5 razlogov, zakaj so bile naše babice fit

Naše babice so vedno vedele, kaj je dobro. Zagotovo so tudi vam za kakšno težavo priporočile jabolčni kis. In veste kaj? Naše babice imajo prav. Jabolčni kis se pravzaprav uporablja že več kot 3000 let. Poznali so ga že Egipčani, ki so mu pripisovali številne zdravilne učinke. Že v sedemdesetih pa se je začel zaradi svojih pozitivnih učinkov uporabljati pri hujšanju. Preverite, kakšne so njegove koristne lastnosti. 

image

1. Uravnotežen pH

Hiter življenjski slog nam pogosto onemogoča, da bi imeli normalno in zdravo prehrano, hitra hrana pa ruši naše pH ravnovesje. To lahko privede do glavobola, vnetja grla, do problemov s sinusi ali celo do bolečin v sklepih. Jabolčni kis telesu vrača bazičnost in s tem vzpostavlja pH ravnotežje.

2. Celovit lepotni tretma

Jabolčni kis se uporablja kot dodatek za ohranitev lepote in mladostnega videza. Če si boste s kisom in vodo umili lase, bodo vaši lasje močnejši in bolj sijoči. Kis lahko uporabite tudi kot tonik za obraz za uravnoteženje pH vaše kože. Dovolj je en nanos pred spanjem in zjutraj preden se naličite. Kmalu boste opazili spremembo, vaša polt bo svetlejša in enakomernejša.

Odličen je tudi za masažo rok in stopal ter za blaženje sončnih opeklin. V kopel dodajte nekaj jabolčnega kisa in občutili boste, kako se koža umirja. Tudi za ljubitelje kave je jabolčni kis naravnost odličen - z zob bo odstranil vse madeže, ki jih povzroča vaš najljubši napitek in poskrbel, da bodo vaši zobje beli.

3. S kisom zoper zgago

Veliko ljudi ima probleme z zgago. Za to je kriva nizka raven želodčne kisline. Prav jabolčni kis pa vam lahko pomaga, da to raven kisline dvignete, saj je pri presnovi hrane nujno potrebna.

Čeprav je osnova jabolčnega kisa ocetna kislina, pa ta, zanimivo, ne prispeva h kislosti organizma, temveč poveča njegovo bazično pH vrednost, ki je zelo pomembna za naše zdravje.

4. S kisom preženemo prehlad in vnetje grla

Jabolčni kis je odličen za lajšanje prvih simptomov prehlada, saj vsebuje kalij, ki redči sluz, to pa vam bo pomagalo, da boste lažje zadihali. Že samo ena žlica jabolčnega kisa v kozarcu vode bo dovolj, da preprečite razmnoževanje mikrobov, ki so glavni razlog za zamašen nos. Pomagal vam, da boste imeli več energije in okrepil imunski sistem.

5. Razstrupljanje telesa in hujšanje

Jabolčni kis pomaga telesu izločiti toksine in strupe, saj spodbuja delovanje limfnega sistema in pospeši cirkulacijo. Zaradi vseh teh učinkov je priljubljen kot glavna pomoč pri hujšanju in ohranjanju vitke postave, saj nam daje občutek sitosti, spodbuja metabolizem in prepreči zadrževanje vode v telesu.

Učinkovite kapsule za hujšanje in detoks z jabolčnim kisom

Verjetno ste večino pozitivnih lastnosti jabolčnega kisa že poznali, zagotovo pa ste pomislili tudi na njegov neprijeten okus. To sedaj ne bo več problem! Predstavljamo vam naše nove super kapsule CiderCleanse EXTREME z jabolčnim kisom. Odlična kombinacija starega znanja naših babic in najnovejših znanstvenih dognanj.

CiderCleanse nudi podporo 5 v 1, saj poleg jabolčnega kisa vsebuje še ekstrakte kurkume, ingverja, belega popra in krom.

Izbrani izdelki za vas

KURKUMA
-50%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 49,98 €
Ogled izdelka