Kako okrepiti ščitnico

Tudi vi ste začeli verjeti podobnim zgodbicam: "Po 30-em se morate sprijazniti s polnejšo postavo." "Po porodu nikoli več ne boš dosegla postave, kot si jo imela prej." "Ne moreš več imeti postave kot najstnica." Ampak to so samo zgodbe. Obstaja tudi druga plat zgodbe. In verjemite, velikost “S” ni nujno znanstvena fantastika.

image

Vaša ščitnica potrebuje spodbudo!

Če se ves čas enako prehranjujete in še naprej pridobivate kilograme, obstaja velika verjetnost, da imate težave s ščitnico. To ne pomeni, da je ščitnica v zelo zaskrbljujočem stanju, ampak da deluje po liniji najmanjšega odpora.

Počasna ščitnica = kopičenje maščob

Ščitnica je majhna žleza, ki se nahaja v vratu in odloča o tem, kako hitro bomo porabljali kalorije. Ščitnica s svojimi hormoni nadzoruje telesno presnovo, torej porabo energije. Če je njeno delovanje upočasnjeno, proizvaja premalo ščitničnih hormonov, zato so vsi procesiv telesuupočasnjeni, tudi topljenje maščob.

Kako lahko pomagate svoji ščitnici?

Najpogostejša razloga za upočasnjeno delovanje ščitnice sta stres in pomanjkanje pomembnih hranilnih snovi. Zato vam priporočamo, da preizkusite najučinkovitejše metode za lajšanje stresa in sprostitev, ki vam ustrezajo.

Ni nujno, da je to joga ali meditacija, možgane lahko “date na pašo” tudi drugače. Učinkoviti so tudi sprehod v naravi, sprehod s psom, branje knjige, poslušanje glasbe, druženje s prijatelji ali obisk zdravilišča …

Izvlecite iz omare oblačila v velikosti S in začnite odštevati

Zdaj je čas za odločitev: Ali boste verjeli zgodbam, da ni ničesar mogoče narediti, ali pa boste sami krojili svojo usodo, natančneje - svojo postavo?

Če ste se odločili za drugo verzijo, ste se verjetno vprašali: Kako pa naj to storim? Prvi nasvet ste že dobili, aktivirati morate svojo ščitnico. Druga rešitev je povsem naravna.

ThyroLux – za krepitev vaše ščitnice

Kar se tiče ključnih hranil za dobro delovanje ščitnice, je ThyroLux edini izdelek, ki z naravnimi sestavinami daje optimalno podporo vaši ščitnici.

Kapsule ThyroLux vsebujejo aminokislino L-tirozin in rjavo morsko algo z naravno prisotnim jodom (glavni ščitnični hormon – T4, je sestavljen iz L-tirozina in joda), šisandro in sveto baziliko, ki skrbita za boljšo odpornost telesa na stres. Tu so še ekstrakt smole gugula, ki podpira zmožnost absorpcije joda, magnezij za več energije in minerali cink, selen in mangan, ki so ključnega pomena za optimalno delovanje ščitnice.

Poskrbite torej za optimalno delovanje svoje ščitnice in pospešite metabolizem. Kmalu boste opazili, da se vam bodo uresničile sanje o konfekcijski številki S!

Izbrani izdelki za vas