Fat Out: Razkrivamo resnico

Trenutno je najpopularnejši SHAPE iT izdelek brez dvoma Fat Out!. Se sprašujete zakaj? Odgovor je enostaven, ker deluje! Uporaba je enostavna, 3 kapsule na dan odpravijo odvečne maščobe, kalorije in poleg vsega dajo dodatno energijo ter zmanjšajo apetit

image

Kako deluje?

Fat Out je thermoburner, kar pomeni, da deluje preko dviga telesne temperature. S tem se maščoba topi hitreje in se pretvarja v energijo. Obstaja nevarnost,da vas obsede in ga ne boste mogli prenehati jemati. Vendar pazite na svoje telo, Fat Out! v le eni kapsuli vsebuje  L-karnitin, L-tirozin, kofein, B vitamine, zeleni čaj in kajenski poper. Kaj pa to sploh pomeni?

  • L-karnitin najbolje deluje takrat, ko smo aktivni, 
  • L-tirozin pomaga ohranjati mentalno in fizično koncentracijo v stresnih situacijah, prav tako pomaga pri depresiji in odpravlja stres;
  • kofein telo zalaga z dodatno energijo in koncentracijo, poleg tega pa umirja mišice;
  • B vitamini skrbijo za hitrejšo presnovo ogljikovih hidratov, prav tako skrbijo za zdravo delovanje živčevja ter ohranjajo zdravo kožo;
  • zeleni čaj pospešuje metabolizem in spodbuja delovanje možganov in jeter;
  • kajenski poper je odličen za hujšanje. Odpravlja težave s prebavo, ožiljem, živčevjem in kostmi ter je odličen dodatek k popolnemu Fat Out!-u.

Jejte uravnoteženo

Ker Fat Out! vpliva na presnovo, spodbuja metabolizem in telesu dvigne temperaturo, se odvečne maščobe izločajo ne le skozi urin, ampak tudi preko kože, z znojem. Zato je zelo pomembno, da v času, ko uživate Fat Out! pijete dovolj tekočine. Priporočamo vam, da popijete najmanj 2 litra vode na dan, saj boste le tako uspešni pri tem, da se maščoba v celoti izloči iz telesa in v njem ne zastaja.

Paziti morate tudi na prehrano. Če uporabljate Fat Out!, ne bodite sočasno na pretirano zahtevni dieti... Ravno nasprotno! Ko uživate Fat Out!, morate telesu zagotoviti dovolj hranilnih snovi, da lahko še vedno normalno deluje in energijo, ki jo porablja z odvajanjem maščobe nadomestiti v obliki hrane! Pomembno je, da jeste dovolj beljakovin (rdeče in belo meso, sveža zelenjava, ribe, itd.), prav ogljikove hidrate (polenta, polnozrnate testenine in riž, itd.). Le tako boste lahko hujšali zdravo, telo bo manj izpostavljeno “šoku” in tako ne bo nikdar prišlo do vrtoglavice ali slabosti.

Ne pozabite, da svoje telo z vnašanjem Fat Out kapsul šokirate! Ponudite mu energijo za hitrejše odvajanje maščob z zdravo hrano.

Dosezite njegovo maksimalno moč

Sestavina, ki je v Fat Out! kapsulah izredno pomembna in učinkovita je L-karnitin. Vendar se še boljaktivira, ko se gibamo, telovadimo, hitro hodimo. Spodbuja topljenje maščob in jih neposredno pretvarja v energijo. Namesto, da s prijatelji sedite na kavi in tortici, pojdite raje skupaj na hiter sprehod v park ali pa na bližnji hrib, kjer si brez slabe vesti lahko privoščite palačinko ali domači zavitek. Ko vam bo postalo čudno vroče, vedite, da se je aktiviral L-karnitin in da se maščobice topijo.

3 pravila med uživanjem Fat Out! Termo Burn kapsul:

  • uživajte jih redno, 3 kapsule na dan
  • pijte več kot 2 litra vode na dan
  • prehranjujte se zdravo in jejte veliko sveže zelenjave in beljakovin

Izbrani izdelki za vas