Urifar

Prehransko dopolnilo s sladilom. Napitki z okusom granatnega jabolka, ki ohranjajo zdravje sluznice (sečila).

Urifar
  • Inovativna kombinacija D-manoze, granatnega jabolka, ptičje dresni in vitamina A
  • V obliki vrečk za pripravo osvežilnih napitkov z naravnim okusom granatnega jabolka
  • Primerno tudi za otroke od 12. leta 

 

Na zalogi

24,99 €
Izberite svoj paket:

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 2–3 delovnih dni

preko GLS Slovenija

Načini plačila:

Pakiranje: 14 vrečk

Ostanite zdravi z brezplačno e-knjigo in spletno telovadnico - brezplačno ob vsakem nakupu!

Prevzemite brezplačno e-knjigo o zdravju z okusnimi recepti in nasveti, kako oblikovati nove zdrave navade. Pripravili smo tudi brezplačen 4-tedenski program vadbe za oblikovanje celotnega telesa.

Vse to združite z vrhunskimi izdelki Sensilab in postanite fit še hitreje!

Urifar ponuja nov pristop k zdravju sluznice (sečil). Vsebuje izjemno kombinacijo D-manoze, granatnega jabolka, ptičje dresni in vitamina A v obliki prahu za pripravo napitka.

Izvleček ptičje dresni pozitivno vpliva na zdravje sečil in pomaga izločati patogene bakterije iz urinarnega trakta. Poleg vsega deluje diuretično in pospeši izločanje urina ter tako dodatno podpira zdravje sečil.

Vitamin A, v maščobah topen vitamin, ima v telesu več pomembnih funkcij. Med drugim:

  • ohranja zdravje sluznice (sečila) in
  • ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Urifar – Prehransko dopolnilo s sladilom.

Sestavine (v 2 vrečkah): sredstvo za povečanje prostornine: maltodekstrin, D-manoza 3000 mg, ekstrakt semen granatnega jabolka s 40% elagične kisline 500 mg, ekstrakt nadzemnih delov ptičje dresni 500 mg, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, sredstvo proti sprijemanju: koncentrat riža, sladilo: sukraloza, retinil acetat (vitamin A 1,2 mg - 150%*).

*PDV = priporočeni dnevni vnos

Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek sta 1-2 vrečki, raztopljeni v 2 dl vode. Pomembno je ohranjanje povišanega vnosa tekočine tekom dneva. Učinek izboljšamo s hkratnim uživanjem vitamina

C, ki zniža pH urina in s tem prepreči nastanek pogojev ugodnih za rast bakterij. Ni primerno za otroke mlajše od 12 let.

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. V redkih primerih so opazili intoleranco do D-manoze v obliki redkejšega blata in povečanega nastajanja plinov v črevesju. Med nosečnostjo se pred uporabo posvetujte z vašim zdravnikom.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Neto teža: 56 g

Urifar