Hormoni lahko upočasnijo proces hujšanja

Najbolj aktivni hormoni, ki preprečujejo hujšanje, so estrogen in ščitnični hormoni.

image

Ti hormoni lahko upočasnijo ali celo ustavijo proces kurjenja maščobe. Rezultat? Kopičenje maščobe v trebuhu, rokah, stegnih ali bokih ... oblačila ne ustrezajo več in nobena dieta ne more rešiti situacije!

Se počutite ujeti v telesu, ki ga ne prepoznate več? Imate simptome, ki vas ovirajo pri vsakodnevnih opravilih?

Na milijone žensk in moških trpi zaradi hormonskih motenj! Večina ima simptome kot so: počasen metabolizem, nenehna utrujenost, nespečnost, pomanjkanje koncentracije in nezmožnost dokončanja vseh dnevnih opravil.

Rešitev? Obstaja! Hormone je potrebno spraviti v ravnovesje, ampak kako?

Ščitnični hormoni

Ščitnične hormone proizvaja ščitnica, ki se nahaja v predelu vratu. Prav hormoni pa so tisti, ki uravnavajo presnovo. Ko je sinteza ščitničnih hormonov prepočasna, se metabolizem upočasni. V tem primeru jih telo spremeni v maščobne zaloge, namesto da bi jih porabilo kot kalorije. Tudi če jeste manj, ne boste pokurili več maščobe. Poleg tega boste čutili nenehno utrujenost, zeblo vas bo, lasje bodo odpadali, koncentracije pa skoraj ne bo.

Spravite ščitnične hormone v ravnovesje z naravnim izdelkom brez hormonov: Glandline Thyrolux. Vsebuje močno kombinacijo 10 visokokakovostnih naravnih sestavin brez hormonov, ki podpirajo ščitnico in učinkovito zmanjšujejo simptome.

  • Uravnoveša ščitnične hormone, pomaga pri hujšanju, izboljša koncentracijo, krepi lase in nohte,
  • spodbudi metabolizem in poveča raven energije,
  • pospeši prebavo in razstrupljanje,
  • lajša vse večje težave, povezane z upočasnjeno ščitnico.

Estrogen

Ko raven estrogena ni v ravnovesju, se pojavi več simptomov, vključno z nezmožnostjo izgube odvečne teže. Tista maščoba, ki se nabira v spodnjem delu trebuha, v predelu bokov, celulit ... vse to povzroča neravnovesje estrogena in ne glede na to, koliko se ukvarjate s športom, tega ne boste rešili. Poleg tega neravnovesje estrogena vpliva tudi na raven ščitničnih hormonov.

Z izdelkom Glandline Estrolux uravnajte raven estrogena. Naravno prehransko dopolnilo, ki temelji na rastlinskih izvlečkih brez hormonov in brez soje.

  • Blokira, deaktivira in izloči odvečni estrogen,
  • spodbuja hujšanje, zlasti v predelu spodnjega dela trebuha in stegen,
  • zmanjša nihanje razpoloženja in pomaga izboljšati kakovost spanca.

Ne spreglejte naših izdelkov za naravno ravnovesje svojih hormonov!

Izbrani izdelki za vas