Zakaj so naročnine na prehranska dopolnila prihodnost dobrega počutja

Obstaja verjetnost, da z nakupom dopolnil v eni škatli naenkrat ne boste bili deležni njihovih polnih učinkov. Zakaj? No, če želite, da dopolnila resnično učinkujejo, jih morate uporabljati dlje časa. Če po njih posežete le občasno, ko menite, da vaše telo najpogosteje potrebuje dodatno podporo, to ni dovolj.

Subscribe for maximum benefits

Vendar obstaja veliko boljša možnost, ki olajša dolgoročno uporabo dopolnil: naročnina na dopolnila. Preberite, kako boste z njim dejansko prihranili veliko denarja!

Zakaj strokovnjaki priporočajo dolgoročno uporabo prehranskih dopolnil

Dolgoročna uporaba prehranskih dopolnil je stalna naložba v vaše zdravje. Pomanjkanje vitaminov, hormonsko neravnovesje in druge zdravstvene težave se običajno ne pojavijo čez noč - in tudi ne bodo odpravljene čez noč, saj dopolnila potrebujejo čas za delovanje na celični ravni.

Zagotavljanje podpore telesu z daljšo uporabo dopolnil je ključnega pomena, saj so nekatera hranila koristna šele, ko se sčasoma kopičijo v telesu, medtem ko se druga sploh ne morejo shraniti v telesu, kar pomeni, da boste morda morali dopolnilo uporabljati vsakodnevno.

Na primer dopolnila za kožo in lase. Sestavine, kot so kolagen, biotin in antioksidanti, spodbujajo elastičnost kože in rast las, vendar lahko te spremembe postanejo vidne šele po nekaj tednih ali celo mesecih. Koža ima več plasti, ki se lahko obnovijo šele po daljšem času, zaradi naravnega procesa rasti las pa lahko traja dolgo, da opazimo spremembo glede dolžine ali strukture.

Hormonska dopolnila, kot so tista za zdravje ščitnice ali nadledvične žleze, pogosto zahtevajo stalno uporabo, da bi dolgoročno ohranili boljše ravnovesje. Ta dopolnila delujejo postopoma, da ponovno vzpostavijo hormonsko harmonijo.

Nekatere vitamine, kot je vitamin D, je priporočljivo uporabljati neprekinjeno, zlasti v sezonah z omejeno izpostavljenostjo soncu. Podobno po dopolnilih za krepitev odpornosti posegamo predvsem v hladnejših mesecih, vendar so lahko tudi takrat bolj koristna, če jih začnemo uporabljati dovolj zgodaj, še preden se sezona gripe začne v polnem obsegu.

Kako dolgo morate jemati dopolnila? Na splošno strokovnjaki za večino dopolnil priporočajo uporabo od 3 do 6 mesecev, da so učinki resnično opazni.

Kaj sploh je naročnina na dopolnila?

Z naročnino na prehranska dopolnila je veliko lažje določiti prednostno nalogo za zdravje in dobro počutje. Izbrana prehranska dopolnila bodo dostavljena kar do praga vašega doma, ko jih boste potrebovali, zato jih boste lahko uporabljali bolj dosledno.

Če se naročite na dopolnila, vam ni treba preskočiti niti enega dneva uporabe ali skrbeti za ponovno naročanje vsakič, ko vam nečesa zmanjka! Če veste, da boste dobili dostavo, ko jo boste potrebovali, je bolj verjetno, da boste prehranska dopolnila uporabljali redno.

Poleg tega naročnine običajno ponujajo dodatne popuste in druge ugodnosti, zato so cenovno ugodnejša izbira.

Zakaj bi morali izbrati Sensilab naročnino

Za vse naše izdelke ponujamo možnost naročnine, saj ne želimo, da bi vam kdaj zmanjkalo vaših najljubših Sensilab izdelkov!

Imejte nadzor nad svojimi prehranskimi potrebami in se izognite težavam z naročanjem izdelkov, ko vam jih zmanjka. Sensilab naročnina vključuje dodatni 17% naročniški popust. Prav tako vam ni treba skrbeti za stroške dostave - vsa naročniška naročila imajo brezplačno dostavo.

Skritih stroškov ali pristojbin ni. Pravzaprav boste obdržali ceno, ki ste jo plačali ob sklenitvi naročnine, tudi če se cena na naši strani sčasoma spremeni. Poleg tega vam ob zmanjšanju zalog ponujamo prednostni dostop do vaših izdelkov.

V zahvalo za vašo zvestobo vam ob vsakem ponavljajočem se naročilu podarimo tudi brezplačna darila.

Naročanje je popolnoma brez tveganja: naročnino lahko kadar koli prekličete!

Izdelki, za katere naše stranke najraje ustvarjajo naročnine!

Uravnotežite raven estrogena z EstroLuxom

Če imate težave s povečano telesno težo, napihnjenostjo, celulitom, težavami s spanjem, utrujenostjo ... Morda imate opravka s presežkom estrogena. Naša prodajna uspešnica EstroLux poskrbi za naravno hormonsko razstrupljanje in ponovno vzpostavi hormonsko ravnovesje.

Ta izdelek uporabljajte vsaj 3 do 4 mesece, da opazite prve učinke razstrupljanja telesa od odvečnega estrogena, priporočljiva pa je tudi dolgoročna uporaba za vzdrževanje splošnega hormonskega ravnovesja in dobrega počutja.

Podprite svojo ščitnico s ThyroLuxom

Naši zadovoljni naročniki poročajo, da jim je redna uporaba dopolnila ThyroLux pomagala uravnovesiti ščitnične hormone, zaradi česar so izgubili težo, se lažje osredotočili, okrepili lase in nohte ter izboljšali kakovost kože!

Čeprav dopolnilo ThyroLux zagotavlja hitre rezultate, bo vaša ščitnica morda potrebovala nadaljnjo podporo. Priporočamo, da izdelek uporabljate vsaj 6 mesecev za optimalne rezultate.

Za podporo med (peri)menopavzo: M-Pause!

Ne dovolite, da hormonsko neravnovesje prevzame vaše življenje v (peri)menopavzi! M-Pause vam nudi pomoč pri vročinskih oblivih, nočnem potenju in drugih neprijetnih simptomih.

Večina naših strank poroča, da so med perimenopavzo ali menopavzo občutile olajšanje po 2 do 3 mesecih redne uporabe, vendar lahko izdelek uporabljate, dokler traja prehodno obdobje.

Popolna formula za nego kože: UNDO Collagen Drink

Ta odličen napitek z okusom borovnic vsebuje vrhunski kolagen in hialuronsko kislino, dve ključni sestavini, ki poskrbita za zdrav in mladosten videz vaše kože.

Po nekaj tednih boste opazili nekaj prednosti kolagena za učvrstitev kože, vendar kolagen v celoti učinkuje po približno 3 do 6 mesecih. Ker pa se proizvodnja kolagena v telesu s staranjem zmanjšuje, lahko izdelek uporabljate tudi neomejeno dolgo.

Izbrani izdelki za vas

40-DNEVNI PROGRAM
-62%
Akcijska cena 25,99 € Redna cena 67,96 €
Ogled izdelka