Do lepote čez noč - 5 nasvetov za čarobni sijaj

Verjetno že imate svoj lepotni ritual pred spanjem. Nič hudega, lahko ga obdržite. Vendar vam izdamo, kako to rutino dopolnite, da boste dosegli še boljše rezultate. Zato vam svetujemo, da berete dalje. 

image

Nega las

1. Uporabite suh šampon

Njegova glavna funkcija je, da absorbira znoj in olje iz lasišča in daje lasem teksturo in volumen. Najbolje deluje, če mu daste nekaj več časa, da deluje - če ga pustite čez noč.

Nanesite ga pred spanjem in se zbudite s svežimi in čistimi lasmi. To je tudi bolje kot, če lase umijete, nato pa uporabite sušilnik in likalnik za lase. Ti pripomočki lahko bolj poškodujejo lase in jih naredijo krhke.

 

2. Nanesite masko za lase

Najprej preverite, ali je vaša maska za lase namenjena, da jo pustimo na laseh čez noč. Če so vaši lasje zelo suhi ali poškodovani, poiščite maske za lase z vitaminom E in naravnimi sestavinami, kot sta kokosovo olje ali bogatejša olja, na primer avokadovo ali ricinusovo olje.

Vendar ne pozabite, da položite brisačo na blazino in da si zjutraj umijete lase. Če to postanete običajna rutina, boste v kratkem času imeli čudovite lase.

 

Roke, noge in nohti

3. Uporabite masko za noge/roke

Če ste kot velika večina ljudi, so vaše roke nenehno suhe, stopala pa vedno utrujena in zatečena. Zato vzemite svojo najljubšo kremo za roke/stopala ali olje (na primer kokosov olje ali mandljevo), jo nanesite in si nadenite bombažne rokavice (ali nogavice), da zaščitite svojo posteljnino.

Zbujanje z gladkimi rokami in nežnimi stopali je občutek, ki ga lahko poskusimo opisati, vendar ga morate izkusiti sami!

 

Obraz

4. Nanesite masko na obraz

Če za vsak drugi del telesa uporabimo maske, bi moral tudi naš obraz dobiti kakovostno masko! Nanašanje hranljive maske pred spanjem je prava skrivnost lepotnega spanca. Poiščite masko, ki vsebuje oglje ali glino, če je vaša koža zelo mastna, ali kokosovo ali karitejevo maslo, če je vaša koža suha.

Koža se popravlja in si opomore med spanjem. Če boste v tem času zagotovili dodatno prehrano za kožo, boste okrepili te procese in se zbudili s čarobnim sijajem!

 

Celotna nega

 

5. Paket SummerShine

Vsebuje Nutrishine kapsule, ki bodo hranile vaše lase in nohte od znotraj. Kapsule vsebujejo topni keratin (kar pomeni, da je na voljo telesu) in cinkom - ključnega pomena za močne nohte in sijoče lase.

Vsebuje tudi UNDO Kremo, ki je vaš najboljši zaveznik pri upočasnitvi staranja kože. Pomlajevalno, nežno gladi kožo, uporabimo jo kot jutranjo in večerno kremo in je primerna za vse tipe kože. Čez noč dosežemo učinek liftinga.