Težave z nadzorom krvnega sladkorja - rešitev zanje se morda skriva v vaši kuhinji!

Če se povišana raven krvnega sladkorja ne preverja, se lahko hitro poveča in razvije v sladkorno bolezen. Se rešitev morda skriva v naših kuhinjskih omaricah?

Preberite več

8 nasvetov za boj proti napihnjenosti v menopavzi in pridobivanju telesne teže

Razkritje skrivnosti večanja obsega trebuha in pridobivanja telesne teže v obdobju menopavze. Odkrijte celostne strategije za obvladovanje tega preobrazbenega obdobja!

Preberite več

Tvegan nov trend: resnica o injekcijah za hujšanje

Injekcije za hujšanje postajajo po vsem svetu vedno bolj priljubljene. Preberite več o tej novi tvegani modi hujšanja, možnih nevarnih posledicah in varnejših alternativah.

Preberite več

Največji sovražnik ravnega trebuha!

Morda že opazite napredek pri hujšanju, vendar ne morete doseči ravnega trebuha. Kaj pa če vam povemo, da morda ne gre za trdovratno maščobo, ampak gre preprosto za napihnjenost?

Preberite več

Maria Cristina: „V zadnjem mesecu sem izgubila 2* kg“

Zaradi zdravstvenih težav je Maria Cristina pridobila na telesni teži in se počutila nesrečno. Preberite, kako ji je Sensilab pomagal povrniti upanje in izgubiti odvečne kilograme!

Preberite več

Vesna: „EstroLux je izboljšal kakovost mojega življenja“

Zahvaljujoč EstroLuxu je Vesna uspela premagati PMS, izboljšati prebavo in shujšati. Preberite, kako je naš izdelek pripomogel k izboljšanju kakovosti njenega življenja!

Preberite več