Karambola, najboljša zaveznica pri hujšanju!

Ta mali sadež, ki spominja na zvezdo, marsikdo ne pozna. Njegovo moč sta izkusili Kranjčanka Neli in Domžalčanka Mirela in bili navdušeni. Karambola, sadež poln vitamina C, vlaknin in vitamina B5, bakra in kalija, se je izkazala za najboljšo zaveznico pri hujšanju!

image

Ste vedeli, da je karambola z energetskega vidika najmanj kaloričen tropski sadež?

Ste vedeli, da zmanjšuje utrujenost in izčrpanost, ki nastopita pri hujšanju?

Karambola je super učinkovita na več ravneh.

Karambola zaradi svoje bogate sestave na več načinov pomaga pri hujšanju:

 pospešuje metabolizem,

 upočasnjuje absorpcijo ogljikovih hidratov in s tem znižajo raven sladkorja v krvi,

pomaga nevtralizirati proste radikale in tako preprečiti vnetne procese v telesu (ki so povezani z debelostjo) in

zmanjšuje raven trigliceridov in skupnega holesterola v krvi.

Ste jo že kdaj videli v naših trgovinah? Ponuja jo le peščica trgovcev. Jo pa lahko okusite in se prepustite njenim učinkom tako, kot sta Kranjčanka Neli in Domžalčanka Mirela. Obe sta preizkusili metodo Slimcut Dietstar, ki vključuje prehrano, gibanje in uživanje prehranskih dopolnil. V njej se skriva tudi karambola. 

Mirela je izgubila kar 30 kilogramov

"S Slimcut metodo hujšam že 4 mesece. Začela sem z izdelkom Slimcut Dietstar s pomočjo katerega sem izgubila 20 kilogramov. Sicer sem zraven tudi telovadila in pazila na prehrano, vendar čutim da je šlo z Dietstar izdelkom vse skupaj še hitreje.

Zaradi dobre izkušnje s Sensilabovim izdelkom, sem nadaljevala s celostnim programom Slimcut in izdelki Drainer ter Fatburner in moram reči - dodatnih 10 kilogramov je kar odletelo. Hujšanja se je res treba lotiti celostno. Se pravi prilagoditi jedilnik in gibanje ter vse skupaj podkrepiti še s kvalitetnimi izdelki za dodatno pospeševanje hujšanja," nam je zaupala Mirela. 

Neverjetne rezultate hujšanja si lahko ogledate na spodnji fotografiji. 

image

Neli samozavestneje obleče kopalke

"S pomočjo SlimCut izdelkov in napotkov sem uspela v 2 mesecih izgubiti kar 8 kilogramov. Medtem sem jedla vse, zmanjšala sem le velikost svojih obrokov. S kombinacijo SlimCut Drainer napitka in Dietstar kapsul sem v prvem mesecu uspela zmanjšati apetit, v drugem mesecu pa sem vključila še SlimCut Fatburner za topljenje maščob.

Iskreno moram povedati, da ste res edini, ki ste me prepričali z učinkovitostjo svojih izdelkov. Vesela sem, da sem končno našla linijo, ki mi ustreza in jo bom z veseljem uporabljala dokler ne dosežem svoje želene teže! Hvala Slimcut Dietstar," je nad izdelkom navdušena Neli.

Neli je z metodo Slimcut Dietstar izgubila 8 kilogramov v 2 mesecih!

image

Kaj je metoda Slimcut Dietstar?

Je prva celostna rešitev v Sloveniji, namenjena izgubi kilogramov ter podkrepljena s pomočjo znanosti. Slimcut Dietstar pomaga reševati vzroke prekomerne telesne teže in ne le posledic kot ostali programi.

Zakaj je metoda Slimcut Dietstar tako učinkovita?

Moč ji daje kombinacija 5 naravnih sestavin, in sicer rjave morske alge, karambole, kivija, čaja in tamarinfa.

Metoda Slimcut Dietstar:

• pomaga pri hitrejšem topljenju maščob

zavira absorpcijo maščob

pospeši metabolizem

podaljša občutek sitosti