga skrbi za zdravje njegovih jeter, bi najbrž odgovoril: »Ne, saj nisem alkoholik!« Ampak – tudi vsak četrti Slovenec ni alkoholik, pa ima zamaščena jetra.

Četrtina Slovencev ima zamaščena jetra, a se tega ne zaveda!

Vsakodnevni stres, pomanjkanje spanja, krepka in mastna hrana, alkohol, kajenje, premalo gibanja … Vse to bremeni naša jetra, ki postanejo preobremenjena in zamaščena. In težava je v tem, da se mnogi ne zavedajo, da imajo zamaščena jetra.

Če zapišemo drugače, kaj storite, ko vas boli glava? Večina vzame tableto proti bolečini. In kaj storite, če imate zamaščena jetra? Nič. Ko nas boli glava, se bolečine zavedamo. Vemo, da je z nami nekaj narobe in zato tudi ukrepamo. Vendar pa jetra niso oživčena, zato, ko so zamaščena, večina ne stori ničesar.

Več kot 500 življenjsko pomembnih funkcij

Mnogi se ne zavedajo, kako pomembna so jetra. Vsi vemo, kje je srce in da brez srca ne bi mogli preživeti. Po drugi strani so redki tisti, ki vedo, kje se nahajajo jetra ali, da tudi brez njih ne moremo preživeti. Ob odpovedi jeter lahko preživimo največ 3 dni!

In medtem ko nam lahko vsadijo umetno srce, nam umetnih jeter ne morejo vsaditi, saj te opravljajo več kot 500 življenjsko pomembnih nalog.

Potrebujete razstrupljanje jeter?

Preobremenjena in zamaščena jetra niso povezana le s prekomerno telesno težo, ogroženih pa je več kot 66 % ljudi. Osebe, ki imajo težave s preobremenjenimi jetri, so:

 • pogosto utrujene,
 • težave z izgubo odvečnih kilogramov,
 • primanjkuje jim energije,
 • imajo neredno prebavo,
 • imajo mejno povišan holesterol in trigliceride in še bi lahko naštevali.

Hepafar: celovita rešitev za jetra z najmočnejšim pegastim badljem na trgu

Pri Sensilabu se zavedamo perečega problema in s ponosom že mnogo let nudimo pomoč v obliki kapsul Hepafar, ki smo jih sčasoma še okrepili in naredili močnejše. Naš navdih ste bili vi, vaša pisma in čustvene zgodbe, ko se vam je stanje izboljšalo.

Ja, rešitev obstaja in deluje! Kapsule Hepafar Forte vsebujejo najmočnejši pegasti badelj na trgu. Pegasti badelj je zelišče, ki rešuje jetra po celem svet, mi pa vam ga nudimo v inovativni, patentirani mešanici HEPAforte complexTM.

Hepafar Forte predstavlja celovito rešitev za jetra, saj ima trojni učinek:

 • Razstrupi, poskrbi za učinkovito razgradnjo in izločanje vseh strupov iz vaših jeter ter telesa,
 • obnovi vse jetrne celice in omogoči njihovo nemoteno delovanje ter
 • okrepi vaša jetra, da se učinkovito obranijo pred strupi iz okolja.

Vse to lahko stori samo zaradi svoje inovativne sestave.

Zakaj navaden pegasti badelj ni dovolj

Naša jetra pegasti badelj zelo težko izkoristijo, zato smo ga pri Sensilabu obdelali tako, da je telesu bolj dostopen in s tem močnejši.

V patentirani mešanici HEPAforte complexTM smo ga obdali s fosfolipidi v obliki mikroskopsko majhnih oljnih kapljic. To omogoči jetrom, da pegasti badelj bolje izkoristijo in si s tem zagotovijo veliko močnejši učinek v primerjavi z drugimi izdelki na trgu.

Patentirana mešanica HEPAforte complexTM omogoči jetrom da ga izkoristijo 10-krat bolje, kot ga lahko običajno.

Hepafar forte ima zato 10-krat močnejši učinek v primerjavi s podobnimi izdelki na trgu.

Hepafar poleg patentirana kombinacije pegastega badlja in fosfolipidov vsebuje tudi:

 • artičoko, ki poskrbi za nemoten potek razstrupljanja jeter,
 • naravni vitamin E, ki s svojim antioksidativnim delovanjem ščiti jetrne celice pred nadaljnjimi poškodbami, in
 • črni poper, ki poveča absorpcijo rastlinskih učinkovin za kar 30 %!

Slovenci nanj prisegajo že pol desetletja

Hepafar je rešitev, na katero prisegajo že številni Slovenci. Osnovno formulo konstantno izpopolnjujemo – v skladu z novimi odkritji v farmaciji in novimi možnostmi, ki nam jih nudi znanost. Hepafar tako Slovence navdušuje bolj in bolj.

