Pet pomembnih korakov za srečno in zdravo vagino (hvaležni nam boste!)

Razumevanje potreb naših intimnih predelov je lahko pogosto zahtevna naloga. Včasih se zdi, kot da imajo lastno voljo, saj so pogosto razdraženi brez očitnega razloga.

Ko se to zgodi, lahko traja nekaj dni, tednov ali celo mesecev, da se vrnejo v svoje običajno in zadovoljno stanje.

Če ste se že kdaj znašli v takšnem položaju, vam v tem članku ponujamo nekaj nasvetov.

Glejte na to kot prijazno sporočilo, ki vam ga želijo predati vaši intimni predeli. Predvsem boste izvedeli, kaj lahko storite, da bo vaša vagina ostala srečna in sveža, medtem ko bo vam udobno.

A happy and healthy DON'T-SAY-IT

Dovolite svoji nožnici nekaj svobode ponoči

Čeprav ima spodnje perilo zagotovo svojo funkcijo, to ne pomeni, da ga je treba nositi 24 ur na dan. Ponoči lahko vaši vagini koristi malo predaha.

To omogoča prosto kroženje zraka, kar preprečuje širjenje gliv kvasovk in bakterij, ki uspevajo v toplih in vlažnih okoljih.

S to preprosto spremembo lahko občutno zmanjšate tveganje za okužbe in osrečite svoj intimni predel.

Poslovite se od ozkih hlač za jogo

Hlače za jogo in druga tesno prilegajoča oblačila lahko zadržujejo vlago in toploto ter ustvarijo ugodno okolje za rast neželenih bakterij.

Če so vam tovrstna oblačila všeč, razmislite raje o ohlapnejših možnosti ali pa se odločite za zračne tkanine, da bo vaša vaš intimni predel ostal svež.

Posvetite se negi intimnih predelov

Yoni masaža ponuja več kot le spolni užitek, izboljša lahko tudi vaše intimno zdravje.

Ta oblika masaže izboljša prekrvavitev, blaži menstrualne krče in spodbuja naravno vlažnost.

Poleg tega vam omogoča boljše spoznavanje lastnega telesa, kar pripomore k zgodnjemu odkrivanju sprememb, ki lahko nakazujejo na morebitne zdravstvene težave.

Vzdržujte ravnovesje pH

Raven pH intimnega predela je osrednjega pomena za njegovo splošno dobro počutje.

Nekatere dejavnosti in izdelki lahko porušijo to občutljivo ravnovesje in povzročijo nelagodje ali vnetje. Naravno ravnovesje pH v nožnici lahko na primer porušita izpiranje in uporaba dišečih mil.

Namesto tega izberite neodišavljena in blaga čistila ter sledite uravnoteženi prehrani, da ohranite ravnovesje pH vrednosti.

Začnite uporabljati visokokakovosten probiotik za zdravje žensk

Probiotiki niso dobri le za vaše črevesje, ampak tudi za zdravje vagine.

Te koristne bakterije pomagajo ohranjati harmonično ravnovesje mikroorganizmov v vašem intimnem predelu in preprečujejo prekomerno razmnoževanje škodljivih bakterij.

Ko iščete probiotike, poiščite formule, ki so posebej zasnovane za zdravje žensk, saj pogosto vsebujejo probiotične seve, za katere je znano, da podpirajo intimno dobro počutje.

Na srečo smo v Sensilabu razvili kakovostno dopolnilo s probiotiki za zdravje žensk. Vaginal Biotic, naše popolnoma novo dopolnilo, vsebuje vrsto znanstveno dokazanih sevov in rastlinskih izvlečkov, ki zagotavljajo celovito zaščito v enem izdelku.

Izboljšajte svoje vaginalno zdravje Vaginal Biotic

Le malo stvari je tako pomembnih za splošno dobro počutje in samozavest žensk, kot je ohranjanje optimalnega zdravja vagine. Vaginal Biotic, naš izjemno kakovosten vaginalni probiotik, je zasnovan tako, da zagotavlja celovito podporo vašemu urogenitalnemu zdravju. To pomeni, da ščiti sluznico, krepi imunski sitem in spodbuja učinkovito izločanje seča.

Vsestranska podpora za zdravje urogenitalnega sistema

Kapsule Vaginal Biotic vsebujejo klinično podprt sev Lactobacillus rhamnosus CA15, ki vsebuje 12 milijard CFU (enot, ki tvorijo kolonije) na kapsulo. Ta sev je bil posebej izbran zaradi svoje učinkovitosti pri podpori urogenitalnemu zdravju.

Vzpostavitev ravnovesja koristnih vaginalnih bakterij

V samo 10 dneh uporabe je bilo dokazano, da kapsule Vaginal Biotic ponovno vzpostavijo ravnovesje koristnih vaginalnih bakterij. Hitro delovanje zagotavlja, da se takoj vzpostavi zdravo stanje vaginalne flore.

Trajno ravnovesje po prenehanju uporabe

Tudi po prenehanju uporabe probiotika Vaginal Biotic se ravnovesje koristnih bakterij ohrani najmanj 30 dni. Ta podaljšan učinek zagotavlja trajne pozitivne spremembe, ki jih prinaša naš probiotik.

Izboljšana kakovost življenja

Prednosti dopolnila Vaginal Biotic se odražajo v izkušnjah številnih žensk, ki poročajo o izjemnem 50% izboljšanju splošne kakovosti življenja, 50% zmanjšanju vaginalnega nelagodja in izjemnem 70% izboljšanju socialnih odnosov. Te izboljšave ne vplivajo le na fizično zdravje, temveč prispevajo tudi k večji samozavesti in dobremu počutju.

Priročen dnevni odmerek

Vaginal Biotic lahko brez težav vključite v svoj vsakdanjik. Samo ena kapsula na dan je dovolj, da uživate v prednostih izboljšanega urogenitalnega zdravja.

Naša garancija za vas

V učinkovitost našega izdelka smo tako prepričani, da ponujamo garancijo na zadovoljstvo. Če z rezultati izdelka ne boste popolnoma zadovoljni, ga dobite BREZPLAČNO. Vaše dobro počutje in zadovoljstvo sta nam najpomembnejša.

Več let strokovnega znanja na področju razvoja prehranskih dopolnil

Z več kot 15-letnim strokovnim znanjem na področju razvoja in proizvodnje prehranskih dopolnil smo svoje formule izpopolnili tako, da zagotavljamo visokokakovostne izdelke, ki resnično vplivajo na vaše zdravje.

Zaupajo nam milijoni

Pridružite se več kot 3,5 milijona zadovoljnim strankam po vsej Evropi, ki so že izkusile pozitivne učinke naših izdelkov. Vaša pot do optimalnega urogenitalnega zdravja se začne tukaj – s probiotikom Vaginal Biotic!