3 pravila, kako izbrati najboljši izdelek z omega 3

Kakovostno omega 3 potrebujemo prav vsi, ampak ali veste, kateri izdelek z omega 3 sploh izbrati? To so 3 preprosta pravila, s katerimi ne morete zgrešiti.

image

Pozor pri vsebnosti EPK in DHK

Med maščobnimi kislinami omega 3 nas najbolj zanimata dve z zelo zapletenimi imeni: EPK (eikozapentaenojska kislina) in DHK (dokozaheksaenojska kislina). Obe sta nujni za naše zdravje in dobro delovanje telesa. Ker pa ju naše telo ne more samo tvoriti to pomeni, da ju moramo zaužiti s hrano.

Bodite pozorni, da ima izdelek v priporočeni dnevni količini dovolj EPK in DHK. Koristni učinek se doseže z 250 mg EPK in DHK. SensOmega že v samo 2 kapsulah vsebuje 300 mg EPA in 200 mg DHK.

Da resnično lahko zaupate zapisu na embalaži je potrdila tudi Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS). Na test so uvrstili kar 9 prehranskih dopolnil z maščobnimi kislinami omega 3, ki jih Slovenci najpogosteje kupujejo. ZPS je s svojim testom ugotovila, da SensOmega vsebuje najmanj toliko omega 3, kot je zapisano na deklaraciji.

Brez težkih kovin

Sensilab strogo nadzoruje kakovost svojih izdelkov. Vsi izdelki gredo skozi dve analizi – analizo surovin in analizo končnih izdelkov. Tako smo lahko res prepričani, da so naši izdelki neoporečni in vrhunski. Za vsako serijo izdelkov imamo ustrezno dokumentacijo, ki zagotavlja mikrobiološko neoporečnost in čistost (odsotnost težkih kovin).

To je potrdila tudi Zveze potrošnikov Slovenije, ki je z neodvisno laboratorijsko analizo dokazala, da Sensilab SensOmega ne vsebuje težkih kovin, kot je npr. živo srebro.

Ne le kakovost, pomembna je tudi cena

Čeprav se zdi, da višja cena odraža višjo kakovost to ne drži vedno. ZPS test prehranskih dopolnil z omega 3 je potrdil, da ima SensOmega najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. To pomeni, da z nakupom izdelka SensOmega dobite izjemno kvaliteto po super ugodni ceni!

Ker se zavedamo, kako pomembno je redno uživanje omega 3, vam zdaj nudimo 3-mesečni paket SensOmega s kar 33% popustom! To pomeni, da boste za dnevni odmerek omega 3 odšteli samo 0,22 €!