Simona: »Izdelki so delovali tudi pri meni«

Simona prihaja iz Romunije in je zaposlena kot ekonomistka. Priznava, da so se ji po dopolnjenem 30. letu začeli zaradi sedečega načina življenja nabirati odvečni kilogrami.

image

Preizkusila je več diet, a se je vedno znova srečevala z jo-jo učinkom: izgubila je približno 15 kilogramov, ko pa je z dieto zaključila, so se kilogrami vrnili nazaj.

Želela se je vrniti v prejšnjo formo in zmanjšati tveganje za pojav zdravstvenih težav, zato se je Simona odločila, da bo še naprej iskala učinkovito rešitev.

Rešitev je našla na spletu

"Odločila sem se, da preizkusim izdelke Sensilab, saj so naravni, všeč mi je bil tudi pristop na spletni strani," je povedala Simona.

Prvi mesec je uporabljala AdipoSlim** in FatBurn EXTREME. Kasneje, v drugem mesecu, pa se je odločila za kombinacijo napitkov WaterOut, FatBurn in NightBurn ter kapsul AdipoSlim.**

"Po prvem mesecu uporabe izdelkov sem izgubila 5 kilogramov*"

Simona je naše izdelke kombinirala s preprostimi spremembami v življenjskem slogu in že v 1. mesecu* izgubila 5 kilogramov.* "Predvsem sem opazila, da so mi izdelki pomagali opazno zmanjšati apetit," je poročala.

Naslednji mesec je Simona je izgubila še dodatne 3 kilograme* – torej skupaj 8 kilogramov* v 2 mesecih,* brez radikalnih sprememb ali pretiranih odrekanj!*

"Počutim se veliko bolje"

Simona je poleg tega, da je shujšala, opazila še druge pozitivne spremembe: splošno počutje se je izboljšalo, čez dan ima več energije, boljšo kondicijo In tudi kakovost spanca se je izboljšala!

"Izdelki so delovali tudi pri meni"

"Ugotovila sem, da so vse trditve in ocene uporabnikov resnične, izdelki so delovali tudi pri meni!" nam je navdušeno sporočila Simona.

Simona se je odločila, da bo izdelke uporabljala še naprej, dokler ne doseže želene postave.

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

**AdipoSlim je zdaj AdipoBurn: Sestavine in vsi učinki izdelka so ostali enaki, spremenilo se je le ime.