Adiponektin: hormon, ki pomaga pri hujšanju!

Mnogi izmed nas se večino leta močno trudimo, da bi se vrnili v formo, shujšali na težavnih delih telesa in pridobili lepo oblikovano postavo. Velikokrat pa se zgodi, da ima kljub strogim dietam in uram telesne dejavnosti večina izmed nas še vedno težave s hujšanjem. Kaj pa, če se najde pomoč, ki nam lahko uspešno pomaga v boju proti neželenim kilogramom? Nadaljujte z branjem.

image

Hormoni igrajo pomembno vlogo, saj so odgovorni za številne pomembne procese v našem telesu. Da ne omenjamo, da lahko hormonsko neravnovesje, kot je znano, povzroči resne težave. Ampak to še ni vse! Dokazano je tudi, da nekateri hormoni neposredno vplivajo na našo težo in proces kurjenja maščob. In eden izmed teh hormonov je ključ do učinkovite izgube odvečne telesne teže.

Adiponektin, hormon vitkih

Hormon za hujšanje, adiponektin, v našem telesu proizvaja rjavo maščobno tkivo. Poleg pozitivnih učinkov na presnovne in vnetne procese v telesu, izboljšuje tudi občutljivost na inzulin, torej način, kako se nanj odzivajo tkiva našega telesa.

Poleg tega so raziskovalci med preučevanjem adiponektina odkrili še eno zelo zanimivo lastnost: vitki ljudje imajo veliko višjo raven tega hormona kot ljudje s prekomerno telesno težo. Adiponektin povzroči močan učinek kurjenja maščob v telesu, torej podpira razgradnjo maščob, ki se nabirajo v telesu zaradi stresa, sedečega načina življenja in nepravilne prehrane.

Recite: 'Adijo, maščoba!' Odkrijte revolucionarne kapsule AdipoBurn EXTREME

Na srečo obstaja dragocena pomoč, ki vam bo pomagala v boju proti odvečnim kilogramom. Zahvaljujoč naravnim ekstraktom sicilijanskih rdečih pomaranč, zelenega čaja, črnega popra in kajenske rdeče paprike kapsule AdipoBurn EXTREME spodbujajo rjavo maščobno tkivo in proizvodnjo adiponektina, hormona za hujšanje, ter tako maksimizirajo termogene procese v telesu in kurjenje maščob.

AdipoBurn EXTREME: naravno prehransko dopolnilo za hujšanje, ki je navdušilo že na tisoče Evropejcev, je hitro postalo eno izmed naših najbolj prodajanih izdelkov. Klinične študije potrjujejo zakaj:

  • zmanjša obseg pasu do 7,5 cm*,
  • zmanjša obseg bokov do 6 cm*,
  • zmanjša maščobo na trebuhu do 50 %*,
  • 30 % močnejša formula.

Ne zamudite te edinstvene ponudbe in začnite hujšati takoj, zahvaljujoč AdipoBurn EXTREME!

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-64%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 96,96 €
Ogled izdelka