2x AdipoSlim z XXL močjo

Prehransko dopolnilo. NOVO v Sloveniji: za 50 % zmanjša maščobne obloge na trebuhu.

-33%

2x AdipoSlim z XXL močjo

KURI OBSTOJEČO MAŠČOBO IN BLOKIRA NASTANEK NOVE!

 • XXL delovanje: poveča porabo maščobe + prepreči povečanje maščobnih celic, kar pomeni da se ne morete zrediti
 • 10-kratna moč v primerjavi z drugimi izdelki
 • Za 33 % večja poraba maščob
 • 50% zmanjšanje trebušne maščobe
 • Ekstrakt zelenega čaja z najboljšim izkoristkom na trgu s 6x daljšim delovanjem na porabo maščob
 • 2 patentirani učinkovini

NAKUP BREZ TVEGANJA: Če ne boste dosegli želenih učinkov, vam bomo vrnili denar.


 

49,80 €

33,30 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.

Pakiranje: 2x 30 kapsul za 60 dni

Prvi izdelek na slovenskem trgu, ki poleg aktivnega kurjenja maščob prepreči tudi samo širjenje maščobnih celic. Pozabite na jo-jo učinek in kratkoročne rezultate. AdipoSlim je zasnovan za dolgotrajne rezultate, saj se z njim dokazano ne morete nazaj zrediti.

Znanstvenikom je že od zdavnaj jasno, da z odrekanjem ne bomo shujšali

Študije na temo hujšanja se pogosto začnejo z alarmantnimi številkami, torej z razširjenostjo in naraščanjem debelosti po svetu in predlaganimi ukrepi, s katerimi bi lahko ljudje dosegli normalno težo. Kar je znanstvenikom že nekaj let jasno, je, da preprosta mantra »manj jej, več se gibaj« ne deluje.

»Samozavestna kot še nikoli doslej

Urški Kovačič so izdelki SlimJOY z XXL močjo prinesli več energije »in seveda znižanje kilogramov«. Vsakodnevno jemanje kapsul AdipoSlim z XXL močjo, ki do 50 % zmanjšajo trebušno maščobo, pa se je najlepše obrestovalo v praksi: »Največje veselje sem doživela, ko sem lahko oblekla krilo, ki ga pred novim letom niti slučajno nisem mogla zapeti

»Rada bi čim prej diplomirala, in to v novi obleki, samozavestna kot še nikoli do zdaj. Verjamem in zaupam v te izdelke. Zaupam vase, v boljše in bolj zdravo življenje.« In če si samozavesten na enem področju, si kmalu samozavesten tudi na drugih. Urška se tako že veseli zastavljenih ciljev, saj zdaj ima dovolj energije in prave pripomočke, da jih tudi doseže: »Do poletja sem si zadala 2 cilja: da diplomiram in se pojavim fit na dopustu

- Urška Kovačič

»Hlače moram kar dobro pripeti, da mi ne lezejo dol!«

Lado Srečnik je po 2 mesecih hujšanja z AdipoSlim z XXL močjo nadvse zadovoljen. Kako ne bi bil, saj je izgubil kar 16 kilogramov, 20 centimetrov ga je manj v pasu, okrog bokov pa je ožji za 9 centimetrov! »Zdaj je dejansko vse lažje, resnično se lažje diha. Hlače ne le da gredo lažje gor, ampak jih moram kar dobro pripeti, da mi ne lezejo dol!«

- Lado Srečnik

Nova rešitev: pripraviti telo, da pokuri več kalorij

Strokovnjaki vse bolj ugotavljajo, da je treba na težavo pogledati z drugega konca: kako pripraviti telo, da porabi več energije.

Z razvojem nove tehnologije nam človeško telo iz leta v leto razodeva nove skrivnosti – najbolj vroči dognanji na področju hujšanja sta dve:

 • Obstaja hormon, ki telesu sporoča, naj kuri maščobo in dovaja energijo celicam po telesu, tudi mišicam. In to počne tudi, ko se prenajedamo. Ime mu je ADIPONEKTIN in suhi ljudje ga imajo več kot debeli. Dodaten plus je, da adiponektin zaustavlja tudi apetit.

