V harmoniji s hormoni!

Prehransko dopolnilo. V harmoniji s hormoni s 100% naravnimi sestavinami!

-33%

V harmoniji s hormoni!

Ultimativna kombinacija 100% naravnih sestavin za:

  • zmanjšanje simptomov izgorelosti
  • boljše prenašanje telesnega in psihičnega stresa
  • razstrupitev jeter
  • pospešitev metabolizma in ohranjanje telesne teže
  • izgubljanje odvečnih kilogramov

ZA PRVIH 100 NAROČIL BREZPLAČNA DOSTAVA!


 

47,70 €

31,80 €

Na zalogi

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82
Mesečna garancija na zadovoljstvo
Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar
Dostava v roku 3 – 5 dni preko kurirske službe GLS.
AdrenaLux: 30 kapsul, TiroLux: 60 kapsul, EstroLux: 60 kapsul

Hormoni, pomembni prenašalci sporočil v našem telesu, niso izolirani drug od drugega. To pomeni, da neravnovesje enega pomeni pogosto tudi neravnovesje drugega. Zato je paket V harmoniji s hormoni! zasnovan kot celostna rešitev za težave, povezane z neravnovesjem hormonov:

  • s prekomerno prisotnostjo stresnega hormona kortizola v telesu, ki jo doživljamo kot izgorelost, stalno utrujenost, »meglo« v glavi, pomanjkanje motivacije, tesnobo, napade lakote, oslabljen imunski sistem …
  • s premalo delujočo ščitnico in pomankanjem ščitničnih hormonov, zaradi česar se upočasni celotno telo, kar se kaže v izčrpanosti, prekomernem izpadanju las, preveliki občutljivosti na mraz, pridobivanju kilogramov ob enakih življenjskih navadah …
  • s prekomerno dejavnostjo estrogena v telesu, kar je povezano s PMS, razdražljivostjo, pomanjkanjem libida, zadrževanjem vode v telesu, ginekološkimi težavami, erektilno disfunkcijo …

RAVNOVESJE KORTIZOLA = OPTIMALNO PRENAŠANJE STRESA = DOBRO DELOVANJE CELOTNEGA TELESA

Kortizol je tisti hormon, ki najbolj rušilno vpliva na vse druge. Dokler stresa ne boste imeli pod nadzorom, bo raven kortizola vedno povišana, kar dolgoročno neizogibno pelje v bolezen.
Ko smo pod stresom, nadledvična žleza izloča večje količine kortizola. In dolgoročno je to pogubno za celo telo.

Ker je alarm za nevarnost ves čas vžgan (tako telo razume vsako obliko stresa), ni časa za bolezen (zato je imunski odziv potlačen in čaka, da ga raznese kot tempirno bombo), ni časa za prebavo (telo pričakuje, da bo treba teči, zato energijo usmerja v mišice), ni časa za spolno življenje (telo ne razmišlja o seksu in potomcih, ko je treba bežati). Ker telo pričakuje težke čase (v slogu jamskega človeka: nikoli ne veš, kdaj boš dobil naslednji zalogaj), se oklepa tudi maščobe, ki jo zaužijemo ali jo imamo na telesu. Skratka, vašemu telesu in posledično počutju se ob takem scenariju ne piše dobro.

Zato je nujno preprečiti razsajanje kortizola po telesu, torej poskrbeti za dober odziv na stres.

Kako poskrbeti za optimalno prenašanje stresa?

Z izdelkom AdrenaLux – z naravnimi rastlinskimi izvlečki in izbranimi vitamini pomaga pri optimalnem odzivu na stres, kar pomeni, da uravnoveša kortizol, prepreči izgorelost in ohranja telo v ravnovesju.

RAVNOVESJE ŠČITNIČNIH HORMONOV = OPTIMALEN METABOLIZEM = VEČ ENERGIJE

Dokler ne boste poskrbeli za ravnovesje ščitničnih hormonov, boste živeli v stalnem pomanjkanju energije, kilogrami pa ne bodo šli nikamor.

Ščitnica, ki se nahaja na vratu tik pod Adamovim jabolkom, nadzoruje metabolne (presnovne) procese vsake celice v telesu. Če povemo po domače, diktira tempo našega telesa – kako hitro se bodo procesi v telesu dogajali. To počne predvsem z izločanjem hormonov  tiroksina (T4) in trijodtironina (T3)Tako nadzira, kako hitro in učinkovito celice spremenijo hranila v energijo.

Če ščitnica hormonov ne proizvaja v zadostnih količinah, so torej vse telesne funkcije motene. Pri večini težav gre za premalo dejavno ščitnico, ki ne proizvaja dovolj ščitničnih hormonov. To pomeni, da se vse funkcije v telesu upočasnijo: med drugim se upočasnita tudi prebava in bazalni metabolizem (poraba energije za osnovne življenjske funkcije), zaradi česar začnemo nepojasnjeno pridobivati težo – čeprav imamo nespremenjen življenjski slog. Ovirana pa sta tudi regeneracija telesnih tkiv in prilagajanje na temperaturna nihanja.

