Resnični ljudje, resnične zgodbe!

Sensilab ima več kot 3 milijone zadovoljnih strank po vsej Evropi. Ponosni smo, da smo si pridobili njihovo zaupanje in zvestobo, ter se veselimo, da jim bomo na voljo tudi v prihodnjih letih.

Diana, Velika Britanija

Potrjeno

En mesec jemljem 1 kapsulo na dan po glavnem obroku in že opažam ogromno razliko! Izgubila sem 8 kg!

...Preberite več

Andrej, Slovenija

Potrjeno

Ko sem začel jemati kapsule, sem že po dveh mesecih videl izboljšavo. Zdaj jih jemljem približno 19 mesecev in izgubil sem med 10 in 15 kilogramov. Vaše kapsule so mi spremenile življenje na boljše.

...Preberite več

Martina, Italija

Potrjeno

Svoje telo imam rada, vendar se zavedam, da med večerjo zaužijem nesorazmerno veliko maščob. Prav zato svojo prehrano dopolnjujem s SlimJOY prehranskim dopolnilom AdipoSlim EXTREME, ki mi pomaga pri boju proti maščobi na trebuhu.

...Preberite več

Manuela, Italija

Potrjeno

Izdelke SlimJOY sem kombinirala z nizkokalorično dieto in rezultati so bili neverjetni! V 4 mesecih sem izgubila skupno 17 kg, 7 cm okoli pasu in 8 cm na bokih.

...Preberite več

Valter, Slovenija

Potrjeno

Ravno takrat, ko sem začel uporabljati vaše izdelke, sem bil na dopustu in ko sem se vrnil v službo, so mi stranke že veselo delile komplimente, da sem shujšal. Rezultati so bili najprej vidni v predelu trebuha in na obrazu. Sedaj, po 1 mesecu, pa je sprememba še večja.

...Preberite več

Silvia, Slovaška

Potrjeno

V približno 2 mesecih sem izgubila okoli 4,5 kg, vidno pa se je zmanjšal tudi obseg mojega pasu!

...Preberite več

Farrah, Združeno kraljestvo

Potrjeno

Kilogramov, ki so se nabrali v času karantene, se bom znebila s svojim SlimJOY AdipoSlim EXTREME!

...Preberite več

Arya, Švedska

Potrjeno

Izjemen izdelek za trening, ki vam bo celo pomagal, da boste na treningu bolj osredotočeni. Uporabljam ga vsak dan, pred in po treningu, dobrega okusa je, pomaga pri oblikovanju mišic in hujšanju.

...Preberite več