1-mesečni paket Hepafar

Prehransko dopolnilo. Kapsule Hepafar forte z revolucionarnimi učinkovinami za razstrupljanje jeter in napitki Hepafar fibers, ki poskrbijo, da se strupi dokončno izločijo iz telesa. Za 30 dni razstrupljanja! S Hepafarjem se razstruplja tudi 38-letna Nina Kos Čeplak.

-35%

1-mesečni paket Hepafar

Glavne prednosti: 

 • kapsule z 10-krat močnejšim učinkom razstrupljanja
 • delovanje 3 v 1: razstrupi, obnovi in okrepi vaša jetra
 • revolucionarna patentirana kombinacija pegastega badlja in fosfolipidov v kapsulah za maksimalen učinek razstrupljanja
 • napitki, ki izločijo strupe iz telesa
 • bogati z vlakninami, ki nase vežejo toksine in pomagajo jetrom
 • z osvežujočim okusom limone


 

51,70 €

33,61 €

Na zalogi

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82
Mesečna garancija na zadovoljstvo
Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar
Dostava v roku 3 – 5 delovnih dni preko Pošte Slovenije.

Pakiranje: 2 x 30 kapsul Hepafar forte, 1 x 15 napitkov Hepafar fibers

500.000 Slovencev ima zamaščena jetra

Vsakodnevni stres, pomanjkanje spanja, krepka in mastna hrana, alkohol, kajenje, premalo gibanja … Vse to bremeni naša jetra, ki postanejo preobremenjena in zamaščena. In težava je v tem, da se mnogi ne zavedajo, da imajo zamaščena jetra.

Če zapišemo drugače, kaj storite, ko vas boli glava? Večina vzame tableto proti bolečini. In kaj storite, če imate zamaščena jetra? Nič. Ko nas boli glava, se bolečine zavedamo. Vemo, da je z nami nekaj narobe in zato tudi ukrepamo. Vendar pa jetra niso oživčena, zato, ko so zamaščena, večina ne stori ničesar.

Med 500.000 Slovenci je tudi Nina Kos Čeplak ...


Simpatična 38-letnica, ki jo najbolj razveseljujeta čudovit mož in zlat 10-letni sin. Kot pravi, življenjsko energijo dobiva prav od njiju. Vendar ji prav te v zadnjem času primanjkuje, saj se je nabralo kar nekaj dejavnikov, ki jo »vlečejo dol«: razočarana je nad svojim videzom, toži jo, da je pogosto utrujena, brezvoljna in brez prave samozavesti, nabralo se ji je nekaj odvečnih kilogramov.

Poskusila je kar nekaj diet, vendar nobena ni dolgoročno delovala. »Če sem že izgubila kakšen kilogram, sem jih po končani dieti pridobila še več.«

Meni, da si večina ljudi zatiska oči, ko nanese govora o prekomerni telesni teži in drugih indikatorjih preobremenjenosti jeter in resnega ogrožanja zdravja. »Ne priznamo si, da način današnjega življenja tudi na zdravje vpliva drugače kot nekoč. Živimo preveč hitro in stresno,« je prepričana.

Organ, ki ga ne morete zamenjati

Mnogi se ne zavedajo, kako pomembna so jetra. Vsi vemo, kje je srce in da brez srca ne bi mogli preživeti. Po drugi strani so redki tisti, ki vedo, kje se nahajajo jetra ali, da tudi brez njih ne moremo preživeti. Ob odpovedi jeter lahko preživimo največ 3 dni!

In medtem ko nam lahko vsadijo umetno srce, nam umetnih jeter ne morejo vsaditi, saj te opravljajo več kot 500 življenjsko pomembnih nalog.

Če pritrdilno odgovorite na 2 trditvi, potrebujete razstrupljanje s Hepafarjem

Preobremenjena in zamaščena jetra niso povezana le s prekomerno telesno težo, ogroženih pa je več kot 66 % ljudi. Osebe, ki imajo težave s preobremenjenimi jetri, so:

 • pogosto utrujene,
 • imajo povečan obseg trebuha,
 • težave z izgubo odvečnih kilogramov,
 • primanjkuje jim energije,
 • imajo neredno prebavo,
 • povišan holesterol in trigliceride in še bi lahko naštevali.

