Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.

POPOLNO HUJŠANJE

Ljudje, ki so uporabljali SlimJOY izdelke, so:

IZGUBILI TEŽO

ZMANJŠALI OBSEG PASU

IZGUBILI več KILOGRAMOV

POKURILI VEČ MAŠČOBE*

SESTAVINE NAJBOLJŠE KAKOVOSTI

Vsi uporabljeni ekstrakti so bili izdelani v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in varnosti v najsodobnejših obratih v Evropi.
Pri izdelavi SlimJOY izdelkov smo uporabili samo najboljše izdelke z dokazano učinkovitostjo.

WaterOut EXTREME: naraven drenažni napitek zagotavlja izgubo teže

Klinična študija je pokazala, da so uporabniki, ki so uživali WaterOut EXTREME z novo, izboljšano formulo, lažje izgubili kilograme po koncu prve faze hujšanja, ko je potrebno izločiti odvečno vodo, očistiti jetra in črevesje.

Zaužijte 1 napitek na dan in spijte dopoldne, da zmanjšate napihnjenost

FatBurn EXTREME: topilec maščobe iz Švice

S patentirano učinkovino Carnipure ™ in močjo papaje dvigne notranjo temperaturo telesa na naraven način in pospeši kurjenje maščobe. Tega ne občutimo, rezultati pa so vidni na telesu. Maščobne blazinice se bodo stopile hitreje.

Vzemite 1 vrečko na dan po kosilu, da pri vadbi pokurite več maščobe.

*[Rezultati se lahko pri uporabnikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.]

Na zalogi

43,98 €

19,99 €

Izberite svoj paket:

 

ali pokličite brezplačno in naročite 0590 82 770

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 2–3 delovnih dni

preko GLS Slovenija

Prehransko dopolnilo s sladilom
Sestavine:

WaterOut EXTREME: prah plodov smokvove opuncije z 0,05% betalainov in 0,03% indikaksantina, nosilec: akacijev gumi, ekstrakt listov peteršilja, ekstrakt korenine tetivike, ekstrakt cvetov hibiskusa s 10% skupnih polifenolov, sok lubenice v prahu, ekstrakt listov javanskega čaja z 2% kalija, naravna aroma maline, malinov pire v prahu, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, ekstrakt listov artičoke z 2,5% cinarina, ekstrakt tropin rdečega grozdja z 90% skupnih polifenolov in 18% OPC (vsebnost sulfitov > 10 mg/kg), sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

FatBurn EXTREME: (1 vrečka): nosilec: akacijev gumi, Carnipure[L-karnitin L-tartrat], ekstrakt listov mate z 8% kofeina, ekstrakt semen gvarane z 10% kofeina, prah plodov zrele papaje s 6 USP enot/mg proteolitične aktivnosti papaina,naravna aroma manga, nikotinamid, sredstvo proti spri-jemanju: riževa vlakna, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, sladilo: sukraloza.

Način uporabe:

WaterOut EXTREME: Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 1 litru vode, ki jo spijete v dopoldanskem času.

FatBurn EXTREME: Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka. Prah raztopite v 250 ml vode tako, da ga temeljito premešate, dokler se popolnoma ne raztopi. Napitek spijte po obroku.

Opozorilo:

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Vsebuje kofein. Ni priporočljivo za otroke, nosečnice ali doječe matere (vsebnost kofeina: 150 mg/1 vrečko).

Pomembna obvestila:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje:

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Neto teža:

WaterOut EXTREME: 63 g

FatBurn EXTREME: 67,5 g

Znanstvene študije:

1. Pouyandjoo, Morvarid & Nouhi Jadesi, Mojtaba & Shab Bidar, Sakineh & Djafarian, Kurosh & Olyaeemanesh, Alireza. (2016)The effect of (L-)Carnitine on weight loss in adults: A systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. Obesity Reviews. 17. 10.1111/obr.12436. Available at: https://www.researchgate.net/publication/303107660

2. Müller DM1, Seim H, Kiess W, Löster H, Richter T. (2002). Effects of oral L-carnitine supplementation on in vivo long-chain fatty acid oxidation in healthy adults. Metabolism. 2002 Nov; 51(11): 1389-91.Available at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12404185

3. Wutzke KD1, Lorenz H. (2004). The effect of l-carnitine on fat oxidation, protein turnover, and body composition in slightly overweight subjects. Metabolism. 2004 Aug;53(8):1002-6.Available at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15281008

Hitra definicija