AIAD Magnezij + FlexiForce hladilno-grelni obliži

Prehransko dopolnilo Prehransko dopolnilo + registriran medicinski pripomoček. Učinkovita in celovita rešitev ob bolečinah v križu in vratu!

-25%

AIAD Magnezij + FlexiForce hladilno-grelni obliži
 • Obliži lajšajo bolečine v mišicah, hrbtu, ramenih in vratu
 • Enostavna in praktična uporaba
 • Intenzivno delovanje
 • Obliž je registrirani medicinski pripomoček 
 • Zmanjšuje utrujenost in izčrpanost
 • Za normalno delovanje mišic

 

19,80 €

14,85 €

Ni na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije ali GLS.
Načini plačila:

Pakiranje: 3 obliži velikosti 8 x 12 cm + 30 kapsul za 30 dni

FlexiForce hladilno-grelni obliži so edini obliži na slovenskem tržišču, ki hkrati hladijo in grejejo.

Obliži vsebujejo kombinacijo hladilne (mentol) in grelne učinkovine (Vanillyl butyl ether) v ravno pravšnjem razmerju, da spodbudijo prekrvavitev obolelega dela in delujejo protibolečinsko. Sprva ohladijo, nato pa boleče mesto intenzivno grejejo.

Toplotna terapija se tradicionalno uporablja pri dlje časa trajajoči bolečini, pa tudi pri kronični bolečini.

Kako obliž deluje?

1. Najprej ohladi

Obliž vsebuje učinkovino mentol, ki spada v skupino spojin s hladilnim učinkom. Deluje na receptorje za mraz, zaradi česar pride do občutka hlajenja, ob tem pa se temperatura kože ne spremeni. Mentol ima tudi protibolečinsko delovanje, saj z vezavo na bolečinske receptorje v koži, zmanjša občutek bolečine.

Poleg tega ima mentol tudi učinek na žile. V začetni fazi povzroči krčenje žil, zmanjšan pretok krvi in posledično tudi manjše otekanje prizadetega tkiva, v nadaljevanju pa povzroči širjenje žil, povečanje pretoka krvi ter pospešitev obnove prizadetega tkiva.

2. Nato intenzivno ogreje

Druga učinkovina v obližu je Vanillyl butyl ether (VBE), ki spada v skupino spojin s toplotnim učinkom. Po zgradbi je podoben učinkovini kapsaicin, ki jo pridobivajo iz čilija.

Aktivira receptorje za toploto, zaradi česar pride do občutka gretja, ob tem pa se temperatura na koži ne spremeni.

VBE vpliva tudi na širjenje krvnih žil, kar izboljša prekrvavitev, spodbuja sprostitev mehkih tkiv in zmanjša zakrčenost mišic.

Skupna posledica vseh teh fizioloških sprememb je manjše občutenje bolečine.

FlexiForce hladilno-grelni obliž priporočamo:

 • vsem, ki imajo pretežno sedeče delo,
 • vsem, ki dvigujejo težka bremena,
 • vsem, ki zaradi bolečin v hrbtu ne morejo spati,
 • vsem, ki imajo kronične bolečine v hrbtenici in vratu,
 • vsem, ki čutijo zmanjšano gibljivost.

ALL IN A DAY Magnezij: mineral, ki ga potrebujemo vsi

ALL IN A DAY Magnezij omogoča daljši in kakovostnejši spanec, saj sprosti mišice in posledično celotno telo. 
 • Zmanjšuje utrujenost in izčrpanost
 • Omogoča normalno delovanje mišic
 • Spodbuja delovanje živčnega sistema
 • Vzdržuje zdrave kosti in zobe

Zakaj ga ne dobimo dovolj iz prehrane?

Magnezij je esencialni mineral, kar pomeni, da ga moramo pridobiti iz hrane, saj ga naše telo samo ne zna proizvajati. Prisoten je v zeleni listnati zelenjavi (solata, špinača), stročnicah, oreških, semenih in polnozrnatih žitih.

To so sicer živila, ki so nam ves čas na voljo, vendar jih običajno ne uživamo vsak dan in v količini, ki bi zadostovala za potrebe našega telesa.

Pomembna težava je tudi, da z vsakršno mehanično obdelavo živil zmanjšamo njihovo vsebnost magnezija. Torej, obdelani in industrijsko procesirani kruh, testenine in piškoti vsebujejo izjemno malo magnezija.

ALL IN A DAY Magnezij je mineral, ki smo ga pridobili iz morske vode, zato zagotavlja hitro absorpcijo minerala v telo. Nežen postopek pridelave, brez uporabe kemičnih topil zagotavlja najboljšo kakovost magnezija ter zmanjšano vsebnost natrija in klora.

Zaradi porasta sintetično pridobljenih vitaminov in mineralov moramo biti posebno pozorni na to, da so prehranska dopolnila, ki jih uživamo, pridobljena na naraven in neagresiven način.

Kombinacija ALL IN A DAY Magnezij in FlexiForce obliži za zdrave in močne mišice, ki vas ne bodo izdale ob večjih naporih! Ukrepajte preventivno!

 

SESTAVINE OBLIŽA: L-Menthol, Vanillyl butyl ether

NAVODILO ZA UPORABO:

1. Očistite in osušite prizadeto mesto.

2. Prerežite in odprite vrečko ter vzemite obliž.

3. Odstranite zaščitno folijo in obliž prilepite na prizadeto mesto.

4. Dobro zaprite drsno zadrgo na vrečki s preostalimi obliži, da se ne izsušijo.

Pred tuširanjem ali kopeljo obliž odstranite in z milom očistite mesto nanosa, da preprečite pekoč občutek. Umivajte se le s toplo, ne vročo vodo.

SHRANJEVANJE: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v hladnem in suhem prostoru, na sobni temperaturi, stran od svetlobe in v zaprti embalaži.

OPOZORILA: Samo za zunanjo uporabo. Ne nanašajte v okolico oči, ust, nosa, sluznice, ran ali vnete kože. Ne nanašajte, če imate alergijo na katerikoli drug tip obliža. V primeru preobčutljivosti na izdelek (izpuščaji, srbečica, rdečica itd.) takoj prenehajte z uporabo, mesto nanosa temeljito sperite z vodo in se posvetujte z zdravnikom. Nosečnice, ljudje z alergijami na zdravila, medicinske pripomočke ali kozmetiko, ljudje s sladkorno ali periferno arterijsko boleznijo se morajo pred uporabo posvetovati z zdravnikom. Otroci smejo uporabljati izdelek samo pod nadzorom odraslih. Obliž se ne oprime mesta nanosa, če je to mokro, mastno ali če pride v stik z lasmi ali oblačili.

PAKIRANJE: 3 obliži

SESTAVINE ALL IN A DAY Magnezija: ekstrakt magnezija iz morske vode, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.
NAVODILA ZA UPORABO:Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula po zajtrku, z 2 dl vode.
POMEMBNA OBVESTILA: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.
SHRANJEVANJE: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25C.
NETO TEŽA: 25 g.

AIAD Magnezij + FlexiForce hladilno-grelni obliži