Resnični ljudje, resnične zgodbe!

Sensilab ima več kot 3 milijone zadovoljnih strank po vsej Evropi. Ponosni smo, da smo si pridobili njihovo zaupanje in zvestobo, ter se veselimo, da jim bomo na voljo tudi v prihodnjih letih.

Fran, Velika Britanija

Potrjeno

Nov teden, novi cilji! Danes začenjam program kurjenja maščobe s pomočjo SlimJOY napitka z okusom manga.

...Preberite več

Alexandru, Rumunija

Potrjeno

Shujšal sem, pri tem pa nisem izgubil mišične mase.

...Preberite več

Kirke, Švedska

Potrjeno

Ena od mojih novoletnih zaobljub je bila, da se bom začela bolj posvečati svojemu zdravju in telesu, česar prej nisem počela. Začela sem tudi telovaditi in jesti bolj bolj zdravo, zato se zdaj počutim zelo dobro!

...Preberite več

Despina, Švedska

Potrjeno

Vsi veste, kako hitro se lahko po operaciji nakopiči odvečna voda v telesu, še posebej, ko se ne gibljete veliko. Dober nasvet je, da se tekočine znebite karseda hitro, da vas pogled na tehtnico ne spravi v slabo voljo.

...Preberite več

Lucinda, Švedska

Potrjeno

Rada telovadim, saj se zaradi gibanja počutim dobro tako na telesni kot tudi na mentalni ravni, toda velikokrat pozabim na pomembnost počitka! Danes je bil na vrsti dolg sprehod na soncu skupaj s SlimJOY malinovim napitkom, ki mojemu telesu pomaga, da se sprosti, in zmanjša zabuhlost, ki se pojavi po težkem treningu!

...Preberite več

Monika, Slovaška

Potrjeno

Prvi rezultati so se pojavili presenetljivo hitro, že po enem tednu sem se počutila lažje, bila sem polna energije in lažje sem trenirala, nisem bila tako zadihana. Po določenem obdobju uporabe sem opazila, da se je moje telo pobralo in končno začelo sodelovati, napihnjenost je začela izginjati, imela sem več energije. Zame je bil to pravi čudež, spremembo so opazili tudi drugi in to me je prepričalo, da sem na pravi poti.

...Preberite več

Adelina, Romunija

Potrjeno

Ima prijeten okus maline, kar je zame velika prednost, ker ne maram napitkov z nevtralnim okusom ali okusom po zdravilih.

...Preberite več

Ana, Hrvaška

Potrjeno

„Pred kratkim sem svojo turško kavo nadomestila s SlimJOY kavo Slimmicino!”

...Preberite več