10 nasvetov za mlajši izgled

Slej kot prej vsi občutimo učinke starosti, vendar to ne pomeni, da ne moremo dodati mladosti in svežine v naš izgled, če se temu posvetimo. Če želite izgledati mlajši, lahko sledite številnim trikom ličenja, pričesk in oblačenja, da pridobite mladosten videz, katerega lovite. Za vas smo zbrali 10 nasvetov, ki vam lahko pomagajo, da boste izgledali in se počutili še bolje.

image

1. POJDITE V NARAVO IN SE RAZGIBAJTE

Narava sprošča in osvežuje naš um in telo. Raziskovalci so ugotovili, da lahko določena vrsta vadbe upočasni proces staranja v naših celicah. To na koncu pomeni boljše zdravje in fizično kondicijo, ki se ujema z naravnim starostnim napredovanjem bistveno mlajše osebe.

2. POMLADITE SVOJ IZGLED

Svoj izgled lahko pomladite tudi s pomočjo mladostne garderobe, pričeske in seveda tudi energije, ki jo oddajate.

3. PIJTE DOVOLJ VODE

Da, res je! Voda pomlajuje, če jo piješ vestno! Približno 70% našega telesa je iz vode. Priporočljivo je spiti 7-8 kozarcev vode na dan, da izpolnimo potrebo našega telesa.

4. PREHRANJUJTE SE ZDRAVO

Smo kar jemo! Pojejte tri zdrave obroke na dan, skupaj z zdravimi prigrizki in veliko vode. Posledično se boste počitili in izgledali bolje.

5. SPROSTITE SE IN SE NASPITE

Stres je zaveznik staranja. Seveda ga ni mogoče popolnoma eliminirati, vendar pa ga preizkusite nasloviti z nasmeškom. Čeprav vsaka oseba potrebuje različno količino spanja, moramo povprečno spati vsaj 7-8 ur na noč, da se zadostno spočijemo ter se počutimo sveže in energično.

6. IZOGIBAJTE SE KAJENJU IN ALKOHOLNIM PIJAČAM

Ena izmed večjih nevarnosti, povezanih s kajenjem in pitjem je, kako hitro povzroča prezgodnje staranje. Ljudje, ki pijejo ali kadijo, se nam pogosto zdijo utrujenega in starikavega izgleda.

7. ZAVARUJTE SE PRED SONCEM

Sončna krema ni samo za plažo. Če si resnično želite izgledati mlajši, potem se morate prepričati, da nosite zaščito pred soncem, kadarkoli ste mu izpostavljeni.

8. SKRBITE ZA SVOJO KOŽO

Prav tako je pomembno kožo čistiti in vlažiti, da bo sveža in zdrava. Izjemno mastno kožo umivajte z mlačno vodo zjutraj in zvečer, če je suha, to storite le zvečer.

9. SMEJTE SE

Življenje je lepo! Naše počutje se odraža tudi v našem izgledu zato stremite k sreči in se smejte kolikor se le da.

10. ZATRITE STARANJE S POMOČJO UNDO kapsul Anti age

Na trgu je vse več prehranskih dodatkov in obkroženi smo z veliko informacijami o zdravem načinu življenja. Čeprav smo mnenja, da kljub zdravemu jedilniku dodatkov ne potrebujemo, dejstva kažejo, da določene potrebujemo prav vsi. Pospešite tvorbo kolagena, najpomembnejšo beljakovino, odgovorno za lepo in sijočo kožo z Anti age kapsulami.

Kapsule neposredno delujejo na podočnjake, rdečico in pigmentne madeže. Navdušile so več kot 82 % uporabnikov. Zagotavljajo idealno kožo od znotraj ter ji omogočijo, da zasije tudi navzven.

Izkoristite 20% popust na Anti age kapsule.