Kako poskrbeti, da boste prekipevali od energije in žareli?

Z izdelkom TiroLux – z naravnimi rastlinskimi izvlečki in izbranimi minerali podpira delovane ščitnice in spodbuja pretvorbo neaktivne oblike T4 v aktivno T3 ter tako pospeši metabolizem celotnega telesa, poveča raven energije in pospeši prebavo. Tudi odvečni kilogrami tako začnejo lažje kopneti.

RAVNOVESJE ESTROGENA = RAZSTRUPLJANJE JETER = STABILNOST

Gospe in gospodične: Dokler ne uravnovesite estrogena, bodo PMS, boleče, obilne in neredne menstruacije, nihanje razpoloženja, zabuhlost ter odvečna maščoba na bokih, stegnih in zadnjici vaša stalnica.

Gospodje: Dokler ne uravnovesite estrogena (ja, tudi vam se to dogaja!), se ne boste rešili pivskega trebuščka, povečanih prsi in izgube mišične mase. 

Kot pri vseh hormonih ima tudi pri estrogenu glavno besedo ravnovesje. Običajno se raven estrogena uravnoveša z drugimi spolnimi hormoni v telesu, kot sta progesteron pri ženskah in testosteron pri moških. Edino tako lahko telo deluje normalno, utečeno. Ko se to ravnovesje poruši, to opazite v obliki težav, kot sta nihanje razpoloženja in pridobivanje teže na prav določenih mestih, dolgoročno pa se razvijejo tudi bolezni.

Estrogen spodbuja rast estrogensko občutljivih tkiv, tako da poveča za estrogen najbolj dovzetna maščobna tkiva: pri ženskah je to predvsem v bokih, stegnih in na zadnjici, včasih pa tudi na spodnji strani rok. Moški pa lahko prevlado estrogena opazijo predvsem zaradi povečanega obsega trebuha in pojava prsi, sčasoma pa se izgublja tudi mišična masa. Tovrstno pridobivanje kilogramov lahko edino učinkovito preprečimo, če uravnovesimo estrogen v telesu.

Kako se znebiti odvečnih kilogramov in drugih težav, povezanih z viškom estrogena?

Z izdelkom EstroLux, ki je namenjen tako ženskam kot moškim. S preverjenimi rastlinskimi izvlečki in izbranimi vitamini uravnoveša raven estrogena v telesu in preprečuje posledice estrogenske prevlade v telesu. Posebno učinkovit je zaradi dvojnega delovanja

1. Preprečuje delovanje ksenoestrogenov oziroma hormonskih motilcev (teh pa imamo že v gospodinjstvu na pretek), ki se v telesu obnašajo kot estrogen.

2. Spodbuja razstrupljanje jeter, ki tako lažje poskrbijo za izločanje viška estrogena iz telesa.

AdrenaLux

Sestavine: heteropolisaharidi iz gobe Cordyceps v prahu, 400 mg ekstrakt korenine ginsenga (ženšena) s 6 % skupnih ginsenozidov, 200 mgekstrakt korenine rožnega korena s 3 % rosavinov in 1 % salidrozida 50 mg kalcijev D-pantotenat (pantotenska kislina 6 mg – 100% PDV*), sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvorakapsule: hidroksipropil metilceluloza.

*PDV - priporočen dnevni vnos

Navodila za uporabo: Priporočeni odmerek je 1 kapsula dnevno.

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

EstroLux

Sestavine: ekstrakt listov melise z 2,5 % rožmarinske kisline, ekstrakt listov rožmarina s 7 % rožmarinske kisline, ekstrakt semen soje s 40 % skupnih izoflavonov, piridoksin hidroklorid (Vitamin B6), ekstrakt lanenih semen z 20 % lignanov, ekstrakt cvetličnih brstov brokolija s 4 % sulforafana, ekstrakt steljke rjave alge z 0,1-0,12 % skupnega joda, sredstvo proti sprijemanju: koncentrat riževih lupin, piridoksin hidroklorid, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

Navodila za uporabo: 
Priporočeni dnevni odmerek je 2 x 1 kapsula z 2 dl vode po obroku.

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

*PDV = priporočeni dnevni vnos

TiroLux

Sestavine: L-tirozin, ekstrakt morskega magnezija s 55 % magnezija, ekstrakt listov svete bazilike, ekstrakt steljke rjave alge z 0,10-0,12 % skupnega joda, ekstrakt plodov šisandre z 10 % šisandrinov, ekstrakt smole gugula z 18-22 % gugulipidov, cinkov glukonat, manganov glukonat, s selenom obogaten kvas, sredstvo proti strjevanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, bakrov (II) citrat, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

*PDV = priporočeni dnevni vnos

Navodila za uporabo:  Priporočeni dnevni odmerek je 2 x 1 kapsula z 2 dl vode po obroku.

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere. 

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C. 

Povezane novičke