KOMBINACIJA IZJEMNIH SESTAVIN

Olajšajo simptome menopavze

 

MenaGold

Ekstrakti črne detelje, hmelja, kitajske angelike in navadne plahtice

  • Črna detelja pomaga vzdrževati mirno in udobno menopavzo. Ženskam pomaga pri spopadanju z značilnimi znaki, povezanimi z menopavzo, kot so vročinski oblivi in potenje
  • Poleg tega zmanjšuje nemir in razdražljivost, ki sta značilna za menopavzo.
  • Hmelj je prav tako v pomoč pri soočanju s težavami, kot so vročinski oblivi, potenje, nemir in razdražljivost.
  • Kitajska angelika pomaga odpraviti nelagodje v menopavzi.
  • Navadna plahtica je v slovenščini najverjetneje dobila ime po listih, ki odevajo rastlino kot plašček, ali pa ker po ljudskem izročilu pomaga pri ženskih težavah – kakor plašček. Tudi navadna plahtica pomaga odpraviti nelagodje v menopavzi.

WaterOut EXTREME

Najboljša naravna mešanica 8 sestavin najboljše kakovosti za diuretični učinek:

  • artičoka in tetivika sta bogati s flavonoidi in delujeta kot diuretik
  • ekstrakti javanskega čaja, smokvove opuncije in rdečega grozdja pomagajo pri hujšanju in pomagajo zmanjšati vidnost celulita
  • zdaj s 3 novimi sestavinami: peteršilj, hibiskus in lubenica
 
 

MenaGold je najboljša izbira:

 

Vzpostavlja hormonsko ravnovesje

Je naraven izdelek

Pomaga pri nespečnosti in nočnem potenju

Izdelan v Evropski uniji

 
 
 

MENOSLIM – PAKET, KI GA POTREBUJETE

 
Ali ste vedeli, da ...

menopavza nastopi med 41. in 59. letom, v veliki večini pa je to okrog 51. leta. Glede na gensko predispozicijo lahko ženske pričakujejo, da bo pri njih menopavza nastopila približno takrat, kot je pri njihovih materah.

… imajo kadilke 59 % večjo verjetnost za zgodnjo menopavzo (pred 45. letom) v primerjavi z nekadilkami?

… imajo ženske, pri katerih se menopavza začne zgodaj (pred 45. letom), večje tveganje za bolezni srca in osteoporozo (izgubo kostne gostote, posledično pa krhkost kosti)?

… kar 10 % žensk stopi zgodaj v menopavzo.

Komu priporočamo paket MenoSlim?

Paket nudi podporo ženskam v menopavzi, ki želijo ublažiti simptome, ki slabšajo kakovost njihovega vsakdana.

Izdelka sta narejena iz visokokakovostnih sestavin, kar dokazujejo številne študije. Narejena sta po strogih farmacevtskih standardih in v skladu z visokimi standardi v prehrambeni industriji.

 

Na zalogi

35,98 €

19,99 €

Izberite svoj paket:

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 2–3 delovnih dni

preko GLS Slovenija

Način uporabe:

WaterOut EXTREME

Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka. Prah raztopite v 1 litru vode tako, da ga temeljito premešate, dokler se popolnoma ne raztopi. Napitek spijte v dopoldanskem času.

MenaGold

Priporočeni odmerek je 1 kapsula 2x dnevno z 2 dl vode po obroku.

Opozorila:

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

Pomembna obvestila:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje:

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Sestavine WaterOut EXTREME:

prah plodov smokvove opuncije z 0,05% betalainov in 0,03% indikaksantina, nosilec: akacijev gumi, ekstrakt listov peteršilja, ekstrakt korenine tetivike, ekstrakt cvetov hibiskusa s 10% skupnih polifenolov, sok lubenice v prahu, ekstrakt listov javanskega čaja z 2% kalija, naravna aroma maline, malinov pire v prahu, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, ekstrakt listov artičoke z 2,5% cinarina, ekstrakt tropin rdečega grozdja z 90% skupnih polifenolov in 18% OPC (vsebnost sulfitov > 10 mg/kg), sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

Neto teža: 63 g

Sestavine MenaGold:

(v 2 kapsulah) suhi ekstrakt korenin kitajske angelike, suhi ekstrakt nadzemnih delov navadne plahtice, suhi ekstrakt storžkov hmelja, suhi ekstrakt nadzemnih delov črne detelje z 8% izoflavonov, ekstrakt semen soje s 40% izoflavonov, suhi ekstrakt črnega popra z 10-15% piperina, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat, kapsule: hidroksipropil metilceluloza, barvili: titanov dioksid, rumeni železov oksid.