Maria Cristina: „V zadnjem mesecu sem izgubila 2* kg“

Zaradi zdravstvenih težav je Maria Cristina pridobila na telesni teži in se počutila nesrečno. Preberite, kako ji je Sensilab pomagal povrniti upanje in izgubiti odvečne kilograme!

Preberite več

Vesna: „EstroLux je izboljšal kakovost mojega življenja“

Zahvaljujoč EstroLuxu je Vesna uspela premagati PMS, izboljšati prebavo in shujšati. Preberite, kako je naš izdelek pripomogel k izboljšanju kakovosti njenega življenja!

Preberite več

Luci: „Vidim rezultate, ki sem si jih vedno želela, in se počutim bolje kot kdaj koli prej.“

Luci se rada ukvarja z različnimi športi. Že od malih nog vsak dan teče, poleg tega pa tudi pleza in se ukvarja z jogo. Preberite si več o njeni shujševalni poti z izdelki Sensilab!

Preberite več

Jitka: „Vidim, da izdelki delujejo“

Zahvaljujoč Sensilabu je Jitki uspelo zmanjšati trebušno maščobo, povečati raven energije in najti navdih za dolgoročno spremembo življenjskega sloga.

Preberite več

Po 1* mesecu Diana nosi za 3* številke manjša oblačila

Zahvaljujoč našim štirim najbolje prodajanim izdelkom za hujšanje Diana sedaj nosi za 3* številke manjša oblačila. Prav tako je zmanjšala otekanje in napihnjenost. Preberite njeno zgodbo!

Preberite več

Miki se zahvaljujoč Hepafarju počuti samozavestno in udobno v svoji koži!

Zahvaljujoč dvema najbolje prodajanima izdelkoma Sensilab, Hepafar forte in Hepafar fibers, je Miki shujšal in izboljšal svoje počutje. Preberite njegovo zgodbo!

Preberite več