Ali ste vedeli, da so zeleno-modro algo spirulino poznali že Azteki v 16. stoletju?

 

Daje telesu energijo.

Povečuje vitalnost.

Zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.

Ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk.

Ugodno vpliva na živčni sistem.

 
 

Komu priporočamo dnevni vnos spiruline?

Slabokrvnim 

Spirulina je bogata z vitaminom B12, ki pomaga regulirati nastanek rdečih krvnih celic in organizmu izkoristiti železo.

Posameznikom brez energije 

S stabilnim imunskim sistemom bo vaše telo porabljalo manj energije za onemogočenje škodljivih mikrobov, zato bo imelo več energije za druge dejavnosti.  

Vegetarijancem in veganom 

Glavni vir vitamina B12 je rdeče meso, zato obstaja nevarnost, da bi pri ljudeh, ki ne uživajo mesa, prišlo do pomanjkanja vitamina B12 (znaki pomanjkanja so nenamerna izguba teže, težave s spominom, nagnjenost k živčnosti, prezgoden pojav sivih las, težave z ravnotežjem, težave z vidom).
 

Zakaj ga ne dobimo dovolj iz prehrane?

Spirulina je alga, ki bi jo morali pogosteje vključevati v svoj vsakdanjik. Ključnega pomena je visoka vsebnost naravno pridobljenega vitamina B12, ki se hitreje absorbira, naše celice pa ga zlahka uporabijo. Dejstvo je, da je večina izdelkov, ki vsebuje vitamin B12, sintetično pridobljenih. Da bi naše telo optimalno izkoristilo vitamine in minerale, moramo biti pozorni, da uživamo le naravno pridobljene vitamine in minerale.

Številni vitamin B12 poznajo predvsem kot sestavni del mesa in živalskih izdelkov. Če jih uživate v manjših količinah, imate težave s prebavili ali redno uživate posamezna zdravila, je tveganje za pomanjkanje vitamina B12 večje, kar se kaže kot slabokrvnost, poslabšanje vida, splošna telesna šibkost in nemoč inpozabljivost, ter težave s spominom.

Z dnevnim odmerkom ALL IN A DAY Spiruline zaužijete najmanj 9 µg vitamina B12, od tega najmanj 36 % aktivne oblike, s čimer zagotovite telesu več kot dnevno potrebo po vitaminu B12.

 
 

Iz katerega vira je ALL IN A DAY Spirulina?

 

Spirulina je ime dobila po svoji spiralasti obliki. Modro-zeleno algo najpogosteje najdemo v toplejših, stoječih sladkih vodah. Njeno bogato hranilno moč so odkrili že Azteki v 16. stoletju, svetu pa je spirulino predstavila NASA, ki je to superživilo želela uporabiti kot hrano v vesolju.

Spirulina je izjemno priljubljena zaradi bogate hranilne vrednosti. V eni kapsuli združuje:

  • esencialne aminokisline,
  • maščobne kisline (gama-linolenska maščobna kislina),
  • minerale in vitamine (predvsem vitamin B12),
  • mešanico karotenoidov in drugih hranil.
 

Priporočamo uporabo ALL IN A DAY Spiruline

 

Poleg tega, da je ALL IN A DAY Spirulina 100% naravna, ima še druge prednosti, ki jo uvrščajo na vrh kakovostnih izdelkov z dokazanim delovanjem:

  • primerna je tudi za vegane, saj vsebuje le suho algo spirulino in ovojnico iz 100% naravne celuloze;
  • ob vsakodnevni uporabi zagotovi številne pozitivne učinke;
  • ne obremenjuje naših jeter in ledvic, ki prečiščujejo telo;
  • ne razdraži naše sluznice in želodca, kot to povzročijo šumeče in sintetično ustvarjene tablete;
  • začne učinkovati ob zaužitju
 
 
12,90 €

Na zalogi

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82
Mesečna garancija na zadovoljstvo
Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar
Dostava v roku 3 – 5 delovnih dni preko Pošte Slovenije.

SESTAVINE: spirulina pacifica, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kapsula: hidroksipropil metilceluloza.

NAVODILA ZA UPORABO: Priporočeni dnevni odmerek je 2 do 6 kapsul z 2 dl vode po jedi.

OPOZORILA: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek odsvetujemo nosečnicam in doječim materam.

POMEMBNA OBVESTILA: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

SHRANJEVANJE: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

NETO TEŽA: 40,38 g.