Iryna Osypenko Nemec: „Bolj napeto kožo sem opazila že po 2 tednih”

Iryna Osypenko Nemec je uspešna manekenka in lastnica modne agencije, ki bi lahko živela v katerikoli modni prestolnici sveta, a je zaradi ljubezni izbrala Ljubljano. Čeprav v Sloveniji živi že 18 let, se zdi, kot da se je pri njej čas ustavil. Kot pravi, je smejalne gubice ne skrbijo, želi pa, da je koža brez gub in ima napet videz. „To sta učinka, ki sta me prepričala pri UNDO kremi.”

image

Iryna zelo sproščeno govori o staranju, „saj sprejemam staranje kot naraven proces, pomembno mi je predvsem zdravje, zato si prizadevam, da čim bolj zdravo in uravnoteženo živim.”

„Morda k hitrejšemu staranju prispeva predvsem stres”

Medtem ko ima prehrano in količino spanja pod nadzorom, se zaveda, da se lahko na obrazu hitro pozna preveč stresno življenje. „Zavedam se, da se s staranjem seveda stara tudi moja koža in morda k hitrejšemu staranju prispeva predvsem stres, ki ga ne morem toliko kontrolirati.”

„Izbiram kreme, ki kožo ohranjajo prožno”

Ukrajinska lepotica poudari, da se pri skrbi za kožo izogiba pretiranemu izpostavljanju soncu ter da uporablja kreme, ki zagotavljajo prožnost kože. „Prav posebne pozornosti koži ne posvečam, seveda pa jo vsakodnevno skrbno očistim, navlažim in zvečer tudi nahranim. Pa na zaščitno kremo pred soncem nikoli ne pozabim!”

Pri UNDO kremi so jo pritegnili klinično dokazani učinki

Iryna je UNDO kremo zasledila na internetu, pritegnili pa so jo predvsem klinično dokazani učinki: 10 % večja elastičnost kože, 40 % večja navlaženost in 25 % manj gub. „Pravzaprav sem bila radovedna in sem želela preveriti, ali in koliko predstavljene prednosti držijo.”

Premalo žensk se zaveda, da je koža pogosto videti starejša in brez leska samo zato, ker ne more učinkovito zadržati vlage.

image

UNDO krema ni le običajna krema, ampak temelj naravno mladostnega videza

Kot ve Iryna, je zelo težko najti kremo, ki bi obenem nahranila in navlažila kožo, ne da bi jo dražila. UNDO krema jo je zato zelo prijetno presenetila.

UNDO krema namreč ustreza vsem tipom kože, poveča sposobnost kože, da zadrži vodo, obenem pa jo globinsko nahrani s koži dostopnimi oblikami vitaminov A, C in E. Vsebuje pa tudi posebno medicinsko učinkovino, ki prepreči prekomerno razgradnjo kolagena in poveča njegovo tvorbo, kar je temelj naravno mladostnega videza.

„Bolj napeto kožo sem opazila že po 2 tednih, zdaj pa je vsak teden boljše”

„Po uporabi UNDO kreme je moja koža postala bolj napeta in ima večji sijaj,” ugotavlja Iryna, ki je prve večje učinke opazila po 2 tednih uporabe. „Zdi se mi tudi, da je vsak teden boljše.” Vesela pa je tudi, da ji ni treba uporabljati dodatne vlažilne kreme, saj ji ta zagotavlja zadostno navlaženost.

„Od viška glava ne boli”

Čeprav je Iryna videti popolno, se pošali, da „od viška glava ne boli”. Ko poskrbi s kakovostno kozmetiko, kot je UNDO krema, za svojo kožo, se počuti še bolj samozavestno

Izbrani izdelki za vas