10 DAYS Fast Slim

Prehransko dopolnilo. Intenziven, 10 dnevni celostni shujševalni program. Združuje prehranska dopolnila, jedilnik, vadbeni načrt in podporo svetovalca.

10 DAYS Fast Slim

Shujševalni program za vse, ki si želite zgubiti nekaj odvečnih kilogramov v 10-ih dneh!

 • Kombinacija 3 skrbno izbranih dopolnil, ki pripomorejo k uravnavanju telesne teže
 • Vsebuje priročnik z navodili, učinkovito dieto, ki so jo napisali nutricionisti in vadbo + škatlico za shranjevanje kapsul
 • Deluje na treh ravneh: iz telesa izloča odvečno vodo, uravnava nivo glukoze v krvi in podpira telesni metabolizem
 • Rok uporabe: 31. 7. 2017
GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO:

Izdelki Sensilab so razviti v skladu z najvišjimi standardi v farmaciji, zato lahko jamčimo za njihov uspeh. Če izdelek iz neznanega razloga ne bi deloval, vam vrnemo denar.


 
24,90 €

Na zalogi

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82
Mesečna garancija na zadovoljstvo
Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar
Dostava v roku 3 – 5 dni preko Pošte Slovenije.

Pakiranje: 20 + 20 + 20 kapsul

Celovita in učinkovita rešitev na dlani!

Intenzivni shujševalni program 10 DAYS Fast Slim vključuje 3 naravna prehranska dopolnila, prilagojeno dieto in program vadbe, ki omogoča, da se boste v le 10 dneh rešili nekaj odvečnih kilogramov.

Naravna prehranska dopolnila

Paket 10 DAYS Fast Slim vsebuje kombinacijo 3 100% naravnih prehranskih dopolnil, ki pripomorejo k hitremu napredku in izgubi zadnjih odvečnih kilogramov:

 • kapsule A - Drainer - telo razstrupljajo, iz njega odvajajo odvečno vodo in ga tako pripravijo na proces intenzivnega hujšanja,
 • kapsule B - Glucose Balance - uravnavajo nivo krvnega sladkorja, kar prepreči nenaden napad lakote, in spodbujajo razgradnjo maščob ter tako pospešijo izgubo odvečnih kilogramov,
 • kapsule C - Metabolism Support - zavirajo vsrkavanje zaužitih maščob, pospešijo topljenje maščobnih oblog in pripomorejo k izjemnim rezultatom v le 10 dneh!

Prilagojena dieta za najboljše rezultate

Hitra dieta 10 DAYS Fast Slim ima tri izjemno preprosta pravila:

 • Omejen vnos ogljikovih hidratov
 • Povečan vnos beljakovin (proteinov)
 • Predelana hrana je prepovedana

Hrana, gibanje ... vse, kar rabite vedeti

Zakaj dieta opisana v programu deluje, ne da bi bili cel čas sestradani in zakaj na takšni dieti telo pospešeno porablja zaloge maščob, so odkrito in jasno razložili naši nutricionisti v lično tiskani knjižici, ki jo prejmete v programu.

Vsaka zdrava dieta, čeprav le 10-dnevna, vključuje tudi gibanje. Vaje, ki so opisane v programu, ustrezajo vsem, začetnikom, kakor tistim, ki se pogosto ukvarjajo s športom. Vseeno je dobro razumeti, da telesna aktivnost že v osnovi pripomore k večji porabi kalorij. S porabo maščobnih zalog in z izgradnjo mišične mase zagotovimo, da telo porablja več kalorij, tudi v mirovanju. To pomeni, da bodo kilogrami kopneli, tudi ko boste z dieto že zaključili - dan in noč!

Zakaj je program 10 DAYS Fast Slim učinkovit:

 • Ker gre za kombinacijo prehranski dopolnil in skrbno načrtovanega jedilnika, ki so ga sestavili naši nutricionisti.
 • Ker se je skoraj vsak med nami zmožen držati programa 10 dni.
 • Ker gre za preprost program, za katerega ne boste potrebovali ure in ure predhodnega »študiranja« in nutricionističnega znanja.
 • Ker gre za življenjski program. Jedi, priporočene v prehranskem načrtu, so preproste za pripravo, živila pa povsem običajna in takšna, ki vam ne bodo izpraznila denarnice. Jemanje kapsul ni zakomplicirano (2x po zajtrku, 2x po kosilu in 2x po večerji z 2 dl vode), poleg tega pa prejmete v programu še praktično škatlico za shranjevanje kapsul.
 • Ker so izdelki Sensilab razviti v skladu z najvišjimi standardi v farmaciji!

 Program 10 DAYS Fast Slim je namenjen vsem, ki:

 • želijo na hitro izgubiti kilograme,
 • potrebujejo opazen napredek diete v izjemno kratkem času,
 • želijo pred pomembnim dogodkom izboljšati svojo postavo (poroka, novoletna zabava …),
 • stremijo k ohranjanju zdrave telesne teže,
 • želijo izgubiti zadnjih nekaj odvečnih kilogramov,
 • radi sledijo preverjenim shujševalnim programom.

SESTAVINE:

Kapsule A - Drainer (v 2 kapsulah/dnevnem odmerku): koncentriran uprašen sok korenin črne redkve 400 mg, suhi ekstrakt korenine tetivike 300 mg, suhi ekstrakt listov javanskega čaja z 2% kalija 300 mg, suhi ekstrakt plodov črnega popra z 10-15% piperina 20 mg, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza, barvili: titanov dioksid, rumeni železov oksid.

Kapsule B - Glucose Balance (v 2 kapsulah/dnevnem odmerku): prah rjave morske alge 600 mg (jod 180 µg – 120% PDV*), suhi ekstrakt skorje cimetovca 400 mg, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza, barvili: titanov dioksid, rumeni železov oksid.

*PDV = priporočeni dnevni vnos

Kapsule C - Metabolism Support (v 2 kapsulah/dnevnem odmerku): suhi ekstrakt listov artičoke z 2-5% cinarina 400 mg, suhi ekstrakt sadežev papaje s proteolitično aktivnostjo (maks. 0,5% laktoze) 200 mg, holin bitartrat 200 mg, suhi ekstrakt korenin ingverja s 5% gingerolov 100 mg, suhi ekstrakt plodov pekočega kajenskega popra 80 mg, ekstrakt plodov črnega popra z 10-15% piperina 20 mg, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza, barvili: titanov dioksid, rumeni železov oksid.

NAVODILA ZA UPORABO:

Kapsule A: Priporočeni dnevni odmerek sta 2 kapsuli po zajtrku, z 2 dl vode.

Kapsule B: Priporočeni dnevni odmerek sta 2 kapsuli po kosilu, z 2 dl vode.

Kapsule C: Priporočeni dnevni odmerek sta 2 kapsuli po večerji, z 2 dl vode.

POMEMBNO OBVESTILO:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja 

OPOZORILO:

Izdelek odsvetujemo nosečnicam in doječim materam. Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali imate težave s ščitnico se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Kajenski poper lahko povzroči razdraženje sluznice prebavnega trakta.

SHRANJEVANJE:

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

NETO TEŽA: 36,6 g.

Povezani produkti