Symbiotic+

Prehransko dopolnilo Kombinacija prebiotika in probiotikov, ki pomagajo vzdrževati zdravo črevesno mikrobioto.

-35%

Symbiotic+

Glavne prednosti

  • Zmagovalna kombinacija probiotikov in prebiotikov
  • Z dodano vlaknino inulin - glavno hranilo probiotikov
  • Primerno za odrasle in otroke od 3. leta

 

19,90 €

12,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije ali GLS.
Načini plačila:

Pakiranje: 30 kapsul SymBiotic+

Kombinacija probiotikov in prebiotikov za dopolnilo vsakodnevni prehrani.

Se odpravljate na dopust? Potem je nujen pripomoček v vaši potovalki tudi kakovosten izdelek s probiotiki, dobrimi bakterijami. Eden izmed najkakovostnejših na trgu je Symbiotic+, saj poleg visokega števila dobrih bakterij vsebuje tudi vlaknino inulin (strokovno prebiotik). Vlaknine pa so nujne, da bi dobre bakterije sploh preživele, saj so njihova hrana. Povedano drugače, brez prebiotika je učinkovitost probiotikov veliko slabša.

Zakaj potrebujemo probiotike?

Kot rečeno, so probiotiki tako imenovane dobre bakterije. Te pa so nujni prebivalci našega črevesja. Brez njih tudi nas ne bi bilo, saj sodelujejo pri številnih telesnih funkcijah, kot so dokončna prebava hrane, absorpcija pomembnih hranilnih snovi, tvorba nekaterih vitaminov, pravilen imunski odziv ... Dobre bakterije, ki živijo z nami v sožitju, obenem onemogočajo slabim, patogenim bakterijam, da bi se razrasle oziroma jim jemljejo življenjski prostor.

Kakšen pomen imajo probiotiki na potovanju?

Najbrž se vam je že kdaj zgodilo, da vas je zaradi spremembe okolja in drugačne prehrane napenjalo ali ste imeli zaprtje, mogoče pa ste celo staknili črevesno okužbo in drisko. Za vse te težave je kot preventiva in tudi za hitrejše okrevanje dobrodošlo jemanje probiotikov, saj preprečujejo razrast patogenih bakterij.

Kako izbrati kakovosten izdelek s probiotiki?

  1. Izdelek mora vsebovati vsaj 1 milijardo (1 x 109) tako imenovanih CFU (ang. colony forming units), torej število probiotikov, ki oblikujejo kolonijo in aktivno prispevajo k delovanju izdelka.
  2. Probiotiki morajo biti ustrezni glede na namen uporabe. Pri driski se po ugotovitvah strokovnjakov najbolje obneseta dva seva probiotikov, Lactobacillus rhamnosus GG in Saccharomyces boulardii.
  3. Probiotiki morajo biti kakovostni in varni. Izdelki Sensilab gredo skozi dve analizi – analizo surovin in analizo končnih izdelkov. Tako smo lahko res prepričani, da so naši izdelki neoporečni in vrhunski. Za vsako serijo izdelkov imamo ustrezno dokumentacijo, ki zagotavlja čistost (odsotnost težkih kovin) in mikrobiološko neoporečnost.

Vse to zagotavlja izdelek Symbiotic+ v eni kapsuli: kar 8,5 milijard (8,5 x 109) gostov na obisku, ki vam strežejo noč in dan (Saccharomyces boulardii – 2,5 x 109 CFU, Lactobacillus rhamnosus GG – 6,0 x 109 CFU).

Verjamemo, da boste v trgovinah težko našli izdelek, ki vsebuje boljšo kombinacijo probiotikov in prebiotika!

Sestavine (v 1 kapsuli): kristalinična glukoza, kvasovke Saccharomyces boulardii – 2,5x109 CFU*, inulin – 50 mg, bakterije Lactobacillus rhamnosus – 6,0x109 CFU*, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat, kapsule: hidroksipropil metilceluloza, barvilo: titanov dioksid.

*CFU (an. Colony-forming unit) ali kolonijske enote živih bakterij.

Navodila za uporabo: Priporočeni dnevni odmerek za otroke od 3. leta dalje je 1 kapsula, z 2 dl vode, najbolje med obrokom. Priporočeni dnevni odmerek za odrasle so 1 do 3 kapsule, z 2 dl vode, najbolje med obrokom. Kapsule so celulozne in ne-živalskega izvora.

Opozorila: Ne raztapljajte vsebine kapsule v mleku in sokovih. Ne raztapljajte vsebine kapsule v vročih napitkih ali jedeh saj to lahko zmanjša učinkovitost probiotikov. 

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. 

Shranjevanje: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Neto teža: 13,86 g

Symbiotic+