Največji sovražnik ravnega trebuha!

Morda že opazite napredek pri hujšanju, vendar ne morete doseči ravnega trebuha. Kaj pa če vam povemo, da morda ne gre za trdovratno maščobo, ampak gre preprosto za napihnjenost?

Preberite več

Maria Cristina: „V zadnjem mesecu sem izgubila 2* kg“

Zaradi zdravstvenih težav je Maria Cristina pridobila na telesni teži in se počutila nesrečno. Preberite, kako ji je Sensilab pomagal povrniti upanje in izgubiti odvečne kilograme!

Preberite več

Vesna: „EstroLux je izboljšal kakovost mojega življenja“

Zahvaljujoč EstroLuxu je Vesna uspela premagati PMS, izboljšati prebavo in shujšati. Preberite, kako je naš izdelek pripomogel k izboljšanju kakovosti njenega življenja!

Preberite več

Luci: „Vidim rezultate, ki sem si jih vedno želela, in se počutim bolje kot kdaj koli prej.“

Luci se rada ukvarja z različnimi športi. Že od malih nog vsak dan teče, poleg tega pa tudi pleza in se ukvarja z jogo. Preberite si več o njeni shujševalni poti z izdelki Sensilab!

Preberite več

Jitka: „Vidim, da izdelki delujejo“

Zahvaljujoč Sensilabu je Jitki uspelo zmanjšati trebušno maščobo, povečati raven energije in najti navdih za dolgoročno spremembo življenjskega sloga.

Preberite več

Po 1* mesecu Diana nosi za 3* številke manjša oblačila

Zahvaljujoč našim štirim najbolje prodajanim izdelkom za hujšanje Diana sedaj nosi za 3* številke manjša oblačila. Prav tako je zmanjšala otekanje in napihnjenost. Preberite njeno zgodbo!

Preberite več