Domači test prisotnosti kandide

Kandida je kvasovka, ki živi v vsakem izmed nas. Če je v nas prisotna v zmerni meri, nam pomaga, če pa se preveč razrase, nam začne nagajati in pojavijo se simptomi, kot so napihnjenost, težave s težo, utrujenost, glivična vnetja in še in še. Preverite s preprostim testom, ali vam nagaja kandida.

image

Kandida je prisotna na koži in v prebavnem traktu vsakega človeškega organizma. Tam živi skupaj z zdravju koristnimi mikroorganizmi, ki jo imajo pod nadzorom.

Kadar pa se količina teh mikroorganizmov zmanjša, se kandida prekomerno razmnoži in takrat pravimo, da imamo kandidiazo.  

Kandidiaza lahko prizadene tako ženske kot moške in povzroči številne težave, kot so:

  • pogosti glavoboli,
  • utrujenost,
  • bolečine v trebuhu in napihnjenost,
  • vaginalno vnetje in nizek libido,
  • mrzle roke in noge ter
  • slabo počutje in blažje psihične motnje (pomanjkanje koncentracije, slab spomin, razdražljivost). 

Kako izvesti domači test prisotnosti kandide

Medicinske raziskave, ali imate kandido, so dolgotrajne in nenatančne. Njeno prisotnost lahko dokaj natančno dokažemo s preprostim domačim testom.

Potek

Zjutraj na tešče in pred umivanjem zob, pljunite slino v kozarec s prečiščeno vodo. Opazujte kaj se dogaja. Če je vaš pljunek po 10-ih do 15-ih minutah videti kot slika 1, 2 ali 3, pomeni, da se je v vašem telesu razbohotila kandida.  

Zdrava slina bo ostala kompaktna in bo plavala na površini.

Če po testu zagledate sliko 1, 2 ali 3, je to dobra in slaba novica.

  • Dobra zato, ker ste odkrili vir vašega slabega počutja ter ostalih težav,
  • slaba pa, ker obvladovanje kandide zahteva nekaj časa in vztrajnosti. 

V telesu je prisotna kandida – kako naprej?

Rešitev težav s kandido je strategija v dveh korakih

  • Stroga dieta in
  • uživanje naravnega prehranskega dopolnila z dokazanim delovanjem proti kandidi.

Velja opozoriti, da zgolj s pravilno in strogo dieto ne moremo popolnoma odpraviti glivične okužbe s kandido. Z dieto seveda lahko pripomoremo k izboljšanju zdravja in zaviramo razmnoževanje kandide, vendar lahko to traja tudi do 6 mesecev

Hitrejša in izboljšana rešitev

Če pa se težave lotimo celostno ter kombiniramo dieto proti kandidi z naravnim izdelkom 30-Days Candida Solution, se izboljšanje pokaže že po nekaj tednih.

30-Days Candida Solution

Anti-kandida dieta je dolgotrajen proces, ki traja vsaj pol leta. Če telesu pomagamo z ustreznimi prehranskimi dopolnili, lahko kandido ukrotimo že v nekaj tednih!

30-Days Candida Solution je dvostopenjski program, ki poskrbi za popoln pristop k odpravljanju simptomov, ki so povezani z razraščanjem kandide. Ob nakupu izdelka prejmete tudi knjižico, ki vsebuje številne nasvete in zdrave recepte, ki bodo pripomogli k hitrejšemu odpravljanju kandide.