Z BRAIN BOOSTOM tudi do svoje kolekcije majic za golfiste!

Čeprav je Tomaž Grosman še študent, ima za sabo zanimivo pot. Sprva je kazalo, da bo delal na področju računalništva, a mu je 3. letnik srednje šole prinesel spoznanje, da ga te vode ne zanimajo dovolj. Odločil se je za študij grafičnega oblikovanja na NTF-ju in po enem letu spoznal, kaj želi. »Vzljubil sem modo.« Danes je tik pred predstavitvijo svoje kolekcije polo majic za golfiste, ki bodo v celoti nastale v Sloveniji. Pri tem mu je pomagal tudi BrainBoost, ki ga opiše kot »možganski in energijski bonus, ki ga z drugimi podobnimi napitki ne dobiš«. 

image

Pravi, da ga moda ni pritegnila zarad lepih oblačil, »ampak zaradi načina dela, ki je zelo inovativno in svobodno ter samouresničujoče. Če želiš v modi uspeti, moraš biti drugačen od ostalih in stopiti izven okvirjev poznanega. Ravno to je moja značilnost. Na svet gledam malo drugače kot ostali in ustvarjam kreacije, kjer se lahko izražam po svoje, kar je v drugih strokah težje realizirati«.

Študij lahek v primerjavi s tem, kaj te čaka v svetu mode

Ko spregovori o študiju, ga opiše za prekratkega in »relativno lahkega v primerjavi s tem, kaj te čaka v svetu mode, kjer nič ni pravilno in nič napačno, le redki posamezniki pa resnično izstopajo in so uspešni«. Prepričan je, da moraš vztrajati pri svojem načinu dela in ciljih, poleg tega pa mora imeti kolekcija zgodbo, »kajti ljudje morajo začutiti tvojo zgodbo in sporočilo, saj šele tedaj lahko sčasoma postaneš dober modni oblikovalec«.

»Samo da bo 6!«

Njegov moto je, samo da bo 6, ki prihaja iz njegovega vsakdanjega razmišljanja. »Menim, da ocene v realnem svetu niso pomembne, kajti v modni stroki te nikoli ne bo nihče vprašal, ali si študij zaključil z odliko. Potrebno je ustvariti kolekcijo, ki bo ljudem všeč in jo bodo pripravljeni kupiti. Dobre ocene pa nikakor niso pogoj za tvoje uspešno delo, ker je moda veliko več kot le dobro poznavanje teorije

Kolekcija, ki bo v celoti nastala v Sloveniji

Tomaž ima pred seboj dva velika izziva: zaključuje študij, piše diplomo ter pripravlja svojo kolekcijo polo majic za golfiste, ki bodo v celoti proizvedene v Sloveniji. Njihova posebnost bo, da bo uporabil le naravne in ekološko pridelane materiale. »Pri svojem delu se držim načela, da je daleč najpomembnejša kakovost in zato ne varčujem pri izbiri materialov, ki morajo biti le najboljši,« razkrije Tomaž, ki je letos v Berlinu opravil obvezno prakso ter tam dodobra spoznal življenje modnih oblikovalcev.

BRAIN BOOST spije, ko zmanjkuje energije in koncetrancije

Razkriva pa še eno skrivnost njegovega uspeha: pri delu mu pomaga napitek BRAIN BOOST, še zlasti takrat, ko mu zmanjkuje energije in koncentracije. »Velikokrat dobim dobro idejo zvečer in jo hočem čim prej zasnovati, da mi ne uide iz glave. Zato pogosto delam pozno v noč ali celo do jutra

Napitek spije, ta pa ga prebudi in ohranja zbranega celo noč. Priporoča, da pred pitjem BRAIN BOOST ne piješ kave, saj učinek v tem primeru ni dober. »Včasih si ga celo privoščim namesto jutranje kave, ker ima močnejši učinek in me hitreje prebudi, pa še dobrega okusa je,« pove v smehu.

Priporoča ga ... tebi?

»Priporočam ga vsem, ki imate veliko (študijskih) obveznosti in vam zmanjuje časa in energije. Je tisti možganski in energijski bonus, ki ga z drugimi podobnimi napitki ne dobiš