Kako je Martini uspelo shujšati in si povrniti energijo

Martina je 32-letna oblikovalka, ki ima za sabo težko obdobje. Začela je uporabljati kontracepcijo, pridobila je nekaj kilogramov in bila poleg tega pod velikim stresom. In takrat so se začele njene težave s ščitnico.

Martina

Počasna ščitnica vam lahko oteži življenje

Počasna ščitnica ne sprošča dovolj ščitničnih hormonov, kar povzroči upočasnitev presnove – to vodi v presežek kalorij in nabiranje kilogramov. Opazite lahko tudi občutek potrtosti, pomanjkanje energije in občutek mrzlih dlani in stopal.

"Ves čas sem bila utrujena!"

Martinine težave so bile zelo klasične: "Ves čas sem bila utrujena! Moje razpoloženje je nihalo, nisem se mogla skoncentrirati in bila sem brez motivacije. Pojavile so se tudi težave z zatekanjem."


Takrat je na Facebooku naletela na kapsule glandline ThyroLux in se odločila, da jih preizkusi. Želela je zmanjšati napihnjenost ter zatekanje rok in nog.

 

"Imam več energije in moje razpoloženje je stabilno!"

Martina je začela uporabljati ThyroLux in prve spremembe je opazila že po enem tednu.* "Imam več energije, moje razpoloženje je stabilno. Moj trebuh ni več napihnjen in celo shujšala sem malo!"*

Ščitnica pod nadzorom s ThyroLuxom

ThyroLux nudi podporo ščitnici brez hormonov in ima močno delovanje 4 v 1: uravnava ščitnične hormone, pomaga pri hujšanju, izboljša pozornost in krepi lase in kožo. Poleg tega spodbudi vašo presnovo in poskrbi za več energije, pospeši prebavo in razstrupljanje!

"ThyroLux mi je res pomagal in uporabljala ga bom še naprej"

ThyroLux vsebuje naravne aktivne sestavine, kar Martina izjemno ceni. V svojem telesu se zdaj počuti zelo dobro. "Izboljšanje sem opazila že po enem tednu* in od takrat naprej je konstantno! ThyroLux mi je res pomagal in z veseljem ga bom uporabljala še naprej!"

 

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Izbrani izdelki za vas