Hormon vitkih? Ja, zares obstaja!

Ali lahko shujšamo z nadzorovanjem hormonov?

Znanstveniki so se tega vprašanja lotili, ker hormoni odločajo, ali bo hrana, ki jo bomo pojedli, ostala v našem telesu v obliki maščobe ali ne. In kaj so odkrili? Če poskrbimo za proizvodnjo in delovanje določenih hormonov, lahko spodbudimo telo k temu, da porabi več kalorij.

image

Adiponektin – hormon vitkih

Adiponektin je hormon, ki se proizvaja v rjavem maščobnem tkivu in sodeluje pri nadzoru presnove lipidov in ogljikovih hidratov. Adiponektin se pojavi, ko je v telesu zelo malo maščob, to pa spodbudi mišice, da začnejo ogljikove hidrate porabljati in jih spreminjati v energijo.

Ta hormon pospešuje kurjenje maščob, zavira apetit in ohranja sladkor v krvi v mejah normale.

Proizvodnja adiponektina se s starostjo zmanjšuje

Proizvodnja adiponektina se s starostjo zmanjšuje. Raziskave so pokazale, da se ta hormon proizvaja izključno v rjavem maščobnem tkivu, in da se njegova količina s starostjo zmanjšuje. Zato je razumljivo, zakaj toliko ljudi s starostjo pridobiva težo.

Prebudite svoj hormon vitkih z AdipoBurn

Kapsule AdipoBurn so bogate z antociani iz pomarančnega ekstrakta, katehini iz zelenega čaja in kapsaicini iz kajenskega popra. Učinkovito preprečujejo razpadanje rjavega maščobnega tkiva in tako skrbijo za višjo raven adiponektina v telesu.

Klinične študije so pokazale, da telo z aktivacijo rjavega maščobnega tkiva dnevno lahko pokuri tudi več kot 500 kalorij!

Si želite imeti popolno oblikovano telo? AdipoBurn kapsule so namenjene prav izgubljanju maščobe! Njihovi uporabniki so dosegli sledeče rezultate:

  • zmanjšan obseg pasu
  • zmanjšan obseg na predelu bokov in stegen
  • manj maščobe na predelu trebuha

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-64%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 96,96 €
Ogled izdelka