Michael: „Izgubil sem maščobo na trebuhu in moje srajce so bile ohlapnejše.“

Michael je računovodja in večino dni preživi pred računalnikom. Čeprav ima svoje delo zelo rad, se je dolgotrajno sedenje močno poznalo na njegovem telesu. Pridobil je veliko kilogramov, kar je zelo zmanjšalo njegovo samozavest: „Poskusil sem keto, paleo in prekinitveni post, vendar kilogrami niso šli dol kot v mlajših letih. Začel sem sovražiti svoj trebuh in počutil sem se nelagodno, če nisem nosil prevelikih puloverjev.“

Michael's Testimonial

„Izločil sem ogljikove hidrate, pivo sem zamenjal z vinom, plačal sem celo članarino za fitnes ...“

„Poskusil sem že veliko stvari. Izločil sem ogljikove hidrate, pivo sem zamenjal z vinom, plačal sem celo članarino za fitnes ... vendar nisem opazil nobenih omembe vrednih rezultatov, zato sem obupal,“ se spominja Michael. Vendar se je novembra lani njegovo življenje popolnoma spremenilo. Prehladil se je in obiskal družinskega zdravnika, da bi si olajšal težave.

Ko je zdravnik videl, koliko je Michael v zadnjih mesecih pridobil na teži in kako luskasta je njegova koža, mu je takoj vzel vzorec krvi. Rezultati so pokazali tisto, česar se je zdravnik najbolj bal – Michael je imel šokantno visoko raven holesterola. Diagnoza je bila jasna – preobremenjena jetra.

Zdravnik je priporočil popolno razstrupljanje jeter

„Sprva sem bila nad diagnozo zelo presenečen. Mislil sem, da je težava v moji disciplini in starosti, vendar je bila dejanska težava v tem, da sem jedel preveč maščob. Zdravnik me je celo posvaril, naj preneham s keto in paleo dietama, saj sta mi ti dieti samo še povišali holesterol," pojasnjuje Michael in nadaljuje: „Kot prvi korak, pred drastičnimi ukrepi, mi je zdravnik priporočil popolno razstrupljanje jeter s prehranskim dopolnilom Hepafar Forte PREMIUM. To se mi je zdelo preveč preprosto. Vendar sem zdravniku obljubil, da bom poskusil.“

„Moj trebuh je bil bolj raven in srajce so bile bolj ohlapne.“

„Prva sprememba, ki sem jo opazil, je bila boljša prebava. Nisem več toliko časa preživel na stranišču in nisem občutil toliko napenjanja kot prej. Po dveh tednih se mi je povečala energija. Imel sem toliko energije, da sem se počutil, kot da bi lahko pretekel maraton. Konec meseca so tudi drugi začeli opažati spremembe. Izgubil sem precej maščobe na trebuhu in moje srajce so bile bolj ohlapne.“

„Nisem mogel verjeti, da se je raven mojega holesterola normalizirala že po dveh mesecih.“

Po dveh mesecih jemanja Hepafarja je zdravnik načrtoval še en obisk, da bi preveril Michaelov napredek. Bil je zelo zadovoljen, ko je videl, da je Michael izgubil veliko nezdrave trebušne maščobe.

Ko so prispeli rezultati Michaelovih krvnih preiskav, je bil tudi zdravnik presenečen, kako hitro se mu je znižala raven holesterola.

Michael se spominja: „Ko sem videl rezultate krvnih testov, nisem mogel verjeti, da se je raven mojega holesterola že po dveh mesecih normalizirala. Po letih prekomerne telesne teže se mi je zdelo, da se je vse rešilo v trenutku.“

Težave z jetri: tiha epidemija

V sodobnem svetu ima na milijone ljudi težave z jetri zaradi dejavnikov, kot so nezdrava prehrana, neaktiven življenjski slog, debelost, okoljski toksini in stres.

Težava je v tem, da ljudje, tako kot v Michaelovem primeru, pogosto ne vedo, da so njihova jetra preobremenjena, saj jih jetra ne bolijo.

Zato je najboljše, kar lahko storite za svoja jetra, da začnete z zdravim načinom življenja in zdravje jeter redno podpirate z razstrupljevalnimi sestavinami, kot so artičoka, pegasti badelj, holin, regrat, ingver, vitamin E, cink in selen.

„Nikoli se ne bi želel vrniti na najnižjo točko svojega življenja.“

„Zdravnik mi je priporočil redno razstrupljanje jeter, zlasti v času povečanega stresa in ob praznikih, ko uživam več mastne hrane in alkohola. Njegov nasvet sem vzel zelo resno, saj se nikoli ne bi želel vrniti na najnižjo točko v svojem življenju. V svoji omarici imam vedno nekaj škatlic Hepafarja.“

Znanstveno potrjeni učinki

Hepafar Forte PREMIUM has been scientifically proven to have 10*x greater bioavailability compared to similar products on the market – all thanks to the powerful PHOSPHOcomplex™ silybin, a patented form of milk thistle.

The formula also contains artichoke, VitaCholine®, dandelion, ginger, vitamin E, zinc, and selenium, which all contribute to liver health. And to finish it off, we also added black pepper, which increases the absorption of herbal extracts by at least 30%*.

Hepafar Forte PREMIUM ima znanstveno dokazano 10-krat večjo biorazpoložljivost v primerjavi s podobnimi izdelki na trgu – zahvaljujoč močnemu silibinu PHOSPHOcomplex, patentirani obliki pegastega badlja.

Formula vsebuje tudi artičoko, VitaCholine®, regrat, ingver, vitamin E, cink in selen, ki prispevajo k zdravju jeter. Za konec smo dodali še črni poper, ki poveča absorpcijo rastlinskih izvlečkov za vsaj 30 %*.

Če se trudite shujšati, morda potrebujete razstrupljanje jeter

Če so jetra polna toksinov, ne morejo učinkovito razgrajevati maščob. Zato ljudje s preobremenjenimi jetri težko shujšajo

Menite, da vaša jetra potrebujejo razstrupljanje? Hepafar Forte PREMIUM je odlična izbira za naravno razstrupljanje jeter. Ima 30-dnevno garancijo vračila denarja, zato nimate česa izgubiti!

Zagotovite si svoj paket zdaj!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Izbrani izdelki za vas

CELOSTNA REŠITEV
-54%
Akcijska cena 32,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka
40-DNEVNI PROGRAM
-62%
Akcijska cena 25,99 € Redna cena 67,96 €
Ogled izdelka