AdipoSlim z XXL močjo

Prehransko dopolnilo. Zmanjša maščobne zaloge in poveča porabo maščob ter tako z dvojnim delovanjem prispeva k uravnavanju telesne teže.

-20%

AdipoSlim z XXL močjo
  • Zmanjša maščobno tkivo
  • Spreminja maščobo v energijo
  • Pomaga pri uravnavanju telesne teže

NAKUP BREZ TVEGANJA: Če ne boste dosegli želenih učinkov, vam bomo vrnili denar.


 

24,90 €

19,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.

Pakiranje: 30 kapsul za 30 dni

Kapsule AdipoSlim z XXL močjo temeljijo na dobro raziskanem delovanju fitohranil (rastlinskih hranil) in vitamina B6, ki s skupnimi močmi prek več načinov delovanja pomagajo pri hujšanju.

Večplastno delovanje za uravnavanje telesne teže

AdipoSlim XXL vsebuje 4 sestavine, ki večplastno prispevajo k zmanjšanju telesne teže.

1) Patentiran ekstrakt soka sicilijanskih rdečih pomaranč vrste moro Morosil® z naravno visoko vsebnostjo vitamina C, ki prispeva k pretvorbi zaužite hrane v energijo.

2) Patentiran ekstrakt zelenega čaja Phytofare®, ki vsebuje vseh 8 katehinov, posebnih fitohranil, prisotnih v zelenem čaju.

3) Ekstrakt kajenskega popra z učinkovino kapsaicin, ki prispeva k zmanjšanju telesne teže.

4) Vitamin B6, ki je udeležen pri sproščanju energije, pomaga zmanjšati utrujenost in prispeva k hormonskemu ravnovesju.

»Samozavestna kot še nikoli doslej

Urški Kovačič je AdipoSlim XXL prinesel več energije »in seveda lepšo postavo«. Največji dosežek pa je bil viden v praksi: »Največje veselje sem doživela, ko sem lahko oblekla krilo, ki ga pred novim letom niti slučajno nisem mogla zapeti.«

- Urška Kovačič

»Hlače moram kar dobro pripeti, da mi ne lezejo dol!«

Tudi Lado Srečnik je z delovanjem kapsul AdipoSlim XXL nadvse zadovoljen. »Zdaj je dejansko vse lažje, resnično se lažje diha. Hlače ne le da gredo lažje gor, ampak jih moram kar dobro pripeti, da mi ne lezejo dol!«

- Lado Srečnik

Sestavine (v 1 kapsuli/dnevnem odmerku): ekstrakt plodov sicilijanske rdeče pomaranče var. Moro – 400 mg (s 4,3-4,5% vitamina C – 17,5 mg (22% PDV*), ekstrakt plodov kajenske pekoče paprike - 50 mg, ekstrakt listov in vršičkov zelenega čaja s 95% skupnih polifenolov, 42% EGCG in 6% kofeina – 50 mg, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, vitamin B6 – 2,8 mg (200% PDV*), kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

*PDV = priporočeni dnevni vnos

Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula z 2dl vode po obroku.

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelka ne priporočamo nosečnicam in doječim materam.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Neto količina: 18,9 g

Povezani produkti