Vaša jetra kličejo na pomoč!

Ker vam želimo ponuditi le najboljše za zdravje vaših jeter, smo razvili kapsule Hepafar forte. Ta se ponaša s trojnim delovanjem, saj:

 • razstrupi in poskrbi za učinkovito razgradnjo in izločanje vseh strupov iz vaših jeter in telesa,
 • obnovi vse jetrne celice in omogoči njihovo nemoteno delovanje ter
 • okrepi vaša jetra, da se učinkovito obranijo pred strupi iz okolja.

Znanstveno dokazano 10-krat močnejši učinek

Hepafar forte vsebuje patentirano obliko pegastega badlja (silibin). Ker pa naša jetra pegasti badelj težko izkoristijo, smo ga obdali s fosfolipidi, ki si jih lahko predstavljamo kot mikroskopsko oljno kapljico.

To omogoči, da naša jetra pegasti badelj 10-krat bolje izkoristijo in si s tem zagotovijo 10-krat močnejši učinek v primerjavi z drugimi izdelki.

Poskrbite za dokončno izločanje strupov

Ni dovolj, da jetra samo učinkovito razstrupimo s kapsulami Hepafar forte. Poskrbeti moramo tudi, da se ti strupi dokončno izločijo iz telesa, sicer se bodo spet vrnili v jetra. Pri tem igrajo ključno vlogo vodotopne vlaknine akacije v napitkih Hepafar fibers.

Ko popijemo napitek Hepafar fibers, vlaknine akacije nase vežejo toksine in holesterol, ki so jih jetra med čiščenjem izločila. Vlaknine tako poskrbijo, da se toksini uspešno in dokončno izločijo iz telesa ter tako preprečujejo zamaščenost jeter.

Kaj lahko storim v 1 mesecu?

V 1 mesecu se lahko jetra precej obnovijo oziroma »razmastijo« , ampak to le pod 2 pogojema:

 • da niso preveč bombardirana s strupi, kar pomeni da pazimo na stres, prehrano in se redno gibamo, in
 • da njihovo razstrupljanje podpiramo s kapsulami Hepafar forte in napitki Hepafar fibers.

Za trajnejše rezultate in okrepitev jeter pa je potrebno daljše, 3-mesečno razstrupljanje, za katerega se je odločila tudi Nina Kos Čeplak.

Navodila za uporabo 1-mesečnega paketa Hepafar: 

 • Prvih 15 dni razstrupljanja: po zajtrku zaužijte 1 kapsulo Hepafar forte in 1 napitek Hepafar fibers raztopite v 2 dl vode ter popijte. Po večerji zaužijte 1 kapsulo Hepafar forte.
 • Naslednjih 15 dni razstrupljanja: po zajtrku zaužijte 1 kapsulo Hepafar forte. Po večerji zaužijte 1 kapsulo Hepafar forte.

HEPAFAR FORTE

Sestavine (v 2 kapsulah/dnevnem odmerku): ekstrakt listov artičoke z 2,5% cinarina – 700 mg, PHOSPHOcomplexTM (kompleks silibin-fosfatidilholin) – 160 mg, naravni D-alfa tokoferol sukcinat (vitamin E) – 48 mg (400% PDV*), ekstrakt črnega popra s 95% piperina – 10 mg, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

*PDV = priporočeni dnevni vnos

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Neto teža: 2 x 17 g

HEPAFAR FIBERS

Sestavine: akacijeva guma z 90% topnih prehranskih vlaknin – 7100 mg, koncentrat limone v prahu – 1000 mg, inulin iz cikorije s 95% topnih prehranskih vlaknin – 1000 mg, ekstrakt listov rožmarina s 7% rožmarinske kisline – 500 mg, naravna aroma limone, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

Ker izdelek Hepafar fibers ne vsebuje emulgatorjev, se pri pripravi napitka lahko pojavijo grudice, zato ga je potrebno mešati nekaj minut.

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Neto teža: 150 g

Povezani produkti