Pijača, ki vaši koži vrača izgubljen kolagen!

Če ste stari 35 let, potem ste v zadnjih 15 letih izgubili že kar 22,5 % kolagena. Vaš obraz so prekrile gubice, čaka vas še huje: po 40. letu bo vaša koža vsako leto izgubila kar 15 % kolagena. Kaj lahko naredite? Rešitev ni v kremi, temveč v pijači, ki v prave plasti kože prinese čisti kolagen.

image

Prehranska dopolnila, ki vsebujejo kolagen in tako vplivajo na večjo elastičnost ter čvrstost kože, doživljajo pravi preporod. Kapsule, praški, sirupi in napitki oziroma pijače.

Sestavine v teh pripravkih ohranjajo kožo mlado, ji vrnejo zdrav in sijoč videz, povečujejo elastičnost in hidracijo. Prednost teh izdelkov oziroma njihovih sestavin je, da se hitreje absorbirajo v krvi kot preostali izdelki.

Če si želite sijočega videza, je pomislek, da je treba obnoviti kožo od znotraj, povsem na mestu. Nobena skrivnost ni, da je ključ do sijoče kože kombinacija dobre diete in veliko vode. Pa je dovolj znanstvenih dokazov, da lahko temu verjamemo?

Da bi razumeli, moramo pobliže pogledati našo kožo. Na vrhu je vrhnjica, kjer se med drugim zbira odmrla koža. Pod njo je usnjica, bogata s krvjo, v njej pa je tudi večina kolagena in elastičnih vlaken, ki ji dajejo čvrstost in strukturo.

Kreme so super, vendar ne dosežejo pravih mest

Trik hranjenja kože je zato od znotraj – s prehranskimi dopolnili, ki se absorbirajo in dosežejo kri v usnjici, kjer je učinek daljši in hitrejši, saj lažje doseže vrhnjo plast kože. »Kreme odmrle celice napolnijo z vlago in tako ustvarijo super zdrav učinek na koži,« pravi Martin Godfrey, vodja Minerva Research Labs. »Vendar gre še vedno za kratkotrajen učinek, saj kreme ne morejo doseči mesta, kjer se ustvarjajo nove, zdrave celice,« dodaja.

Po 20. letu izgubimo 1,5 % kolagena letno

Kolagen je protein, ki predstavlja približno 75 % kože in je ključen za elastičnost in strukturo. Po 20. letu vsako leto v povprečju izgubimo približno 1,5 % kolagena. Če ste stari 35 let, ste najverjetneje izgubili že vsaj 22,5 % kolagena. Na izgubo vpliva tudi izpostavljenost soncu, ki poškoduje del kože, ki mu lahko rečemo kar tovarna kolagena. Ko zaloga kolagena izgine, se poslovi tudi mladosten videz kože.

Kolagen mora hitro preiti v pravo plast kože

Kolagen je sicer prisoten v mnogih kremah za obraz, vendar jih večina kožo le navlaži in tako zmanjša videz gub, zato je težko ugotoviti, ali je to res posledica kolagena. Kolagen mora hitro preiti v pravo plast kože, kjer osveži proizvodnjo novega kolagena.

Pozor: nekateri kolageni naredijo kožo zapacano in prinesejo odvečne kilograme!

Marsikateri kolagen vsebuje maščobe, ki vam bodo poleg želje po bolj čvrsti koži prinesle še dodatne kilograme. Cenen kolagen vam žal ne bo pomagal niti pri učvrstitvi kože, saj jo bo le zapacal v obliki mozoljčkov.

Zato potrebujete čist kolagen, brez maščob in ogljikovih hidratov. Takšnega boste našli v novi, izboljšani formuli, ki jo vsebuje UNDO Collagen Drink. Na voljo je v priročnem pakiranju v obliki napitka. Vsebuje morski kolagen, vendar brez strahu – ta morski kolagen nima neprijetnega okusa. Pravzaprav je zelo okusen, saj smo mu dodali naravni okus borovnice!

Če želite pravi učinek, izberite morski kolagen s proteini

Ker morski kolagen v UNDO Collagen Drinku vsebuje izključno proteine, izdelek odlikuje visoka čistost. Ne vsebuje ogljikovih hidratov ali maščob, ki so običajno prisotni v konkurenčnih izdelkih, ki bi vam lahko prinesli tudi dodatne kilograme.

Prodre do mest, kjer ga naše telo dejansko potrebuje

In da ne pozabimo še najbolj pomembne prednosti UNDO Collagen Drinka! Ima najvišjo biorazpoložljivost, kar pomeni, da ga naše telo v celoti izkoristi in dejansko doseže plasti kože ter tako preprečuje nastanek gubic. Kolagen v preostalih izdelkih, ki nimajo tako dobre razpoložljivosti, se izloči preko urina ali blata – UNDO Collagen Drink pa prodre tja, kjer ga naše telo dejansko potrebuje.

Izbrani izdelki za vas

LASJE IN KOŽA
-50%
Akcijska cena 26,99 € Redna cena 53,98 €
Ogled izdelka