Če nikakor ne morete shujšati, ne poznate 1. in 2. pravila hujšanja

Ne glede na to, katere diete ste se lotili, je tako za kratkoročno kot za dolgoročno hujšanje nujno poskrbeti 1. za dobro delujoča jetra in 2. za drenažo odvečne vode. Če to prenesemo v vizualni jezik: ne morete očistiti mastne ponve brez detergenta in ne morete spraviti balončka, polnega vode, v žep. Lahko pa poskušate.

image

Torej odvečnih maščob na najbolj neželenih mestih se ne boste rešili, če ne spravite naš telesni detergent oziroma jetra v red. Sebe pa ne boste stlačili v seksi oblekico, če se ne rešite zastajajoče vode in zabuhlosti.

Vloga jeter pri hujšanju: razbijanje maščob

Ko se govori o hujšanju, se jetra pogosto pozabi omeniti, kar je velika napaka. Kadarkoli je hrana v igri ali kalorije, če že govorimo o hujšanju, so zraven jetra. Vedno, brez izjeme. V jetrih se pretvarja praktično vse, kar pojemo, in se prerazporeja po telesu za nadaljnjo uporabo. Jetra tudi skrbijo za to, da pretvorijo maščobe v tako obliko, da jih lahko telo uporabi za energijo. Seveda pod pogojem, da to energijo potrebujemo in da jetra dobro delujejo.

Če te maščobe, ki smo jo pojedli, ne porabljamo, se bo skladiščila (med drugim tudi v jetrih) in poleg maščobnih blazinic sčasoma povzročila še kup zdravstvenih težav. To je večini znano.

Manj znano dejstvo 1 je, da so jetra tudi naš glavni razstrupljevalni organ. Vse, kar s hrano pojemo, spijemo, nanesemo na kožo ali vdihnemo, mora iti skozi prečiščenje v jetra. In če jetra preveč obremenjujemo z nezdravo prehrano, premalo gibanja, kajenjem, onesnaženim zrakom, pomanjkanjem spanja in različnimi oblikami stresa, imajo preveč dela s temi škodljivimi snovmi. Zato se nimajo časa ukvarjati še s pretvorbo maščob. Pravzaprav se bodo maščob še bolj oklepala, saj naše telo strupe najlažje skladišči v maščobnem tkivu.

Manj znano dejstvo 2 je, da se v jetrih pretvarjajo tudi številni hormoni. Tako dobro delujoča jetra poskrbijo tudi za hormonsko ravnovesje. Odvečne hormone predelajo in pošljejo v izločanje, skrbijo pa tudi za dobro delovanje ščitničnih hormonov. Večina pretvorbe ščitničnega hormona T4 v njegovo aktivno obliko T3 se namreč dogaja v jetrih – v tako obliko, ki ima največje učinke na pospešitev metabolizma. In če je premalo aktivnega ščitničnega hormona, se tudi metabolizem upočasni. In če je metabolizem upočasnjen … saj veste, pozabite na hujšanje.

Zdaj vam je najbrž bolj jasno, zakaj so dobro delujoča jetra tako pomembna za hujšanje.

1. Pravilo hujšanja:

Okrepite jetra in pospešite hujšanje

Ko boste okrepili jetra, jim boste pomagali pri njihovi osnovni funkciji razstrupljanja telesa. In tudi kilograme boste tako lažje izgubljali. Pri tem se je kot izjemno učinkovit pokazal Hepafar, izdelek na osnovi naravnih učinkovin. Izjemna kombinacija naravnih fosfolipidov, ekstrakta artičoke in vitamina E pomaga obnoviti jetrne celice in okrepiti jetra ter tako prepreči kopičenje maščob. Le telo, ki je sposobno razstrupljanja, je sposobno tudi zdravo izgubiti odvečno težo.


2. Pravilo hujšanja:

Izločite odvečno vodo in izgubite prve kilograme v nekaj dneh

Zatekli gležnji, celulit in pogost zabuhel obraz so lahko znaki slabega delovanja limfnega sistema, ki skrbi za ravnovesje tekočin v telesu. To lahko močno upočasni shujševalni proces ali pa hujšanje celo onemogoči. Prve odvečne kilograme lahko namreč izgubimo že, če odpravimo zabuhlost in zatečenost, ki sta posledica zastajanja vode v telesu.

Če limfni sistem slabo deluje, tudi pomembne hranilne snovi težko pridejo do vseh tkiv, obenem pa se strupene snovi zadržujejo v telesu. To je tudi v ozadju nastajanja celulita. Seveda pa onemogoča tudi doseganje rezultatov med hujšanjem – številke na tehtnici vas ne bodo razveselile, počutje pa bo tudi na psu.

Malinov napitek WaterOut to težavo rešuje tako, da izboljša delovanje limfnega sistema, s tem pa pospeši izločanje vode in toksinov iz telesa, kar razbremeni tudi jetra in izboljša prebavo. Učinkuje s pomočjo naravnih sestavin, ki so jih že tradicionalno uporabljali za »čiščenje krvi«: izvlečka korenine tetivike, javanskega čaja, peteršilja, artičoke in pegastega badlja.

WaterOut za 27 % poveča izločanje odvečne vode iz telesa, z njegovim delovanjem pa je zadovoljnih kar 80 % prvih uporabnikov.

Ko postane hujšanje "misija mogoče"

Poskrbite za dvojno razbremenitev telesa: jeter + limfnega sistema. Hepafar in WaterOut sta zato vaša najboljši začetek hujšanja.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PROGRAM
-57%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 81,99 €
Ogled izdelka