Glavna težava, ki jo imajo ženske v menopavzi, je

pridobivanje na teži

V obdobju menopavze ženske ponavadi pridobijo na telesni teži zaradi različnih dejavnikov – upadanja ravni estrogena, s starostjo povezanega upadanja mišične mase, nezdrave prehrane in pomanjkanja telesne aktivnosti. Študije** so pokazale, da lahko nizka raven estrogena celo poveča naš apetit.

Ko raven estrogena pade, se metabolizem upočasni. Kilogrami, ki jih pridobimo v srednjih letih, pa se bodo po vsej verjetnosti nabrali v predelu trebuha in ne na bokih ter stegnih, kot recimo v obdobju plodnih let. Ne samo, da se zaradi tega težje spravimo v svoja najljubša oblačila, odvečni kilogrami, ki se nabirajo okoli pasu, lahko negativno vplivajo na naše zdravje.

Pogosti simptomi menopavze

Menopavza pomeni konec menstrualnih ciklov. Običajno se pojavi pri ženskah v štiridesetih ali petdesetih letih. Te hormonske spremembe pa lahko povzročijo nelagodje – več kot 80 %** žensk se spopada z znaki menopavze, kot so recimo vročinski oblivi – vse to pa lahko znatno vpliva na kakovost njihovega življenja. Simptomi se lahko pojavijo že pri 30-ih! Opazite lahko:

 • neredne menstruacije,

 • kopičenje kilogramov,

 • počasen metabolizem,

 • povečan apetit,

 • suhost nožnice,

 • mrzlica,

 • vročinski oblivi,

 • nočno potenje,

 • težave s spanjem,

 • nihanje razpoloženja,

 • izguba libida.

M-Pause na naraven način odpravlja simptome menopavze

image

Naravno

image

Brez hormonov

image

Brez laktoze

image

Brez glutena

image

Vegansko

image

Klinično preizkušeno

Visoko kakovostne sestavine brez hormonov in soje

Počutite se zopet dobro v svoji koži s samo 1 kapsulo na dan!

image

Zmanjšajte simptome menopavze z M-Pause! Kapsule, narejene na rastlinski osnovi, bodo olajšale hujšanje in poskrbele za lažje vzdrževanje normalne telesne teže s pomočjo korenine cikorije.

Kapsule M-Pause bodo poskrbele za 4x* manj vročinskih oblivov po samo 6 tednih* uporabe! Študije** potrjujejo, da lahko M-Pause v samo 2 mesecih* zmanjša nočno potenje za kar 2x*.

Ekstrakt hmelja Lifenol® lahko opazno zmanjša druge nadležne simptome menopavze, kot so razdražljivost, težave s spanjem, glavoboli, kopičenje kilogramov, nihanje razpoloženja in pomanjkanje energije.

Izboljšajte svoje počutje in se znova počutite dobro v svoji koži s kapsulami brez hormonov M-Pause!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Najboljša ponudba - preizkusite zdaj!

60-dnevna zaloga

Naravna pomoč med menopavzo brez hormonov in soje, ki opazno zmanjša simptome menopavze in perimenopavze ter prinaša olajšanje.

Akcijska cena 25,99 € Redna cena 39,99 €
Loading...
Ogled izdelka
30-dnevna zaloga

V boju proti napihnjenosti v času menopavze s klinično dokazanimi sestavinami! Razstrupi, uravna hormone, odpravi odvečno vodo in zmanjša vročinske oblive.

Akcijska cena 19,99 € Redna cena 39,98 €
Loading...
Ogled izdelka
Oglejte si vse objave na blogu

**Viri

Heyerick, A., Vervarcke, S., Depypere, H., Bracke, M. and Keukeleire, D., 2006. A first prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled study on the use of a standardized hop extract to alleviate menopausal discomforts. Maturitas, [online] 54(2), pp.164-175.

Bansal, Ramandeep, and Neelam Aggarwal. “Menopausal Hot Flashes: A Concise Review.” Journal of mid-life health vol. 10,1 (2019): 6-13. doi:10.4103/jmh.JMH_7_19