4 najboljše domače maske za obraz

 Vsi imamo radi dobro domačo masko za obraz. Naravne sestavine so vendarle najboljše za našo kožo. Pa še poceni in hitro jih lahko pripravimo. Za vas smo pripravili 4 res odlične maske za obraz, ki jih lahko pripravite kar sami doma, popolnoma enostavno.

image

1. Maska iz banane - namesto botoksa

Kdo potrebuje botoks, če pa imate banane! Banane so namreč pravi mali čudež. Pretlačite zrelo banano v gladko pasto in jo nanesite na obraz in vrat. Pustite 10-20 minut, nato sperite s hladno vodo. Vaša koža bo izredno mehka in dobro navlažena. Banano lahko tudi pretlačite skupaj z ¼ skodelice jogurta in 2 žlicama medu (med je naravna rešitev proti aknam).

image

2. Maska s kisom - za čudovit ten

Kis je že dolgo let znan kot odličen toner. Po tem, ko boste očistili svoj obraz kot ponavadi, zmešajte 1 žlico kisa in 2 skodelici vode. Nanesite na kožo. Koža bo še bolj čista in napeta! Uporabite lahko tudi ¼ skodelice kisa in ¼ skodelice vode, nanesete na kožo in pustite, da se posuši.

3. Maska iz limone - za čisto kožo

Limona je odličen antioksidant! Zmešajte limono in ¼ šalčke olivnega olja ali mandljevega olja ter nanesite na kožo. Vaša koža bo očiščena in navlažena!

image

4. Maska iz jajc - za maksimalno navlaženost

Če imate suho kožo, ki je nujno potrebna vlage, izberite jajce! Ločite beljak in rumenjak ter nato stepite samo rumenjak in ga nanesite na kožo. Če imate mastno kožo, vzemite samo beljak in dodajte malo limone ali medu. Za normalno kožo pa lahko uporabite celotno jajce. Stepenega nanesite na kožo, počakajte 30 minut in nato sperite. Koža bo tako odlično navlažena!

Kaj pa po uporabi maske?

Da bo koža še dolgo po uporabi maske ostala v odličnem stanju, poskrbite zanjo skozi cel dan - od znotraj in od zunaj! To bosta namesto vas naredila UNDO kremo in kapsule UNDO Perfect Skin.

Kombinacija obeh izdelkov bo kožo napela ter obenem odpravila popokane kapilare in prekomerno pigmentacijo. Mladosten videz ni stvar dobrih genov, ampak dobre kozmetike!

Izbrani izdelki za vas