Resnični ljudje, resnične zgodbe!

Sensilab ima več kot 3 milijone zadovoljnih strank po vsej Evropi. Ponosni smo, da smo si pridobili njihovo zaupanje in zvestobo, ter se veselimo, da jim bomo na voljo tudi v prihodnjih letih.

Federika, Slovaška

Potrjeno

„Odvečne kilograme lahko izgubite tudi ponoči! Pred spanjem si privoščite eno vrečko SlimJOY okusnega napitka z okusom limete.”

...Preberite več

Olivier

Potrjeno

Po uporabi izdelkov PowGen sem shujšal in zdaj nosim manjšo konfekcijsko številko. S športom se ukvarjam 3x na teden, treningu z utežmi pa posvetim od 30 do 45 minut - in kmalu bom dopolnil 48 let!

...Preberite več

Sabine, Nemčija

Potrjeno

V svojem telesu se počutim dobro, sem bolj zdrava, spet sem pridobila samozavest. Vsaki ženski želim, da bi se počutila tako dobro in prijetno v svoji koži, kot se sedaj jaz!

...Preberite več

Karina, Nemčija

Potrjeno

Moji prijatelji in tudi sodelavci so opazili, da sem v formi in da se v svoji koži počutim dobro!

...Preberite več

Erica, Hrvaška

Potrjeno

Ravno prav nora sem, da pijem čaj poleti. Z nekaj kockami ledu in žličko medu dobim super detoks čaj. Popolno, da moj um in telo pozabita na vse sladolede in koktajle, s katerimi se družim v poletnih mesecih.

...Preberite več

Monika

Potrjeno

„SlimJOY Dnevni in Nočni čaj mi omogočita, da se v svojem telesu odlično počutim.”

...Preberite več

Raluca, Romunija

Potrjeno

„SlimJOY jutranji čaj obožujem, ker vsebuje pu-erh, ki kuri maščobe, medtem ko večerni čaj vsebuje hmelj, ki pomirja in zagotavlja odličen spanec.”

...Preberite več

Anna, Poljska

Potrjeno

„SlimJOY čaja zares učinkujeta! Počutim se odlično. Zvečer, ko poskušam zadihati in se sprostiti, si pripravim večerni čaj, ki mi pomaga do mirnega spanca. Oba čaja res priporočam!”

...Preberite več