7 nasvetov za poletje brez pokrivanja na plaži

Ne vemo, kako je z vami, a takoj ko se približuje poletje, se zavemo, da se bliža tudi sezona kopalk. Vendar še vedno obstaja upanje! Naša nutricionistka nam je dala nekaj najboljših nasvetov, kako izgubiti do 10 kilogramov, ne da bi se morali odpovedati vsem najljubšim jedem. Vas zanima? Tukaj je 7 nasvetov, kako pravočasno shujšati za samozavestno poletje v kopalkah.

image

1. Hodite!

Pozabite na dvigalo in raje izberite stopnice. Avto parkirajte malo dlje kot običajno, več hodite peš! To je odličen način za kurjenje kalorij, ne da bi si morali vzeti čas za vadbo.

2. Ne dovolite, da telo zaspi

V pisarni vsakih 20 minut nastavite časovnik, da preprosto vstanete in se premaknete, pa čeprav le za nekaj sekund. Po 20 minutah sedenja začne telo zmanjševati količino porabljenih kalorij, zato se vsakih 20 minut premaknite, da boste ostali popolnoma aktivni.

3. Pazite na kalorije

Bodite pozorni na visoko vsebnost kalorij v sladkih živilih - ta so sovražniki vitkega življenja. Zavrzite škatlo piškotov in jih zamenjajte s smoothijem. Tako boste zaužili manj kalorij in hkrati dobili več vitaminov.

4. Hidrirajte se

Morda se vam bo zdelo, da ponavljamo očitne stvari, vendar je za optimalno delovanje telesa vedno pomembno, da ostanete hidrirani.Pred vsakim obrokom lahko poskusite piti mlačno vodo; poleg tega, da vas hidrira, vam pomaga, da se hitreje počutite siti.

5. Potrebno je nekaj gibanja

Z desetminutnim skakanjem lahko pokurimo do 135 kalorij, hkrati pa izoblikujemo in učvrstimo telo. Kaj je lahko še boljše?

6. Hranljiva prehrana

Z dodajanjem vlaknin (žitaric, kot je oves) smoothijem ohranite občutek sitosti dlje časa. Dodajanje teh vlaknin v smoothije bo pomagalo stabilizirati raven sladkorja v krvi, zato vas bodo manj mikali nezdravi prigrizki.

7. Pozitiva!

Zaupajte sebi in svoji lepoti, kljub svojim trenutnim oblinam! Bodite zadovoljni z vsakim korakom in ostanite pozitivno naravnani, da vam bo z malo odločnosti uspelo! Majhen nasvet - glasba vam lahko da veliko motivacije - ustvarite si najljubši seznam predvajanja, ki ga boste poslušali med hojo ali vadbo, in čas ter kalorije bodo veliko hitreje minili. ;)

Začnite danes!

Če se vam zdi, da ste zasuti z idejami, kako shujšati za test plavalnih kostumov, prenehajte skrbeti. Predstavljamo vam našo pomoč, ki je narejena prav za vas!