Resnični ljudje, resnične zgodbe!

Sensilab ima več kot 3 milijone zadovoljnih strank po vsej Evropi. Ponosni smo, da smo si pridobili njihovo zaupanje in zvestobo, ter se veselimo, da jim bomo na voljo tudi v prihodnjih letih.

image

Rosa, Italija

Potrjeno

Kdo ne sanja o brezhibni koži, močnih nohtih in čudovitih laseh! Uporabljam UNDO Collagen Drink - napitek s kolagenom, izvlečkom borovnice in vitaminom C. Je zelo prijetnega okusa!

...Preberite več

image

Oana, Romunija

Potrjeno

Mislim, da je najpomembnejše orožje nas žensk v negi. Čeprav naša telesa delajo po svoje, ne škodi, če jim ponudimo malo pomoči!

...Preberite več

image

Alba, Italija

Potrjeno

To so tvoji lasje? Po dolgih letih podaljškov vseh vrst lahko končno rečem - ja, to so moji lasje! Ravnanje, likanje in barvanje vsakih deset dni (vse naenkrat) ... in jaz sem se čudila, zakaj lasje nočejo rasti! Naučila sem se, da z njimi ravnam previdneje, da skrbim zanje in jih predvsem nahranim od znotraj in od zunaj.

...Preberite več

image

Petra, Slovenija

Potrjeno

Štirideseta trkajo na vrata in že vsaj dvajset let posvečam veliko pozornosti svoji koži. Zadnje leto sem začela več pozornosti posvečati anti-age negi. Pred kratkim sem naletela na UNDO retinol v kapsulah. Meni je super izdelek!

...Preberite več

image

Vesna, Slovenija

Potrjeno

Zadnje dni posvečam raziskovanju izdelkov, ki zmanjšujejo znake staranja. UNDO Retinol Glow je anti-age izdelkov v obliki kapsul z retinolom za glajenje kože.

...Preberite več

image

Nika Kar, Slovenija

Potrjeno

Jutranji rituali. Moji vključujejo kavo in vitamine Nutrishine iz UNDO Slovenija, ki negujejo moje lase in nohte od znotraj navzven. Tam, kjer se vse začne.

...Preberite več

image

Valeria, Italija

Potrjeno

UNDO Eye Serum uporabljam zjutraj in zvečer. Všeč mi je, saj čutim, da je koža čez dan hidrirana. Serum ima zelo lahko teksturo, zlahka se vpije in ne pušča lepljivega občutka!

...Preberite več

image

Melissa, Italija

Potrjeno

Zadošča že majhna količina izdelka, jaz si ga rada nanesem zjutraj in zvečer, seveda na očiščeno kožo. Ne masti in ne pušča lepljivih madežev, zaradi svoje lahke strukture pa se zelo hitro vpije. Priporočam ga vsem! Res je odličen izdelek!

...Preberite več