Prehransko dopolnilo. Celovit, 30-dnevni program, ki poskrbi za dnevno in nočno razstrupljanje jeter. Združuje kapsule, jedilnik in podporo svetovalca.

Jetra so naš najpomembnejši organ

Slabo počutje, utrujenost, težave s prebavo, nabiranje maščob v predelu pasu, težave s kožo ... Vse to lahko pripišemo preobremenjenosti naših jeter.

Jetra so drugi največji organ v našem telesu in opravljajo več kot 500 različnih funkcij, med drugim:

 • poskbijo za presnovo zaužite hrane, 
 • shranjujejo določena pomembna hranila (železo, vitamini A, D in B12) ter 
 • razstrupljajo celotno telo

30 DAYS Liver Detox je celovit program za temeljito dnevno in nočno razstrupljanje jeter, ki vsebuje:

kombinacijo treh naravnih izdelkov s sinergističnim delovanjem

enostaven načrt prehrane z jedilnikom in seznamom priporočenih ter odsvetovanih živil

priročnik in motivacijsko e-mail podporo v času programa

Nakup celovitega programa za dnevno in nočno razstrupljanje jeter 30 DAYS Liver Detox priporočamo vsem, ki:

 • so pogosto pod stresom in nimajo časa za zdravo prehrano ter potrebujejo enostaven in jasen program za razstrupljanje jeter,
 • živijo v večjih mestih ali v bližini prometnih cest in večino svojega časa preživijo v zaprtih prostorih in pred računalniškimi zasloni,
 • se redno sproščajo z cigareto, kozarcem alkoholne pijače, slanimi prigrizki in sladkimi dobrotami,
 • bi želeli svojim jetrom ponuditi naravne ekstrakte za regeneracijo in razstrupljanje našega najpomembnejšega organa v telesu …

Svetujemo vam, da po končanem 30-dnevnem programu 30 DAYS Liver detox uživate izdelek Hepafar, ki razstruplja, obnavlja in varuje vaša jetra. 

Hepafar vsebuje kombinacijo naravnih fosfolipidov, ekstrakt artičoke, ki podpira dobro delovanje jeter in vitamin E, ki ima vlogo pri zaščiti jetrnih celic pred oksidativnim stresom.

Kako deluje Hepafar?

Fosfolipidi so strukturni gradniki za nastajanje in obnavljanje membran jetrnih celic. Ob različnih jetrnih boleznih so izvor težav prav spremembe na nivoju celičnih membran oziroma vsebnosti ter sestave njihovih fosfolipidov.

Fosfolipidi imajo sposobnost vgradnje v membrano jetrnih celic. Tako sojini fosfolipidi:

 • zmanjšajo kopičenje maščob v jetrnih celicah,
 • povečajo regeneracijske sposobnosti jetrnih celic in
 • imajo pozitiven učinek na sestavo žolča.

Odraz jetrnih bolezni je tudi oksidativni stres, ki se na nivoju jetrnih celic odraža s povečano tvorbo strupenih kisikovih spojin (prostih radikalov) in zmanjšano količino antioksidantov (npr. vitamin E). Oksidativni stres povzroča poškodbe jetrnih membran.

Hepafar vsebuje še ekstrakt artičoke (cinarin) in vitamin E, ki delujeta kot antioksidanta in tako ščitita jetrne celice pred oksidativnim stresom.

30 DAYS Liver Detox:

Kapsule A - Morning Purification (v 1 kapsuli/dnevnem odmerku): ekstrakt plodov kebulskega mirobalanovca z maks. 0,15% taninov 330 mg, ekstrakt semen pegastega badlja z min. 80% silimarina 60 mg, ekstrakt plodov črnega popra z 10-15% piperina 5 mg, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

Kapsule B - Day support (v 1 kapsuli/dnevnem odmerku): ekstrakt listov artičoke z 2-5% cinarina 415 mg, ekstrakt korenin kurkume s 95% kurkumina 75 mg, ekstrakt plodov črnega popra z 10-15% piperina 10 mg, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

Kapsule C - Night care (v 1 kapsuli/dnevnem odmerku): ekstrakt listov rožmarina s 5-7% rožmarinske kisline 300 mg, ekstrakt korenin cikorije z min. 90% inulina 200 mg, ekstrakt plodov črnega popra z 10-15% piperina 5 mg, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

UPORABA:

 • Kapsule A - Morning purification: Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula po zajtrku, z 2 dl vode.
 • Kapsule B - Day support: Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula po kosilu, z 2 dl vode.
 • Kapsule C - Night care: Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula pred spanjem, z 2 dl vode.

POMEMBNO OBVESTILO: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

 

Hepafar:

SESTAVINE: sojin lecitin s fosfolipidi, kapsula: goveja želatina, sojino olje, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, suhi ekstrakt listov artičoke standardiziran na 2,5% cinarina, sredstvo za zgostitev: silicijev dioksid, DL-alfa-tokoferil acetat, barvili: črni železov oksid, rdeči železov oksid.

*PDV = priporočeni dnevni vnos

NAČIN UPORABE: Priporočeni dnevni odmerek sta 1-2 kapsuli 2x dnevno, z 2 dl vode, najbolje po jedi ali po navodilih zdravnika. Izdelek se lahko jemlje neprestano, brez prekinitev. Dnevni odmerek se lahko poveča v skladu z zdravnikovimi navodili.

POMEMBNA OBVESTILA: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Živilo za posebne zdravstvene namene ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Izdelek ni primeren kot edini vir prehrane. Izdelek ni primeren za parenteralno uporabo. Izdelek se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom. Izdelek vsebuje gensko nespremenjeno sojo. 

OPOZORILA: Izdelka ne uporabljajte če ste alergični na katero koli od sestavin. Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere. V redkih primerih se lahko pojavijo stranski učinki, ki se odražajo kot slabost in mehkejše blato.

SHRANJEVANJE: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na sobni temperaturi.

Lea Karavanič: Izboljšalo se mi je počutje. Nisem bila več utrujena. Uredila se je prebava. Precej sem shujšala, brez da bi kar koli spremenila. Ker takrat mi ni bilo pomembno, da bi shujšala. Želela sem se le bolje počutiti.

Boris Štrukelj: Zdaj se že dve leti redno razstrupljam, ker se počutim bolje. Zaupanje mi vzbujajo te zdravilne rožice, ki so noter. Ker se veliko ukvarjam z zelišči. In tudi kot bioenergetik vem, kako stvari delujejo.

Vanja Gril: Počutim se 10 let mlajšo. Moja jetra so zdaj zdrava in očiščena vseh strupov. Počutim se odlično, izgubila pa sem tudi nekaj kilogramov.

55,70 €

29,90 €

Na zalogi

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82
Mesečna garancija na zadovoljstvo
Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar
Dostava v roku 3 – 5 dni preko Pošte Slovenije.

You may also be interested in the following product(s)

 

Povezani produkti