Assunta je zopet v formi zahvaljujoč TummyToxu!

Assunta se je po porodu težko znebila odvečnih kilogramov, ki so se nabrali med nosečnostjo. Izgubila je samozavest in posegala po ohlapnih oblačilih.

Melissa: „Hitro sem zmanjšala obseg svojih stegen!“

Včasih sem se počutila slabo zaradi svojega izgleda: pogledala sem se v ogledalo in jokala. Razočarana zaradi odvečnih kilogramov, ki jih nisem več prenašala, sem prižgala računalnik in po spletu začela iskati naravne izdelke.

Henna: "Svoje težave končno puščam za sabo."

Henna je 34-letna vodja ekipe v tovarni na Finskem. Že dolgo se bori z odvečno težo in hudim pomanjkanjem energije. Zahvaljujoč izdelkom Sensilab je končno obrnila novo stran, rezultati pa so neverjetni!

Salome je na dopustu ostala brez besed

Salome nam je zaupala, da se že celo življenje bori z odvečno težo, v zadnjih letih pa njena teža še bolj niha. “Kile gor, kile dol - celo življenje “fajtam” s kilogrami! Da o napihnjenosti sploh ne govorim.

Dorcas: "Že po 1 tednu* uporabe sem opazila razliko"

Spoznajte Dorcas, mamo petih otrok. Po vsaki nosečnosti se je nabralo nekaj odvečnih kilogramov, ti pa so se kazali v obliki maščobnih oblog na trebuhu in stegnih. Samozvest je izginila in Dorcas je vedela, da potrebuje spremembo.

Dana: „EstroLux je bil točno to, kar sem potrebovala!”

Dana Hasmanová je 44-letna mama, ki dela kot prodajalka. Čeprav je visoka 180 cm, ima postavo v obliki jabolka in preveč cm okoli trebuha in bokov ...

Izbrani izdelki za vas