Cilj: povečati raven adiponektina v telesu in s tem povečati kurjenje kalorij.

 • V telesu imamo majhno količino posebnega maščobnega tkiva, ki je specializirano za kurjenje maščobe, da bi proizvedlo toploto. Imenuje se RJAVO MAŠČOBNO TKIVO. Suhi ljudje ga imajo več kot debeli in pri njih je tudi bolj aktivno. In čeprav ga je zelo malo, lahko pokuri celo do 500 kalorij na dan! To je kot če bi plavali 45 minut!

Cilj: povečati količino rjavega maščobnega tkiva oziroma aktivirati rjavo maščobno tkivo in s tem povečati kurjenje kalorij.

AdipoSlim – zasnovan, da pripravi telo k povečanju porabe kalorij

AdipoSlim vsebuje kar 3 učinkovine, ki obenem aktivirajo rjavo maščobno tkivo in dvignejo raven fat-burning hormona adiponektina: antocianine iz patentiranega ekstrakta soka rdečih pomaranč Morosil®, katehine (še posebno epigalokatehin galat – EGCG) iz patentiranega ekstrakta zelenega čaja Phytofare® in ekstrakt kajenskega popra z učinkovino kapsaicin .

Kako AdipoSlim telesu sporoči, naj začne kuriti maščobe?

Adiposlim z XXL močjo vsebuje 2 patentirani učinkovini, ki klinično dokazano povečajo kurjenje kalorij in s tem dvignejo hormon »suhih« adiponektin. Sočasno spodbujajo nastanek rjavega maščobnega tkiva, ki pokuri tudi 500 dodatnih kalorij dnevno, brez gibanja. Dodan vitamin B6 telesu vrne energijo, kar pomeni da v procesu hujšanja ni občutka utrujenosti in nizke energije.

Sestavine:

Patentiran ekstrakt soka rdečih pomaranč Morosil®:

 • Klinično dokazano za 50 % zmanjša trebušno maščobo.
 • Z bogato vsebnostjo posebnih fitohranil antocianinov prepreči nalaganje maščobe in povečevanje maščobnih celic.
 • Prepreči kopičenje maščobe v predelu trebuha, tudi ko se prenajedamo z maščobami. 

Ekstrakt kajenskega popra Capsifem®:

 • S pomočjio učinkovine kapsaicin pospešuje prekrvavitev, izboljša delovanje limfnega sistema in razstrupljanje ter tako tudi odpravlja celulit.
 • Obenem spodbuja tudi porabo maščob tako za energijo (povečan metabolizem) kot za toploto (aktivira rjavo maščobno tkivo).

Ekstrakt zelenega čaja Phytofare®:

 • Klinično dokazano za 33 % poveča porabo maščob!
 • Najboljši ekstrakt zelenega čaja na trgu: ima vseh osem katehinov, flavonoidnih spojin, naravno prisotnih v zelenem čaju, ki imajo dokazan učinek naše zdravje (običajni ekstrakti imajo dve obliki katehinov).
 • Ker je zeleni čaj predelan le v nekaj urah in ohrani večino hranilnih snovi, naše telo katehine iz Phytofare® dokazano 10x bolje izkoristi kot pri drugih ekstraktih zelenega čaja.
 • Katehini zmanjšajo absorpcijo maščobe iz hrane, preprečijo kopičenje maščobe (nastajanje novih maščobnih celic) in povečajo porabo maščobe za toploto (aktivirajo rjavo maščobno tkivo, termogenezo).
 • 24-urno delovanje na večjo porabo maščob (dokazano ostane v krvi za 6x dlje kot običajni ekstrakti zelenega čaja)
Vitamin B6 (piridoksin):
 • Pomaga pokuriti več maščob za energijo, saj je nujen člen v presnovi maščob.
Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula, ki jo s kozarcem vode spijete v dopoldanskem času. 
Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere. 
Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. 
Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.