Angie: „Moje črevesne bakterije so se oklepale vsake kalorije, ko sem bila na dieti in telovadila.“

Ko je Angie dopolnila 40 let, se je odločila, da bo vsak dan telovadila, jedla zdravo in do naslednjega rojstnega dne shujšala za 15 kg. Od takrat naprej je vsak dan telovadila, vsako popoldne je prehodila 10.000 korakov in štela vsako zaužito kalorijo. Toda ko je upihnila 41 svečk, je izgubila le 3 kg. 

Bila je razočarana in naveličana vsega. Potem pa je končno odkrila, kaj jo je oviralo pri hujšanju. Tri mesece pozneje je Angie izgunila 12 kilogramov in še vedno hujša vsak teden: „Ta rešitev bi mi prihranila mesece truda.“

Angie's Testimonial

„Nisem pričakovala čudeža, zagotovo pa sem pričakovala več.“

„Ne razumite me narobe – nisem pričakovala rezultatov že prvi dan. Vedela sem, da je moja starost delovala proti meni. Toda ko telovadiš sedemkrat na teden, 52 tednov na leto in se znebiš le treh kilogramov, izgubiš voljo.

Do svojega 41. rojstnega dne sem bila jezna na svoje telo in razočarana nad seboj, ker nisem dosegla svojih ciljev. Zato sem se odločila, da sem z vsem končala, in si odrezala velik kos torte.“

„Ko bi le vedela, da sem na robu preboja.“

„Naslednja dva tedna sem se smilila sama sebi in svojo žalost utapljala v hrani. Potem pa je pogovor s sodelavcem popolnoma spremenil moje razumevanje hujšanja ...

Med kosilom sem sodelavcu potožila o svojem bednem letu, on pa je takoj vedela, kaj se dogaja. Menda je imela njegova sestra podobne težave, dokler ni ponovno vzpostavila ravnovesja v svojem črevesju. Potem je začela noro hitro hujšati.“

„Imela bi srečo, če bi živela v jami.“

„Sodelavec je pojasnil, da lahko nekatere bakterije povzročijo vitkost, druge pa debelost. 'Debele' bakterije absorbirajo več kalorij iz hrane, da si ustvarijo dodatne zaloge za čase, ko hrane ni v izobilju. Pred trideset tisoč leti, ko smo živeli v jamah, je bila to velika evolucijska prednost. Danes pa to ni preveč koristno. Ravno nasprotno."

„Bakterije v mojem črevesju so se oklepale moje maščobe.“

„Ugotovila sem, da bolj ko sem se trudila shujšati, bolj so se moje črevesne bakterije trudile, da bi ohranile zaloge maščob. Vse je dobilo smisel. Zato sem si obupno prizadevala ugotoviti, kaj lahko storim, da bi to spremenila.

Sodelavec je povedal, da je njegova sestra s posebnim probiotikom za hujšanje ponovno naselila svoje črevesje z 'vitkimi' bakterijami. Poklical jo je in vprašal za točno ime probiotika. Prehransko dopolnilo je bilo BellyBurn Biotic podjetja Sensilab.“

„Ko sem v enačbo vključila črevesje, so se stvari začele spreminjati.“

„Takoj sem naročila te probiotike in že po enem tednu sem začela opažati rezultate.

Najprej sem bila manj lačna. Očitno 'vitke' bakterije uravnavajo apetit  – v nasprotju z 'debelimi' bakterijami, ki ga povečujejo. Nato sem začela opažati, da sem manj napihnjena, zlasti po kosilu.

Po dveh tednih sem stopila na tehtnico in nisem mogla verjeti. Izgubila sem že 1,5 kilograma!“

„V samo 3 mesecih sem dosegla svojo sanjsko težo.“

„V prejšnjem letu sem se zelo trudila, da bi izgubila prve 3 kilograme, zdaj pa sem shujšala, ne da bi se sploh trudila. V samo 3 mesecih sem izgubila 12 kilogramov in ni bilo videti, da bi se ta proces kmalu upočasnil. Bila sem navdušena.“

„BellyBurn Biotic sem priporočila svoji najboljši prijateljici, ki se mi ne more dovolj zahvaliti.“

„Z najboljšo prijateljico sva bili že od osnovne šole dekleti z 'močnejpšimi kostmi'. Ko sem videla rezultate, sem jo zato takoj poklicala in ji povedala o probiotikih za hujšanje. Izgubila je že 5 kg in ni se mi mogla dovolj zahvaliti!

BellyBurn Biotic vsebuje 200 milijard bakterij za hujšanje

BellyBurn Biotic z eno kapsulo v črevesje dostavi 15 milijard bakterij in v najkrajšem možnem času popolnoma obnovi vaše črevesje. Glavna zvezda formule je poseben mlečnokislinski sev L. plantarum IMC 510®, ki ga v črevesjih vitih ljudi v izobilju.

Raziskave so pokazale, da so ljudje v povprečju v samo 30 dneh izgubili skoraj 3 kg in zmanjšali obseg pasu za približno 3 cm. Izguba teže se je nadaljevala tudi po prenehanju jemanja prehranskega dopolnila.

Vsi obljubljajo, BellyBurn Biotic izpolni

IZjemni rezultati BellyBurn Biotica so posledica njegovega dvojnega delovanja, saj je hkrati probiotik za hujšanje in topilec maščob! Tako poleg seva L. plantarum IMC 510® vsebuje še: 

  • zeleni čaj, ki spodbuja topljenje maščob in pospeši presnovo;  
  • korenino cikorije, ki je bogata z vlakninami, s katerimi se bakterije lahko hranijo;  
  • pantotensko kislino (vitamin B5), ki je ključna za zdravo raven energije, in
  • vitamin B6, ki pomaga pretvoriti hrano v energijo. 

Če se vaša teža ne glede na to, kaj počnete, ne spreminja, obstaja velika verjetnost, da je vaše črevesje naseljeno z bakterijami, ki povzročajo debelost. Na srečo lahko s pomočjo BellyBurn Bioticaponovno vzpostavite ravnovesje v svojem črevesju in končno shujšate tako kot Angie in na stotine drugih!

Izbrani izdelki za vas