Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.

Če nikamor ne gre, pa je treba poriniti!

 

Številni ljudje preživijo več kot 8 ur na delovnem mestu v sedečem položaju ali stoje, potem pa sedijo še doma pred televizorjem. V takšnih primerih je naš metabolizem zelo upočasnjen. Telo zato ne more tako učinkovito pokuriti, kar pojemo. Posledica: maščoba se začne kopičiti na najmanj zaželenih mestih. Rešitev: pospešimo metabolizem!

Rjava morska alga v Metabolism Boost je patentirana sestavina (GeeSeaNutra®), ki prihaja iz škotskih voda, je trajnostno pridobljena in ima certifikate najvišje kakovosti. Rjava morska alga, naravno bogat vir joda, je vaša naravna zaveznica v boju proti odvečnim kilogramom: pospeši metabolizem, zmanjša absorpcijo maščob, poveča njihovo porabo in ureja prebavo. Poleg tega pa še ugodno vpliva na živčni sistem, ki je v današnjih stresnih časih stalno preobremenjen.

Papaja vsebuje poseben encim papain, ki nam lahko precej pomaga pri prebavi – še posebno mesa in visoko beljakovinskih jedi. Pospeši pa tudi prebavo maščob. Dobra prebava pa je eden od stebrov hujšanja.

 

Kako vam lahko pomaga Metabolism Boost?

 

Pomaga pri hujšanju

Pospeši metabolizem

Spodbuja kurjenje maščob

Uredi prebavo

Blokira absorpcijo maščob

 

Študija: 16% manj zaužitih kalorij pri naslednjem obroku - brez odrekanja

Britanska študija, objavljena v strokovnem časopisu Appetite, je pokazala, da so ljudje, ki so za zajtrk uživali morsko algo pri naslednjem obroku pojedli 179 kalorij manj kot tisti, ki so zaužili enak zajtrk brez rjave morske alge. Bili pa so tudi dlje časa siti. Kot še navaja študija, so v celem dnevu pojedli kar 506 kalorij manj, brez občutka odrekanja ali lakote. 

(Vir: Appetite. 2012 Feb; 58(1):379-86. )

 

Kaj to pomeni? Če bi vsak dan zaužili samo 179 kalorij manj, bi le tako lahko v enem mesecu shujšali 0,7 kg. Če pa bi pojedli za 506 kalorij manj vsak dan, bi tehtnica pokazala kar 2 kg manj.

 
KOMU BO NAJBOLJ POMAGAL?

Metabolism Boost bo pomagal vsem, ki:

  • večino časa na delovnem mestu preživijo sede in bi želeli pospešiti metabloizem,
  • se jim ne ljubi telovaditi, a bi kljub temu radi hitreje kurili maščobe, 
  • nikakor se uspe shujšati, čeprav se trudijo, 
  • se želijo znebiti odvečnih kilogramov na naraven način,
  • poleg diete potrebujejo dodatno spodbudo,
  • želijo doseči zdravo telesno težo. 
 

Na zalogi

29,98 €

15,00 €

Izberite svoj paket:

 

ali pokličite brezplačno in naročite 0590 82 770

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 2–3 delovnih dni

preko GLS Slovenija

Prehransko dopolnilo
Sestavine:

(v 1 kapsuli): PureSeaTM Natural [granule steljke rjave morske alge Ascophyllum nodosum s 650-980 mg/kg joda] 250 mg (jod 162,5 – 245 µg (108 – 163% PDV*)), prah plodov zrele papaje s 6 USP enot/mg proteolitične aktivnosti papaina 250 mg (1500 USP enot proteolitične aktivnosti papaina), sredstvo proti sprijemanju: riževe vlaknine, kapsule: hidroksipropilmetil celuloza, barvilo: titanov dioksid.

* PDV = priporočeni dnevni vnos

PureSeaTM je blagovna znamka SEAWEED & CO.

Način uporabe:

Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula z 2 dl vode po obroku.

Opozorila:

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Pomembna obvestila:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje:

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Neto teža:

2x 16,2 g