Glavna težava, ki jo imajo ženske v menopavzi, je

pridobivanje na teži

V obdobju menopavze ženske ponavadi pridobijo na telesni teži zaradi različnih dejavnikov – upadanja ravni estrogena, s starostjo povezanega upadanja mišične mase, nezdrave prehrane in pomanjkanja telesne aktivnosti. Študije** so pokazale, da lahko nizka raven estrogena celo poveča naš apetit.

Ko raven estrogena pade, se metabolizem upočasni. Kilogrami, ki jih pridobimo v srednjih letih, pa se bodo po vsej verjetnosti nabrali v predelu trebuha in ne na bokih ter stegnih, kot recimo v obdobju plodnih let. Ne samo, da se zaradi tega težje spravimo v svoja najljubša oblačila, odvečni kilogrami, ki se nabirajo okoli pasu, lahko negativno vplivajo na naše zdravje.

Pogosti simptomi menopavze

Menopavza pomeni konec menstrualnih ciklov. Običajno se pojavi pri ženskah v štiridesetih ali petdesetih letih. Te hormonske spremembe pa lahko povzročijo nelagodje – več kot 80 %** žensk se spopada z znaki menopavze, kot so recimo vročinski oblivi – vse to pa lahko znatno vpliva na kakovost njihovega življenja. Simptomi se lahko pojavijo že pri 30-ih! Opazite lahko:

 • neredne menstruacije,

 • kopičenje kilogramov,

 • počasen metabolizem,

 • povečan apetit,

 • suhost nožnice,

 • mrzlica,

 • vročinski oblivi,

 • nočno potenje,

 • težave s spanjem,

 • nihanje razpoloženja,

 • izguba libida.

M-Pause na naraven način odpravlja simptome menopavze

Naravno

Brez hormonov

Brez laktoze

Brez glutena

Vegansko

Klinično preizkušeno

Visoko kakovostne sestavine brez hormonov in soje

Počutite se zopet dobro v svoji koži s samo 1 kapsulo na dan!

Zmanjšajte simptome menopavze z M-Pause! Kapsule, narejene na rastlinski osnovi, bodo olajšale hujšanje in poskrbele za lažje vzdrževanje normalne telesne teže s pomočjo korenine cikorije.

Kapsule M-Pause bodo poskrbele za 4x* manj vročinskih oblivov po samo 6 tednih* uporabe! Študije** potrjujejo, da lahko M-Pause v samo 2 mesecih* zmanjša nočno potenje za kar 2x*.

Ekstrakt hmelja Lifenol® lahko opazno zmanjša druge nadležne simptome menopavze, kot so razdražljivost, težave s spanjem, glavoboli, kopičenje kilogramov, nihanje razpoloženja in pomanjkanje energije.

Izboljšajte svoje počutje in se znova počutite dobro v svoji koži s kapsulami brez hormonov M-Pause!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Najboljša ponudba - preizkusite zdaj!

60-dnevna zaloga

Naravna pomoč med menopavzo brez hormonov in soje, ki opazno zmanjša simptome menopavze in perimenopavze ter prinaša olajšanje.

Akcijska cena 25,99 € Redna cena 39,99 €
Loading...
Ogled izdelka
30-dnevna zaloga

V boju proti napihnjenosti v času menopavze s klinično dokazanimi sestavinami! Razstrupi, uravna hormone, odpravi odvečno vodo in zmanjša vročinske oblive.

Akcijska cena 19,99 € Redna cena 39,98 €
Loading...
Ogled izdelka
Oglejte si vse objave na blogu

**Viri

Heyerick, A., Vervarcke, S., Depypere, H., Bracke, M. and Keukeleire, D., 2006. A first prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled study on the use of a standardized hop extract to alleviate menopausal discomforts. Maturitas, [online] 54(2), pp.164-175.

Bansal, Ramandeep, and Neelam Aggarwal. “Menopausal Hot Flashes: A Concise Review.” Journal of mid-life health vol. 10,1 (2019): 6-13. doi:10.4103/jmh.JMH_7_19