Slovenci nanj prisegajo že pol desetletja

Hepafar je rešitev, na katero prisegajo že številni Slovenci. Osnovno formulo konstantno izpopolnjujemo – v skladu z novimi odkritji v farmaciji in novimi možnostmi, ki nam jih nudi znanost. Hepafar tako Slovence navdušuje bolj in bolj.

 

Med zadovoljnimi uporabniki je tudi Jasmin z Vrhnike, ki se je s pomočjo Hepafarja rešil odvečnih kilogramov, ki so se mu nabrali okoli trebuha. Sam pravi, da se je v zadnjih letih pridobil ogromno kilogramov. Po nekaj mesecih jemanja Hepafarja in spremembi prehranjevalnih navad pa ga je najbolj presenetilo, ko je ponovno lahko oblekel oblačila velikosti M. Te številke ni nosil že več let!

 

 

 

44-letni Sanji je zdravnik povedal, da mora znižati holesterol, če se želi izogniti zdravilom, ki bi jih morala jemati do konca življenja. Na spletu je iskala naravno rešitev in se odločila za Hepafar forte. V samo nekaj mesecih je nivo holesterola prepolovila, si povrnila energijo in izgubila nekaj odvečnih kilogramov.

 

 

 

»Sladkarije so moja šibka točka,« nam je zaupal Zvonko z Velike Nedelje. Zaradi težav z odvečnimi kilogrami, napihnjenega trebuha in pomanjkanju volje do dela je Zvonko začel po spletu raziskovati, kaj bi lahko bil vzrok za njegove težave. Ker nikoli ni pil alkohola niti pomislil ni, da bi bila za njegove težave lahko kriva zamaščena jetra. A že po nekaj tednih uživanja izdelkov Hepafar je opazil velike spremembe. »Najprej je izginila napihnjenost, potem se je vrnila volja do dela, povrhu sem še nekaj kilogramčkov lažji,« nam zaupa ves nasmejan.

 

 

 

Klemen Bunderla je nad Hepafar Forte navdušen: »Hepafar Forte mi je pomagal, da se, po razpuščenem poletju z obilo nezdrave hrane, vrnem nazaj v zdrave tirnice. Povrnili sta se mi koncentracija in energija. Tudi hlače lažje zapnem in bolj jasno razmišljam.«

 

Zakaj 3-mesečno razstrupljanje?

Čeprav boste pozitivne učinke razstrupljanja jeter opazili že po mesecu dni ali celo prej, pa je potrebno za temeljito čiščenje in regeneracijo celotnih jeter dlje časa.

Če pogledamo na stvar z drugega zornega kota – potrebna so bila leta nepravilne prehrane, stresa in pomanjkanja spanja, da so se na jetrih začele poznati posledice in so ta postala zamaščena. In ker verjetno svojega življenja ne boste preko noči obrnili na glavo, je za večino ljudi najprimernejši 3-mesečni paket, ki je predvsem:

 • ponuja še dobrodošle stranske učinke: izgubo nekaj kilogramov, boljše počutje, zmanjšan obseg trebuha, več energije, kožo brez nepravilnosti, zdravo krvno sliko in še bi lahko naštevali,
 • dlje časa učinkovit, saj razstrupi, obnovi in okrepi vaša jetra,
 • vzdržen, saj se ga ni težko držati in je prilagojen tudi hitremu tempu življenja.

Navodila za uporabo 3-mesečnega paketa Hepafar: 

 • Za 90 dni razstrupljanja: po zajtrku zaužijte 1 kapsulo Hepafar forte in 1 napitek Hepafar fibers raztopite v 2 dl vode ter popijte. Po večerji zaužijte 1 kapsulo Hepafar forte

HEPAFAR FORTE

Sestavine (v 2 kapsulah/dnevnem odmerku): ekstrakt listov artičoke z 2,5% cinarina – 700 mg, sredstvo za povečanje prostornine: koruzni dekstrin, HEPAforte complexTM (kompleks silibin-fosfatidilholin) – 160 mg, naravni D-alfa tokoferol sukcinat (vitamin E) – 48 mg (400% PDV*), sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, ekstrakt črnega popra s 95% piperina – 10 mg, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

*PDV = priporočeni dnevni vnos

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Neto teža: 2 x 22,6 g

HEPAFAR FIBERS

Sestavine: akacijeva guma z 90% topnih prehranskih vlaknin – 7100 mg, koncentrat limone v prahu – 1000 mg, inulin iz cikorije s 88% topnih prehranskih vlaknin – 1000 mg, ekstrakt listov rožmarina s 7% rožmarinske kisline 500 mg, naravna aroma limone, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode, najbolje zjutraj. Ker izdelek ne vsebuje emulgatorjev se pri pripravi napitka lahko pojavijo grudice, zato ga je potrebno mešati nekaj minut.

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere. Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Neto teža: 150 g