Eva: „Mislila sem, da bom vedno napihnjena, utrujena in razdražljiva.“

Ko je Eva dopolnila 42 let, se je začela soočati z nespečnostjo, zaradi katere je bila ves čas razdražljiva in utrujena . Prav tako je začela pridobivati odvečne kilograme, zlasti okoli trebuha. Za povrh je bila nenehno napihnjena, zaradi česar je bila videti veliko težja, kot je bila v resnici.

Po večmesečnem boju je končno odkrila razlog za svoje težave. Danes je njeno življenje povsem drugačno: „Začela sem spati kot polh in nisem več napihnjena, izčrpana ali razdražljiva. Želim si, da bi prej vedela za te zeliščne kapsule!“

Eva's Testimonial

„Krvne preiskave so pokazale, kako zelo porušeno je bilo moje hormonsko ravnovesje.“

„Ko so se pojavile težave, sem jih najprej poskušala rešiti sama. Po dveh mesecih neuspešnih poskusov in problemov pa sem končno popustila in se dogovorila za obisk pri zdravniku.

Ko je zdravnica izvedel za moje težave, je takoj domnevala, da imam težave s hormonskim neravnovesjem. Zato me je naročila na krvne preiskave, rezultati pa so bili alarmantni – moja raven estrogena je bila precej visoka!“

„Končno sem dobila odgovor na vse svoje težave.“

„Izvedela sem, da imam tako imenovano estrogensko dominanco, hormonsko neravnovesje, za katerega so značilni pridobivanje telesne teže, težave s spanjem, napihnjenost, razdražljivost in utrujenost. Ko sem to izvedela, sem si res oddahnila, saj sem končno dobila odgovor na vse svoje težave.

Ko sem prišla domov, sem začela brskati po spletu, da bi našla rešitev, in naletela na popolnoma naraven izdelek EstroLux.“

Ali je hormonsko ravnovesje res mogoče ponovno vzpostaviti po naravni poti?

„Morala bi popolnoma spremeniti svoj življenjski stil, zato sem se odločila, da najprej preizkusim EstroLux. Zelo mi je bilo všeč, da je bil izdelek naraven – vseboval je le zelišča, alge in vitamine. Vendar sem še vedno bila skeptična. Ali je hormonsko neravnovesje res mogoče odpraviti na naraven način? Zdelo se mi je preveč dobro, da bi bilo res.“ 

„Moje težave s spanjem in odvečni kilogrami so izginili!“

„Prve spremembe so bile neopazne – vsako noč sem spala bolje in čez dan sem imela več energije. Počasi sem spet postajala svoja vesela verzija sebe. Po enem mesecu se je moj bioritem popolnoma vrnil v ustaljene tirnice in vsako noč sem spala 8 ur!

Prav tako sem začela izgubljati odvečne kilograme in nisem bil več napihnjena. Nisem mislila, da je moja trebušna maščoba povezana s presežkom estrogena, toda ko je moj trebuh začel izginjati, sem bila prepričana!“

„Dobila sem odgovor – hormone je mogoče uravnovesiti  na naraven način!“

„Po 2 mesecih jemanja EstroLuxa so moje težave izginile. Ker sem imela več energije, sem celo spet začela kolesariti! Tako sem začela še kuriti maščobne zaloge, ki se jih že leta nisem mogla znebiti.

Odločila sem se tudi, da ponovno opravim krvne preiskave, in izkazalo se je, da so moji hormoni v popolnem ravnovesju. Zdaj je uradno – hormonsko ravnovesje je vsekakor mogoče ponovno vzpostavitina naraven način!“

Estrogenska dominanca, epidemija 21. stoletja 

Razlog za Evine težave s spanjem, trebušno maščobo, napihnjenostjo in utrujenostjo je bila estrogenska dominanca oziroma prevlada estrogena, ki je eno najpogostejših hormonskih neravnovesij pri sodobnih ženskah.

Okolje je namreč obremenjeno s ksenoestrogeni ali hormonskimi (endokrinimi) motilci. Te umetne kemikalije imajo podobno kemijsko strukturo kot estrogen in tako v telesu posnemajo njegove funkcije. Ksenoestrogene lahko najdete v mikroplastiki, konvencionalno pridelanih mlečnih in mesnih izdelkih, kozmetiki, ličilih itd.

Na tisoče žensk je hormonsko ravnovesje obnovilo z EstroLuxom

Formula EstroLuxa vsebuje naravne in učinkovite aktivne sestavine, ki sodelujejo, da ponovno vzpostavijo hormonsko ravnovesje in odpravijo neprijetne simptome prevlade estrogena. To je edini izdelek s trojnim delovanjem za razstrupljanje estrogena na trgu, kar pomeni, da ne le uravnava ravni estrogena, temveč ga tudi razgradi in izloči skozi jetra in črevesje. 

Če menite, da imate težave s hormonskim neravnovesjem, je EstroLux odlična izbira za naravno razstrupljanje hormonov. Zaupajo mu zdravniki in nutricionisti, o tem pričajo tudi številna pričevanja žensk, kot je Eva, ki so si s pomočjo EstroLuxa ponovno uredile svoje hormone in življenje.